reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dziewczyny dziekuje za zyczenia
Jaka ja jestem wypluta to szok. Głodna jak wilk a co zjem to dołem wyleci i tyle z mojego jedzenia dalej głodna aż mnie ssie. I dzisiaj to mnie tak wszystko boli, że ledwo chodze, ale typowych skurczy brak jedynie ciągły ból brzucha i krzyża. Ciekawe ile od tego oczyszczania organizmu może minąć do właściwego porodu. Nie mam typowej biegunki, goni mnie tylko jak zjem dosłownie jakby żarcie przeze mnie przelatywało.

reklama
Właśnie najlepsze jest to, że nikt mi nic nie zrobił - miałam świetny humor i nagle się popsuł - sama w domu siedzę zaraz chyba przemeblowanie jakieś zrobię, żeby sobie ulżyć....:sorry:

Właśnie najlepsze jest to, że nikt mi nic nie zrobił - miałam świetny humor i nagle się popsuł - sama w domu siedzę zaraz chyba przemeblowanie jakieś zrobię, żeby sobie ulżyć....:sorry:

no tak juz jest w ciąży. Hormony daja znać o sobie. JA kilka dni temu tez super humor a po chwili płacz i wez bądz tu madry dlaczego. Mój juz sie przyzwyczail- i jak sie go wczoraj spytalam jak on ze mna wytrzymuje, to odpowiedzial ze mnie bardzo kocha i myslal ze bedzie gorzej....

Ahaha nusia moj mężo też mi docina, że z tym moim charakterkiem myślał, że bedzie gorzej :-D
Zreszta sama jestem w szoku, ze jakos jeszcze sie potrafie ogarnac :sorry2:

Kurde wiecie co jeszcze ja zaklepac moge ten weekend, alez dostalam powera jak wstalam tak poprzewracalam znowu pokoj do gory nogami :szok: Juz skoro nie ma szans wyprowadzic sie przed pojawieniem sie malego to poustawialam juz wszystko tak jak ma byc . Wszystkie peirdoly z polki i stojacych luzem na wierzchu powrzucalam do kartonow, 2 prania , zmiana poscieli, po schodach do tego prania latalam juz z 6 razy ;/ ( kolana mnie tak bola od dwoch dni). Teraz mi juz akumulatory wysiadaja powoli, zaraz prysznic i juz sie klade.. ALe powalczylam ostro :-D

Jopal ja mam od kilku dni te lekkie pobolewania brzucha ( przepowiadajace) co mnie gonia tez caly czas.
Ja ogolnie tak zawsze w okresie mialam strasznie mnie gonilo przy tym bolu brzucha. I teraz jest podobnie...

ufff

Bozienka ale co to ma znaczyc, nam Kornelka juz przestaje byc Calineczka :-D Kawal dziewuszki sie robi!

Angel heheh Calineczka dalej jest Calineczka tylko teraz w wersi midi ;) przyplyw energo zkas to znam a ja od paru dni jestem jak wypluta spiaca marudzaca i z wielkimmmm leniem :)

no wiadomo co u ivi ??
bo u mnie spokoj zasnelam tylko na godzinke bo maz mnie telefonem z pracy obudzil.. teraz juz po obiadku na reszcie w miare spokoj z nudnosciami moze nie bede wiecej wymiotowac ;-) a skurczy brak wiec spokoj ;-) zobaczymy kiedy sie cos zacznie ;-) jak na razie ciesze sie ze maz dzis wczesniej konczy ;-) i pojechal po zakupy do auchana wiec na wieczor beda swieze buleczki ;-) a po drodze wleci do moich rodzicow i mi przywiezie zakupy z lidla co mi mama zrobila na tydzien maluszka ;-) ale sie ciesze ;-)

reklama
Witajcie kochane ciężaróweczki, próbuje jakoś ogarnąć ten wątek, ale cięko mi idzie :no:. Za długo nie zaglądałam.

Ivi trzymam kciuki, żeby szybko się rozkręciło:-) i żeby zaraz dzieciątko już było przy tobie, a i bezbolesnego porodu:-):-):-):-):-):-):-)

Renia ogromne gratulacje, dużo zdrówka dla Damianka życzę

Jopal wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, 100 lat. Może jeszcze prezencik w postaci dzidziusia? trzymam kciuki:-):-):-)

Pinula witaj w domku

Perelandra wspaniałe wiadomości, ale będzie cudowne spotkanie

Nusia super, że już po bólu

Mój m wczoraj przyjechał o 12, a dziś o 12 już pojechał, tęsknimy bardzo. Zeby tylko na czwartek przyjechał, bo rodzimy :szok::szok::szok:

Jutro idę znowu na uczelnie, bardzo mi się nie chce:no:

Humor mam do d...y więc spadam narazie.
Pa pa

Do góry