reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
A ja nadal się zbieram do umycia podłóg (przy czym ograniczę się jedynie do pokoju, kuchni i łazienki) - tak se myślę, że do dwóch - trzech godzin powinnam się chyba zebrać :eek:
Bo energii dziś maławo - parę razy schody zaliczyłam i flak totalny. Nasmażyłam naleśników - głodna byłam jak wilk - zjadłam pięć i tak się obżarłam, że szok. Poruszanie się graniczy z cudem. I najchętniej to bym poszła spać (choć przespałam ponad 9 godzin).
Chyba ktoś mi dzisiaj podkradł całą energię - może Angel? ;-):-)

Oj vill nie zdziwiłabym się!
Nie wiem co we mnie wsąpiło :szok:
Ale juz mam tak dosc, ze teraz ledwo sie ruszam.. a jedzenie wstawilam i kraze góra dół co chwile, jeszcze 3 pranie sie robi ( poduszki i jaski) wiec jeszcze przynajmniej 3 razy bede pokonywac te schody, masakra juz przecholowałam :no:
Ale porzdeczek jest super ;-) I w sumien ajwiecej sie nameczylam w wannie golac sie na dole :crazy: Jakie talony powinny byc dla ciezarnych na depilacje bikini bo to masakra jest na czuja tak w tej pozycji juz ciezko, nogi jakos przesapalam a to to juz byla istna meczarnia.
Oj sie dzis na gimnastykowalam, juz nie moge. A jak cos mi przypadkiem spadnie na podloge to dostaje szalu , ze musze sie schylic po to :wściekła/y::-D:-D Spadajace rzeczy na podloge to tylko moj wrog czy juz kazda tak ma? :-D

ej no IVI napisz nam jakie prognozy co lekarze planuja??

ivi kochana rozkreci sie kurde ale dziwne wody odeszly rodzic mozesz a oni nic nierobia tylko czekaja :( niezazdroszcze cie trzymamy z Kornelka jeszcze mocniej kciuki :)

bidusio a cieple kapiele i spacerki masAz sutkow seksiku ci nieproponuje bo nuby gdzie ;) kochana ruszy sie napewno ruszy ;) my sie tu wymodlimy za to ;) atan hmm uciebie tez sie ruszy ogadaj z amelka niech sie tez ruszy ;)

Witam ;] pisze z kompa a wiec z domku
wypuscii nas dzis obchod byl na odziale i lekarze ze ja isc moge ale dzidzia czeka na wyniki i w sumie pediatra przyszedl ze Igula zaliczyla spadek bilirubiny z 14 prawie 15 na 12 i morflogia ok,mocz ok crp (wskazuje stan zapalny) ujremny i mozemy isc do domku ;] i jestesmy !!! ogolnie ciesze sie szwy mnie bola jak cholera za dlugie wasy zostawili ale w sumie do po niedaleko i sie uwolnie od teg bolu bo co podpaske rusze to bol masakryczny!!!

no to ide czytac co u was ale dlugo nie posiedze bo glowa boli ,mloda zaraz na cycowanie wstanie i poje ja armic i chyba spac !!!! pozatym troche sie poruszalam tzn wypakowalam i umnieram z premeczenia no ale po 4 mirsiaca nie ruzania sie...... teraz to chyba szybko do formy wroce ;]

reklama
Oj sie dzis na gimnastykowalam, juz nie moge. A jak cos mi przypadkiem spadnie na podloge to dostaje szalu , ze musze sie schylic po to :wściekła/y::-D:-D Spadajace rzeczy na podloge to tylko moj wrog czy juz kazda tak ma? :-D

Ja mam ostatnio identycznie. I jak na złość podejrzanie dużo rzeczy z rąk mi leci, by nie rzec, że wszystko :eek::sorry:

ivi chyba nie myślisz nas tak trzymać w niepewności przez kolejne trzy doby :confused::shocked2::laugh2:

KAsiurek witaj w domku gdzie w koncu najlepiej ;-) I odpoczywaj, ile możesz. Ale faaajnie - już z malutką u boku...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry