reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ivi zagladam tu z mysla ze juz urodzilas a tu niestety bidulo...

A ja przed chwila mialam sympatyczne skurcze:-)chyba wyszlo mi to dzisiejsze sprzatanie:-)
mini nie ma sparwy przylece i umyje u Ciebie szykuj truskawy:-D

reklama
kasiurek witamy ;-) ale fajnie ze juz w domku ;-)

ivi o boze 3 doby a ja myslalam ze jak wody odejda to inaczej i szybciej ze jesli niema skurczy to wywoluja.. boze biedna jestes :*trzymam kciukasy &&&& zebys az tyle czekac nie musiała ;-)

no maz wrocil z zakupów i pracy i mam paczki 2 jednego juz zjadlam bo ja lubie z pudrem i bita smietana ;-)

a skurczy brak ;-) wiec nie rodze Amelka woli poczekac ;-)

Ivka ty sobie z nas zartow nie rob jakie 3 dobY!! Pogadac z malenstwem prosze no tak byc nie moze ;))
Wszystkie chyba zagladamy co jakis czas czy to juz!

Vill a najlepiej jakis maly przedmiocik jak szminka nawilzajaca do ust czy gumka do wlosow :wściekła/y:

Ej tunia co to znaczy, ja nic a normalnie poprzestawialam ciezkie graty, polatalam po schodach i wogole cuda na kiju robilam :crazy: Moze lepiej sprzatasz :-D

KASIUREK WITAJCIE W DOMU DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!

ivi- już mysllaam ze urodziłas a tu nic. Dziwi mnie ze 3 doby daja ci na rozkrecenie. Ale lekarze chyba wiedza co robia. Trzymam kciuki zeby posżło sprawnie.

Angel- a ty mas zju zwicie gniazda..czyżby poód szedl małymi krokami:-)

KAsiurek
witaj, W domu zawsze najlepiej:-)

A ja włosy pofarbowane- czekoalda, troche ciemne ale cóż:eek: przynajmniej teraz nie bede się martwila odrostami. Obiado kolacji brak- jestem ciekwa co my bedziemy jesc. A mojemu bateroa w tel padła....a jakbym zaczela teraz rodzić:wściekła/y: oj bedzie miał chłopina "miła" rozmowe

KAsiurek witajcie w domu dziewuszki:-D:-D
Ivi Ty z dzidzią pogadaj, bo ja tu co 5 minut zaglądam i się denerwuję no cholera urodze jeszcze z wrażenia :eek::-D:-D

Kasiurek - super że już w domku czekamy na fotki nowe :-)Znam ból po nacięciu krocza i gojenie masakra ja bardziej niż porodu boje się na ciecia bo 2 razy miałam nacięte i znowu trzeci raz znowu miesiąc na dupie nie usiądę ale najważniejsze żeby maluszek zdrowy był.
Angel - mi też rąk leci mój się śmieje ze jak by mi coś nie spadło to by się zdziwił.
Vill- biedna ,kotka trzeba było wołać szybko by posprzątał:-)
Ivi- pobiegaj trochę po szpitalu może się ruszy &&&&&&&&&

reklama
Kurcze strasznie to dziwne z Ivi, ja panikowalam jak po 15h od odejscia wod nie wychodzil maly, tyle sie nasluchalam od znajomych ze lekarze poddudusili dziecko bo czekali bez wod, wiec przerazona bylam a tu Ivi nawet 3doby daja i oxy nie daja??? Wydaje mi sie ze to w wawie jest nie realne, odrazu wala oxy kazdej. Naprawde pierwszy raz slysze takie historie.
Ale to tak jak pierwszy raz slysze o malo regularnych skurczach podczas porodu jak u Mini:) ja co do sekundy mialam bo M mierzyl i krzyczal kiedy bedzie!
Widac KAZDY porod inny.
A i w 1 ciazy i teraz sprzatam codziennie z myciem wanny prysznica kibli odkurzanie mycie podlogi a nawet okna i nie wywolalam tym nawet mikro skurcza:)
Mam bole krzyza od kilku dni jak miesiaczkowe ale nie wiem czy tak wygladaja te przepowiadajace czy to nerki mnie moze bola od trzymania wciaz:) brzuch tez mam dzis mega twardy co chwile ale nie czuje bolu przy tym wiec tez nie wiem co to, bo 1ciaze mialam wywolana w 39tyg i odrazu byly mega skurcze po oxy. A wczesniej tez nie zauwazylam przepowiadajacych.
Ale mam nadzieje ze Ivi jednak dzis urodzi jeszcze.

Do góry