reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

kamilka to tylko złudzenie ;-) Raz spokojniejszy dzień, innym razem nadrabianie bez końca...

A ja chyba idę się do M poprzymilać...

reklama
ja wlasnie uwazam, ze niezla dzis produkcja byla :-D
Ale cóż można rzec.. na wylocie jestesmy :)
Zawsze jest nadzieja, ze zdarzy kazda dac znac, ze sie zaczelo bysmy kciuki mocno trzymaly :-)
A tak pewnie bedzie jeszcze sporo niespodzianek, ze nagle dzien ciszy i ktoras wysyla sms , ze juz po :-D

Ojej naprawde nie wierze, ze to juz teraz.. nie zdecydowanie mam ten drugi dzien NIE DAM RADY NIE CHCE :-D

Alicja widze pojechalas, kciuki mocne!!!

Villa- miłego przytulanka :D hehehe
Angel- ja to już siedzę jak na igłach, skurcze mnie męczyły przez kilka ostatnich dni, lekarz twierdził, że szyjka się skraca i co i cisza, ja już gotowa,, zwarta, w domu już latam tysięczny raz po meblach ze ścierka, dzisiaj nawet te okna umyłam a moja mała widzę siedzi sobie zadowolona... rodzinka na telefonie w razie jakby trzeba jechać do szpitala, bo mój w pracy a ja siedzę i czekam hehe coś czuję, że termin minie a ja dalej będę w dwupaku siedziała ;p;p

Ale jakby mnie chyciło to wejdę dać znać tutaj, bo nie mam do żadnej z Was numeru...

mnie tez sie wydaje ze jakos cicho dzisiaj.....
ja zaleglam przed tv i czekam na T, szkoda ze tak dlugo (12) tez bym sie poprzytulala.... moze szczeniora jakiegos pomecze :sorry:

no niezle spokoj dzisiaj widze a ja ledwo co zyje zaduzo chodzilam... teraz sie nawet w lozku obrocic nie moge... jutro nie wstane z lozka.. bunt

Idę się kąpać i do łóżeczka, obejrzę jakieś tasiemce i zmykam spać :)

Życzę wszystkim kolorowych snów spokojnej nocy i do juterka,
ciekawe jakie będą jutro rano nowinki
:-)

Kamila chociaz masz siersciuchy :( Jak mi brakuje mojego psa i kotki ..eh kiedys m pracowal w delegacjach duzo , nie bylo go caly tydzien ( nie wiem teraz jak to znieslam..dobra chociaz wiem (...) ) to chociaz mialam ten zwierzyniec do ogarniecia i do godo w futro sie wyryczec..a teraz ..:-(

Kamilka wymien sie kims numerem z PL, ja CIe na koszty nie bede naciagac wysylania o porodzie wiadomosci przez Anglię ;-)

angel- bez siersciuchow to chyba bym zwariowala :szok: mimo ze chrapia, puszczaja brzydkie baki, zostawiaja wszedzie klaki, sa wybredne i czesto zapadaja na gluchote tymczasowa to nie oddalabym ich za nic w swiecie! Sa dla panci wszystkim :-D (chociaz czasem im mowie ze je oddam :sorry:)

kurcze w tym durnym tv tez nic nie ma...... telefon mi padl i sie naladowac niechce - nawet zadzwonic gdziec na plotki nie ma jak..;/:baffled:

Dziewuszki ja już po wizycie napiszę w odpowiednim wątku ahhh humor do dupy wyć mi się chce:-:)-:)-(

Miotlica trzymam kciuki aż spuchną za Ivi ajako i resztę też. Byleby wszystko było dobrze...

reklama
_Lina albo wiesz bilety do kina dożywotnio za darmo :-D:-D:-D. Tak serio to ja mam już stres gdzies tak chodzic bo sie boję, że mi wody odejda. :-D:-D Ostatnio z M jak poszliśmy na festiwal pizzy to tak troszke sie stresowałam co by było gdyby :baffled::-D

Kochane Kobietki my i tak kino za darmo mamy bo pracuję w kinie ;-);-);-) a byliśmy na filmie sponsoring - średnio, nie polecam, chyba, że komuś się strasznie nudzi ;-);-);-)

wózek wybrany - będzie mutsy transporter - zakupiony dopiero jak się Mała urodzi :-):-):-)

Ivi Ty to masz przeżycia... odezwij sie jak z tum balonikiem, czy wsio ok????
Miotlica trzymam kciuki - super, niedługo Dzieciątko przy Tobie będzie...
Ajako do środy wytrzymać da radę - nie ma co sie stresować dla Dzieci każdy dzień ważny a jest pod dobrą opieką...
Angel super, że wieczór się udal :-):-):-)
A gdzie jest Inaa????? oooooooooooo jesteś - pisz szybko bo Mężowi muszę komputer oddać :-):-)

Do góry