reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ajako trzymam bardzo mocno mocno kciuki:-)

Idziemy po cos slodkiego bo moj mowi ze juz patrzec na mnie nie moze tak mnie skreca:-D:-D:-D

reklama
Atan Ivi
cisza
....................

images

.................

Hej Ivi nie odzywa się ciekawe czy nabiera siły a może mała postanowiła wyjść.
Ajako- &&&&&&&& jak będziesz po cesarce daj znać :-)
Atan ciekawe czy jeszcze w dwupaku jest :-)
A ja poprałam ciuszki wieszałam z moim i się śmiał że takie malutkie.Miałam prasować a oglądaliśmy Spadkobierców.Odwiedzili nas teściowie i zleciał dzień.
Wczoraj mój pies mnie ugryzł normalnie mam focha na niego mam jak on mógł kurde ma takie ostre żeby że aż krew leciała i bolało ..... jakiś wredny się zrobił aż zaczynam się martwić jak to będzie jak maluch będzie raczkował ...

a ja nie wiem co robić - męczę się ze strasznym bólem brzucha - nie skurcze - ciągły ból... kilka paseczków krwi też na papierze dziś znalazłam - ale bardzo mało...mała jakaś mało aktywna mi się zrobiła... a przeczyściło mnie dziś dokładnie... pojechałabym na IP ale zaraz zostawią mnie znając życie... nie wiem co robic :sorry:

nusia- tu raczej sie nic niezmieni z wizytami po terminie... wiem ze czekaja 2 tyg i wywoluja... ale nic nie mowila, ze beda wody sprawdzac czy jakos bardziej kontrolowac, tu wszystko na luzie.....

lina- moze to juz ?? ciekawa jestem :tak:

angel- milego wieczorku:tak:

ja leze i nudze sie - normaaa

Lina cos sie rozbujało czy ucichło? no i jak Cie przeciściło to sie zbliza porod
"WIELKimi krokami" a jakieś skurczybyki są? czy cisza?
Mini dzieki:) miałam Ci pisac
chusteczki babydream"y w rossmannie promo z 15,90 na 12,90 za 4 paki po 80 listkow:)
i dada tez sie znalazła z biedronki po 4,40
i z Kauflandu tez jedna śmignełam po 4.90
takze bede probowała ktore najmocniejsze i najlepiej "nawilzone"")..stad te zapasy..
Kamila .......podrzuce Ci mojego Starszaka to bedziesz błagac o nuuudęę
tazke uwierz ze fajnie sie ponudzić....:)

reklama
Villandra to udanej imprezy i wszytkiego naj dla dziadka:-)

lina- a moze się zaczeło?? moze jedz na Ip bedziesz przynajmniej pewna co i jak

tunia i jak po słodkim? lepiej?
ja po rozmowie godzinnej z mama na skype, a pozniej jeszcze sis odwiedzila rodzicoów i jeszcze ona dzownila, Juz mam dosyc skype:crazy:
teraz obzeram sie chipsami solonymi:-)

WOgole znowu mnie lewa pachwina boli jak chodze i tak jakby spojenie łonowe i nad nim troche. Normanie jak chodze to wygladam na babcie 100 letnia....i na dodatek z wielkim brzuszkiem

Do góry