reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

kamilka to tylko złudzenie ;-) Raz spokojniejszy dzień, innym razem nadrabianie bez końca...

A ja chyba idę się do M poprzymilać...

reklama
ja wlasnie uwazam, ze niezla dzis produkcja byla :-D
Ale cóż można rzec.. na wylocie jestesmy :)
Zawsze jest nadzieja, ze zdarzy kazda dac znac, ze sie zaczelo bysmy kciuki mocno trzymaly :-)
A tak pewnie bedzie jeszcze sporo niespodzianek, ze nagle dzien ciszy i ktoras wysyla sms , ze juz po :-D

Ojej naprawde nie wierze, ze to juz teraz.. nie zdecydowanie mam ten drugi dzien NIE DAM RADY NIE CHCE :-D

Alicja widze pojechalas, kciuki mocne!!!

Villa- miłego przytulanka :D hehehe
Angel- ja to już siedzę jak na igłach, skurcze mnie męczyły przez kilka ostatnich dni, lekarz twierdził, że szyjka się skraca i co i cisza, ja już gotowa,, zwarta, w domu już latam tysięczny raz po meblach ze ścierka, dzisiaj nawet te okna umyłam a moja mała widzę siedzi sobie zadowolona... rodzinka na telefonie w razie jakby trzeba jechać do szpitala, bo mój w pracy a ja siedzę i czekam hehe coś czuję, że termin minie a ja dalej będę w dwupaku siedziała ;p;p

Ale jakby mnie chyciło to wejdę dać znać tutaj, bo nie mam do żadnej z Was numeru...

mnie tez sie wydaje ze jakos cicho dzisiaj.....
ja zaleglam przed tv i czekam na T, szkoda ze tak dlugo (12) tez bym sie poprzytulala.... moze szczeniora jakiegos pomecze :sorry:

no niezle spokoj dzisiaj widze a ja ledwo co zyje zaduzo chodzilam... teraz sie nawet w lozku obrocic nie moge... jutro nie wstane z lozka.. bunt

Idę się kąpać i do łóżeczka, obejrzę jakieś tasiemce i zmykam spać :)

Życzę wszystkim kolorowych snów spokojnej nocy i do juterka,
ciekawe jakie będą jutro rano nowinki
:-)

Kamila chociaz masz siersciuchy :( Jak mi brakuje mojego psa i kotki ..eh kiedys m pracowal w delegacjach duzo , nie bylo go caly tydzien ( nie wiem teraz jak to znieslam..dobra chociaz wiem (...) ) to chociaz mialam ten zwierzyniec do ogarniecia i do godo w futro sie wyryczec..a teraz ..:-(

Kamilka wymien sie kims numerem z PL, ja CIe na koszty nie bede naciagac wysylania o porodzie wiadomosci przez Anglię ;-)

angel- bez siersciuchow to chyba bym zwariowala :szok: mimo ze chrapia, puszczaja brzydkie baki, zostawiaja wszedzie klaki, sa wybredne i czesto zapadaja na gluchote tymczasowa to nie oddalabym ich za nic w swiecie! Sa dla panci wszystkim :-D (chociaz czasem im mowie ze je oddam :sorry:)

kurcze w tym durnym tv tez nic nie ma...... telefon mi padl i sie naladowac niechce - nawet zadzwonic gdziec na plotki nie ma jak..;/:baffled:

Dziewuszki ja już po wizycie napiszę w odpowiednim wątku ahhh humor do dupy wyć mi się chce:-:)-:)-(

Miotlica trzymam kciuki aż spuchną za Ivi ajako i resztę też. Byleby wszystko było dobrze...

reklama
_Lina albo wiesz bilety do kina dożywotnio za darmo :-D:-D:-D. Tak serio to ja mam już stres gdzies tak chodzic bo sie boję, że mi wody odejda. :-D:-D Ostatnio z M jak poszliśmy na festiwal pizzy to tak troszke sie stresowałam co by było gdyby :baffled::-D

Kochane Kobietki my i tak kino za darmo mamy bo pracuję w kinie ;-);-);-) a byliśmy na filmie sponsoring - średnio, nie polecam, chyba, że komuś się strasznie nudzi ;-);-);-)

wózek wybrany - będzie mutsy transporter - zakupiony dopiero jak się Mała urodzi :-):-):-)

Ivi Ty to masz przeżycia... odezwij sie jak z tum balonikiem, czy wsio ok????
Miotlica trzymam kciuki - super, niedługo Dzieciątko przy Tobie będzie...
Ajako do środy wytrzymać da radę - nie ma co sie stresować dla Dzieci każdy dzień ważny a jest pod dobrą opieką...
Angel super, że wieczór się udal :-):-):-)
A gdzie jest Inaa????? oooooooooooo jesteś - pisz szybko bo Mężowi muszę komputer oddać :-):-)

Do góry