reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
tunia- dobranoc

angel- troche dlugie te zajecia szczerze mowiac moje trwaly 3.5h z czego 0.5h przerwy i ledwo wysiedzialam... bo oni robia szkole w 9 miesiacu ;/

Hmmm no kurczę Ci to nie moga miec jednej rzeczy okreslonej jednoznacznie tylko takie kombinejszyn :p
Faktycznie chyba sie zdzwilila, jak podalam termin porodu :/ Ale polozna dala mi namiary dopiero kiedy to bylo..32 tydzien? I odrazu mowila, ze to jednorazowe zajecia to sie nie spieszylam ;-)

Aaa jednak? czyli nie popelnilam faux pas , ze tak pozno??

Ja dziś po wizycie, opisałam grzecznie w odpowiednim wątku :-)
Dzisiaj miałam mega lenia, poszłam spać o 14 i tak do 16.30 z małymi przerwami spałam, pewnie w nocy będzie ciężko. U mnie powodem było ciśnienie okazało sie, że mam 100/70.

Próbuje was gonić i być na bierząco, nie przypuszczałam, że to takie trudne będzie, jestem wytrwała więc będe próbowała nadal:-)

angel- nieeeeeeeee, mi polozna powiedziala, ze szkola r. jest od 36tyg :baffled: i faktycznie jak bylam w sobote to wszystkie baby z ktorymi gadalam to termin na marzec mialy....

miałam nadzieje że dziś uaktualnie listę marcóweczek ale nie dam rady, wybaczcie.. Jutro jednak jadę do pracy - pokażemy nasz projekt :tak: i oby to był koniec tzw "etapu 1" :-)
także buziaki - odezwę się pewnie po powrocie, czyli popołudniu...

ivi powodzenia!!

Kamila ah to nic nie wiem;) Ale spoko zobaczymy co to bedzie.. m oczywiscie ma prace i nie wie czy sie zamieni..szlag mnie trafi..

Jezu dopiero 23 ale sie czas wlecze..a jeszcze 3 godziny przespane :/ ładnie sie dzis wymecze..

ah jo ;-)

reklama
angel- pros swego zeby sie zamienil .... u nas byla tylko 1 babka bez faceta... a par bylo z 15, co do drzemek ja sobie na nie nie pozwalam bo pozniej wlasnie nocne zmiany ciagne do 4 rano... a tak przy odrobinie szczescia o 1 spie :tak:

ivi- pracusiu powodzenia

co do pracy facetow moj jutro pracuje:angry::crazy::no: myslalam ze go powiesze... co prawda ma konczyc o 16-17 ale sa walentynki i nie wierze ze wyjdzie o tej godzinie z restauracji:baffled:

Do góry