reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Atan Ivi
cisza
....................
.................
cisza
....................
.................
monika2412
Hej Ivi nie odzywa się ciekawe czy nabiera siły a może mała postanowiła wyjść.
Ajako- &&&&&&&& jak będziesz po cesarce daj znać :-)
Atan ciekawe czy jeszcze w dwupaku jest :-)
A ja poprałam ciuszki wieszałam z moim i się śmiał że takie malutkie.Miałam prasować a oglądaliśmy Spadkobierców.Odwiedzili nas teściowie i zleciał dzień.
Wczoraj mój pies mnie ugryzł normalnie mam focha na niego mam jak on mógł kurde ma takie ostre żeby że aż krew leciała i bolało ..... jakiś wredny się zrobił aż zaczynam się martwić jak to będzie jak maluch będzie raczkował ...
Ajako- &&&&&&&& jak będziesz po cesarce daj znać :-)
Atan ciekawe czy jeszcze w dwupaku jest :-)
A ja poprałam ciuszki wieszałam z moim i się śmiał że takie malutkie.Miałam prasować a oglądaliśmy Spadkobierców.Odwiedzili nas teściowie i zleciał dzień.
Wczoraj mój pies mnie ugryzł normalnie mam focha na niego mam jak on mógł kurde ma takie ostre żeby że aż krew leciała i bolało ..... jakiś wredny się zrobił aż zaczynam się martwić jak to będzie jak maluch będzie raczkował ...
a ja nie wiem co robić - męczę się ze strasznym bólem brzucha - nie skurcze - ciągły ból... kilka paseczków krwi też na papierze dziś znalazłam - ale bardzo mało...mała jakaś mało aktywna mi się zrobiła... a przeczyściło mnie dziś dokładnie... pojechałabym na IP ale zaraz zostawią mnie znając życie... nie wiem co robic
kamilaedi
nusia- tu raczej sie nic niezmieni z wizytami po terminie... wiem ze czekaja 2 tyg i wywoluja... ale nic nie mowila, ze beda wody sprawdzac czy jakos bardziej kontrolowac, tu wszystko na luzie.....
lina- moze to juz ?? ciekawa jestem
angel- milego wieczorku
ja leze i nudze sie - normaaa
lina- moze to juz ?? ciekawa jestem
angel- milego wieczorku
ja leze i nudze sie - normaaa
cytrusowa85
Lina cos sie rozbujało czy ucichło? no i jak Cie przeciściło to sie zbliza porod
"WIELKimi krokami" a jakieś skurczybyki są? czy cisza?
Mini dzieki miałam Ci pisac
chusteczki babydream"y w rossmannie promo z 15,90 na 12,90 za 4 paki po 80 listkow
i dada tez sie znalazła z biedronki po 4,40
i z Kauflandu tez jedna śmignełam po 4.90
takze bede probowała ktore najmocniejsze i najlepiej "nawilzone"")..stad te zapasy..
Kamila .......podrzuce Ci mojego Starszaka to bedziesz błagac o nuuudęę
tazke uwierz ze fajnie sie ponudzić....
"WIELKimi krokami" a jakieś skurczybyki są? czy cisza?
Mini dzieki miałam Ci pisac
chusteczki babydream"y w rossmannie promo z 15,90 na 12,90 za 4 paki po 80 listkow
i dada tez sie znalazła z biedronki po 4,40
i z Kauflandu tez jedna śmignełam po 4.90
takze bede probowała ktore najmocniejsze i najlepiej "nawilzone"")..stad te zapasy..
Kamila .......podrzuce Ci mojego Starszaka to bedziesz błagac o nuuudęę
tazke uwierz ze fajnie sie ponudzić....
reklama
nusia181
Villandra to udanej imprezy i wszytkiego naj dla dziadka:-)
lina- a moze się zaczeło?? moze jedz na Ip bedziesz przynajmniej pewna co i jak
tunia i jak po słodkim? lepiej?
ja po rozmowie godzinnej z mama na skype, a pozniej jeszcze sis odwiedzila rodzicoów i jeszcze ona dzownila, Juz mam dosyc skype
teraz obzeram sie chipsami solonymi:-)
WOgole znowu mnie lewa pachwina boli jak chodze i tak jakby spojenie łonowe i nad nim troche. Normanie jak chodze to wygladam na babcie 100 letnia....i na dodatek z wielkim brzuszkiem
lina- a moze się zaczeło?? moze jedz na Ip bedziesz przynajmniej pewna co i jak
tunia i jak po słodkim? lepiej?
ja po rozmowie godzinnej z mama na skype, a pozniej jeszcze sis odwiedzila rodzicoów i jeszcze ona dzownila, Juz mam dosyc skype
teraz obzeram sie chipsami solonymi:-)
WOgole znowu mnie lewa pachwina boli jak chodze i tak jakby spojenie łonowe i nad nim troche. Normanie jak chodze to wygladam na babcie 100 letnia....i na dodatek z wielkim brzuszkiem