reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Perelandra to cudownie :-)

a ja zaczynam pomału wchodzić w klimat porodowy - chyba te przygotowania mi uświadomiły że to już niedługo :szok:

Ivutku to jeszcze sie nie rozkrecilo?? A antybiotyk to na co te gbs?? Wlansie a jak to wyglada jak wody odejda a ma sie gbs, trzeba szybko do spzitala po antybiotyk- ale ile mozna przy tych gbsach i antybiotykach bez skurczow lezeć i bez wod??
Ivi napewno kwestia czasu trzymamy kciuki :-D :-D :-D

Jopal WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!! łatwego i bezbolesnego porodu, slicznego i zdrowego dzidziusia- i by stalo sie to dzis :-D

nusia ale makabra z tym zebem :no: fakt przy takiej uldze wszystko blednie nawet koszty, ale mimowszystko licza sobie...:/

Perelandra wspaniale wiesci!! Prosimy napisz po jak tylko zobaczysz swojego małego zucha!!!

A ja tez od dwoch dni czuje sie inaczej... i nabieram przekonania, ze do terminu to juz napewno nie dotrwam :dry:

No i tyle pamietam..ehh mezo robi sniadanko a potem do pracy ucieka znowu dlugi i monotonny dzionek..

Angel mnie też się wydaję że do 20 tego będę już miała Dusię przy sobie ... :rolleyes2:

Kupiłam dziś podpaski poporodowe - zapomniałam już jakie są wielkie :szok::-D:-D

Dzien dobry:-)

ivi oczywiscie trzymam kciuki jak najmocniej:-)ales to sobie zaplanowala:-D

jopal sto lat sto lat:-D:-D
Zobacz załącznik 438690

A mi cos odbilo latam piore firanki sprzatam rzeczy Kubusia juz poukladalam i wezme sie zaraz za okno:-D:-D
A co se bede zalowac trzeba to wykorzysac jak mam przyplyw energii:-D

nusia i mi tak samo :-D

hahahaha te potpachy sa najgorsze naszczescie dlugo ich nieuzywaa ale znajac zycie przy pierwszej @ bede musiala je nosic tak jak bylo przy 1 porodzie moj okres przez jakies 4 miesiace byl masakryczny :( aa wiecie ze kasiurek dzisiaj wychodzi ;)

reklama
nusia no właśnie chyba się będę musiała przepakować :-D Bo mi się połowa rzeczy nie mieści ....

Tunia jak byś miała jeszcze przypływ energii to zapraszam do siebie na mycie okien - nakupię Ci nawet truskawek :-D

Bozienka ja mało tych podpasek używałam - bo leżałam 5 dni w szpitalu i wygodniej mi było z tą ligliną co dawali :tak: ale jedną paczkę wole mieć w razie czego ...

Fajnie że Kasiurek już wychodzi :-)

Ostatnia edycja:
Do góry