reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiulka ja znalazłam najlepszą fryzjerkę tylko w tej ciąży jakoś mi te włosy nie bardzo wychodzą.
Atan- ale do wynajęcia i tyle za remont chce to coś nie tak i tak będzie musiała wyremontować żeby wynająć. Chociaż powinni dać wam opcje że wy remontujecie i przez jakiś czas nie płacicie za wynajęcie:-)

reklama
Kasiulka miłej zabawy u fryzjera :tak:

Bozienka wieści fantastyczne oby zawsze takie były :tak: I muszę powiedzieć że małą masz niesamowitą skoro takie rzeczy wyczynia :-)

Za Kasiurka też trzymam kciuki &&&&

Atan szkoda że tak wyszło z tym mieszkaniem :no:

Ale dziś mam humor :wściekła/y: nawet pączki nie pomogły ......
Borys śpi , M sprząta w łazience ( chyba mi schodzą z drogi :evil:) a ja smażę sobie mięsna placuszki , może jak zjem coś innego niż pączek to mi będzie lepiej :-D

mini a czemusz to taki humorek masz ?? niestresuj sie bo malenstwo tez bedzie zestresowane ;) ehh chyba wezme przyklad z Boryska i Kornelki i pojde spac ;) tak mnie scina ze juz 3 kawa niepomaga :(

Masakra!!!
Takie miałam wielkie zamiary sprzątania i co? Posprzątałam pół pokoju i okazało się, że mi dach przecieka! Pół pokoju w miskach, szafki na środku, ściany zalane!!! Chce mi się płakać normalnie...

ja właśnie nastawiłam obiadek i pije herbatkę ziołową bo mi te pączki chyba zaszkodziły..
mini - przypomina mi się mój wczorajszy "humor" ;)

bozienka - super wiadomości! zuch dziewczyna z Twojej córci!!

szkoda Pere i Marcinka małego.. kurcze żeby już mogła być przy nim..

No i cieakwe co u Pinuli i Ewstry?

Kiepsko, że Perelandra nie może być na razie z synkiem, trzymam kciuki żeby jak najszybciej ją puścili no i żeby wszystko szło jak najszybciej ku dobremu.

Bozienka Kornelka wymiata - ZUCH dziewczyna.

Maruusia współczuje na 3 tygodnie przed rozwiązaniem taka akcja, sama też bym płakała bo wszystkie chcemy teraz mieć wszystko na tip top.

A ja po 15 wyruszam na wizyte, zobaczymy co usłysze dzisiaj.

Ostatnia edycja:
reklama
Maruusia Ty mieszkasz w domu czy w bloku ??
Strasznie współczuje

Kasiulka
dokładnie , wszystko mnie drażni i jeszcze jestem na siebie zła że taka zła chodze :-D

jopal
to trzymam kciuki

Do góry