reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Perelandra z dnia na dzien bedzie

Anegl - ja tez wypiłabym piwko z soczkiem słomeczka i do tego słoneczko i lezaczek ahhhh kiedy my tego doświadczymy....

Tunia
- nawet nasi mezczyzni chcą miec jakiś wkład w wyprawkę, i jak się ciesza ze byli pomocni:-)

monika- córcia 10 lat to bedziesz miala mała pomocnicę:-) a i synuś pomoże przy braciszku:-)

ivi- mam nadzieje ze ten weekend bedzie nalezal jednak do Ciebie. JAk sobie zaplanowalas tak musi byc:-)

ja juz w łóżku, mój w drugim pokoju na stacjonarnym....

dziś przyjacióka opiwadala mi po raz "setny" jak wygladal jej poród.... i w irlandii nie nacinaja, tylko po prostu pękasz:/ ale stwierdzam ze tak źle nie bedzie.

reklama
sprawdzam czy cos o ivi wiadomo ale widze ze spokoj..
u mnie tez choc amelka sie obudzila maz juz spi wiec ja tez spróbuje ale najpierw nastepne witanie z kibelkiem bedzie bo znowu mnie mdli.. ja pierdykam... niech sie cos zacznie dziac bo cisnienie skacze bol glowy nie mowie o napietym brzuszku i wymiotach i bolu plecow i spojenia lonowego bo do tego sie juz przyzwyczajam ale chcialabym zeby do poniedzialku sie cos rozkrecilo czy zaduzo prosze ;-) jak cos to milej nocy ;-)

Nie było mnie od wczoraj i takie wieści
Ivi kurde ale czad, czekam niecierpliwie na Twoją małą. Z tymi 3 dobami to faktycznie mega dziwne, no ale co szpital to inaczej
Atan jak wymioty przeszły? Coś się rusza?

Jolap spóźnione ale szczere,najlepszego, spełniania marzeń, szybkiego porodu, zdrowego dzidziusia
Nusia dobrze,że z zębem już ok

Sorry ale reszty nie pamiętam

Ja wczoraj byłam u dentysty, coś tam wymodził i w sumie już mi lżej ale i tak nie jest idealnie
Nie mogę jeść tą stroną buzi bo zaraz boli
Ehhh zapisana jestem teraz na 2 marca ma kończyć mi tego zęba, ale chyba niestety będzie musiał zacząc od początku robić to tak to ja się nie dam zostawić

Atomówka- wiem co czujesz:/ ból zeba to cos okropnego. wazne ze jest lepiej. Ale w sumie dziwne ze nadal cie boli, moze zatrucie na nerwy nie zadziałały? JA wczoraj ledwo zjadlam 2 małe buleczki maslane, a potem przez caly dzien nic. Ale jak rzucilam sie na jedzenie po dentyscie( i jeszcze 2 godz nie moglam jesc i pic) to moj myslal ze cala lodowke wyjem:p
A z zebem lepiej bo już go nie ma :-)

dobranoc dziewczynki

Ostatnia edycja:
Wpadłam zobaczyć czy są jakieś wieści od ivi ale widzę cichutko
Swoją droga masakra z tymi 3 dobami mi sie wydaje ze to za długo, przecież zakażenia i inne infekcje mogą sie przyplontac przecież wody chronią dziecko ... , ale nie jestem lekarzem

atomowka u mnie spokoj jedynie napiety brzuszek i mecza mnie nudnosci choc wymiotowalam po 24,,
a teraz ide spac jesli mi sie uda.. \dobranoc..

Czesc. Nie chce zebyscie sie ludzily;) nadal nie urodzilam... Ba!nie mam nawet pozadnych skurczy.mam nadzieje ze dzis lekarz podejmie jakas decyzje, bo to czekanie jest straszne... W kazdym razie opika jest oj: co 8 godz. dostaje antybiotyk, 2tazy dziennie ktg, 4razy dziennie sluchaja serduszka. Do tego badaja crp czy infekcji nie ma. Temp i cisnienie jako norma... Do tego kontrola wid ktore pkyna i polozna mowi ze na tej podstawie sa w stanie stanie ocenic Oibezpieczenstwo dzieciatka.
Takze nadal czekam..:)

reklama
Wody odeszlt w pt o 22.30. Teoretycznie maja 72h zeby zakonczyc ciaze. Jesli ze mna oi mala bedzie ok, to pewnie dadza oxy... Jesli cokolwiek nie teges: cc.

Do góry