reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Nefi a jaki masz termin wpisany w karcie ciąży?
bo chyba tym sie kierują w szpitalu?
nie?

Alicja wiem wiem jakie sa "Angielki".... ten luzikk przywiozłam z uk.. po czesci...
i dlatego jeszcze ani razu z bolami a bywało ze mocne juz łapały nie byłam na izbie..
i z rozwarciem biegam od dwoch miechow.. zadnego krazka nie chciałam... luzzzz

a jeszcze nie wiem jak sie dostane na porodowke..
moze mi przyjdzie ze skurczybykami.. brac Emila pod pache..
i jechac ciezorowym na porodowke....
bo kazdy ma cos, a M moze wziasc osobowy
i byc 10km od domu albo 300km?

:)
:)
płakać czy sie śmiać?
śmiać:)

...................
przyjdzie i na mnie pora...
ja tam sobie czekam do marca...

Ostatnia edycja:
ivi no po tylu dniach czekania to naprawdę super, że reszta poszła w godzinkę ;-)

alicja to nic śmiesznego - zycie nie zawsze nas rozpieszcza i niejedna z nas wie coś o tym...

Wciągnęłam pierożki z truskawkami ;-) idę w koncu poprasować trochę, zanim znowu cały dzień mi ucieknie - w końcu na dziś już obiecałam :sorry2:

Ivi ano nie wiemy nic !! No i super, opłacało się czekać te kilka dni, zeby pokierowali akcją tak a nie inaczej :-) W tym weju jednak jest mega opieka!! Gratulacje kochana gratulacje przeogromne nie moge uwierzyc, ze juz nie jestes brzuchata a masz księżniczke na świecie!!!
Ktory tydzien Ci wpisali ciazy przy porodzie??

Alicja tatusia mam podobnego, ale troche sie ogarnal i do UK tez wyjechal ;) Zobaczymy jak mu to wyjdzie.
Ogarnij forum i pisz jak najwiecej , szczegolnie w watku UK o swoich spostrzezeniach itp bo ty jako jedyna z nas jestes w UK juz odswiadczoną mamą - rozumiem dzieciaczki rodzone tutaj?? Procz najstarszej? ;-)

Ewstra a to w tym samym co ja .On jest nowy taki duzy ,ale ja nie wiem jak on sie nazywa i na jakiej ulicy. A Ty tez jestes z Derby??? ,ja z chaddesden(osiedla).

kindzia no nie bardzo tym sie kieruja, wiem bo juz przerabiałam. w karcie mam 29 lutego, ale oni sprawdzaja tez usg

Ostatnia edycja:
Witam:-)

Dopiero doszłam do laptopa....od rana cos było do zrobienia... moj tez ma wolne, wiec robilam mu te jego amerykańskie naleśniki:-)

Widze ze Ivi w końcu powitała swoja kruszynkę:-) gratulacje:-) wracaj do nas szybciutko.Zazdroszcze ze tak w sumie szybciutko poszło:-)

Angel-
ja w planie porodu napisalam ze nie chce tego odkurzacza, ani tych strzypcow czy jak im tam

alicja- w angli czy irlandii paracetamol to lek na wszytko.:wściekła/y:

k&m super ze paciorkowca brak, i zdrowiej szybciutko

tunia- super ze wynik ujemny na paciorka wyszedl:-)

Lina- z tego co kiedyś czytalam waga spada lekko przed porodem.....

Angel synka urodzilam w Polsce ,bo balam sie tu i specjalnie pojechalam do polski tylko do polowy ciazy chodzilam z synkiem w anglii, teraz bede tu rodzic pierwszy raz ,bo juz nie mam wyjscia wracac ,bo dzieci sie ucza tu i ciezko by bylo. I boje sie strasznie. Pozdrawiam Was dziewczyny i lece juz po moje dzieciaczki do szkoly ,musze wyjsc wczesniej bo laze z nogami rozlozonymi po ulicy i musze wyjsc wczesniej bo nie zdaze :) Życze milego dnia :-)

reklama
Nefi to skad biora termin? z czego? jak nie z karty?

ja unikam szpitali/izby jak ognia...
jak bede sie kaleczyc z bólu to go "odwiedze"...

Do góry