reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

kadza fajny koszyczek:-)

Atan a ty pod kocyk i odpoczywaj
Ciekawe czy moj przytraga chociaż 1 różyczkę. JAkiś czas temu pytalam co chce na obiad to stwierdzil ze on zrobi...hmm tylko co jak on gotować nie umie. :baffled:

muszę isc chociaż umyć naczynia, i jakies pranie włączyć.

reklama
Ostatnio miałam bóle które rozchodzą sie do nogi wczoraj masakra nie mogłam usiąść i stać a dzisiaj poczytałam że to chyba rwa kulszowa pocieszyło mnie to ze to żadna oznaka porodu .Najgorzej jak idę na toaletę nie mogę wstać ból promieniuje do nogi.
Kadza to ty wcześniej pisałaś ze źle się czujesz i masz ciśnienie jak ty to na IP i sprawdź czy wszystko ok lepiej dmuchać na zimne .Ja zmykam się szykować na zebranie zajrzę później:-)
ps.podziwiam moderatorki jak wy to wszystko ogarniacie wielki szacunek

hejo
jestem, wróciliśmy z pracy :) projekt zaprezentowaliśmy, niestety tylko naszemu szefowi bo główna zainteresowana nie dotarła na spotkanie :-( Ale najważniejsze że szef zadowolony ;) teraz "tylko" kwestie wdrożenia :-D ale to już zostawiam komuś innemu :-D
lecę się przekimać póki dziecko śpi, bo wypruta jestem dziś okropnie...

Angel powodzenia na wizycie
Atan- współczuje i do łóżeczka
Kadza śliczny koszyczek
Ivi jak szef zadowolony do 95% sukcesu
Kindzia majtasy wymiatają

A ja się położyłam na drzemkę i tak zdrzemnęłam 3h, w nocy chyba barany będę liczyć

Walentynkowo sie witam :)

Co do walentynek niestety dziś nic nie będzie, bo mó dopiero o 22 będzie ehhhhhh
Postanowiłam, że kupię mu coś symbolicznego i coś z czego się na pewno ucieszy więc może pomysł wydawać się głupi ale postanowiłam sprawić mu : tandetny lizak w kształcie serca z napisem kocham Cię a do tego 2 piwka jakieś lepsze ( mój P uwielbia piwo więc na pewno sie ucieszy )
Czy od niego coś d, ale dostanę? Pewnie nie bo gdzie on coś kupi o tej godzinie? Poza tym to nie typ co daje prezenty ale to nie ważne, jakoś mi to nie przeszkadza

Kindzia majtachy superowe są

Która to ma skleroze i wraca ze sklepu tylko z częścią planowanych zakupów? Ja mam to samo!
Ale ale mam patent na to. Biorę kartę i długopis i jak tylko przypomni mi się co mam kupić zapisuję sobie
Jak idę do sklepu karta w kieszeń i potem problemów nie ma

No i zapomniałam co jeszcze miałam napisać

kasiulka to zapadlas w sen zimowy
atomowka lizak i piwo fajny zestaw :) moj by z checia sie napil ale ma zakaz do czasu przyjscia Tosi
Ja juz nawet salatki nie zrobie bo brzuszke mnie boli i slabo mi:(wiec leze plackiem,moja mama zadzwonila ze dostaala od znajomej lozeczko:) wiec jak pojedziemy do pl to bedzie mala miala swoj kacik super

to jeszcze kciuki za pinule -ale skoro jest zielone swiatlo to wszystko dobrze z maluszkiem

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiulka- to niezła drzemkę miałaś:-) ja tak samo jak idę na drzemke to 2-3 h:-)

Pinula- trzymamy kciuki

Ewstra- leż, może nospę wez zeby brzuszek przestał bolec.

Atomówka-
fajny zestawik.

ja umyłam naczynia, wywiesiłam zasłony i włączyłam następne pranie. Moj za okolo 30 min. bedzie w domku, wiec musze sie przebrać i jakiś make up zrobić z okazji dzisiejszego święta:-)
Wspominalam mu o małej sesji zdjęciowej, ale nie wiem czy będzie miał ochotę dzisiaj pstrykać zdjecia.

aaaaaa wogole przypoamniało mi sie ze dzis mija 5 lat od naszych zaręczyn:-) jejku jak tez czas leci:-)

Do góry