reklama
mini- tak jak na wiesciach ze szpitala pisalam, Kasia czekala na obchod, zeby sie cos wiecej dowiedziec i pojsc pod prysznic i odpoczac, pewnie pozniej przesle fote jak juz mala dostanie.
mini- ja mysle, ze ten antybiotyk juz powinien dzialac, pewnie jutro bedziesz musiala sie znowu przejsc jak dzisiaj nie bedzie poprawy, biedny Borysek :-(
Kamilka- Kasiurek byla w 36 tc, miala termin na 13 czy 15 marca, jakby donosila do konca to mala mialaby ponad 4 kg jak nic :-) duzeeee dzieci Kasia rodzi :-)
a moj mnie tak w....wpienil wlasnie, ze bym go rozniosla normalnie
tak mnie wkurza jak musze wszytko 50 razy gadac; idz ubrac dziecko, bo spodnie z pizamy ciaga po podlodze, no idz,no idz, no idz...no kuswa ile mozna, a pozniej jeszcze Ci powie, ze zrzedze
i choc sie zle czuje to wole wstac i sama sobie zrobic wszystko, bo jak mam tak gadac, a ten sam sie nie domysli cokolwiek to go mam w powazaniu! juz go tak nauczylam, rozpiescilam i tyle, to teraz mam!
ja wiem, ze dzis jest niedziela, ale kuswa jak w tygodniu nie ma czasu nic zrobic w domu to kiedy jak nie dzis?!
a ide sobie, bo mam wnerwa takiego, ze szkoda slow, nie bede marudzic jeszcze tu.
milej niedzieli dziewczyny!
mini- ja mysle, ze ten antybiotyk juz powinien dzialac, pewnie jutro bedziesz musiala sie znowu przejsc jak dzisiaj nie bedzie poprawy, biedny Borysek :-(
Kamilka- Kasiurek byla w 36 tc, miala termin na 13 czy 15 marca, jakby donosila do konca to mala mialaby ponad 4 kg jak nic :-) duzeeee dzieci Kasia rodzi :-)
a moj mnie tak w....wpienil wlasnie, ze bym go rozniosla normalnie
tak mnie wkurza jak musze wszytko 50 razy gadac; idz ubrac dziecko, bo spodnie z pizamy ciaga po podlodze, no idz,no idz, no idz...no kuswa ile mozna, a pozniej jeszcze Ci powie, ze zrzedze
i choc sie zle czuje to wole wstac i sama sobie zrobic wszystko, bo jak mam tak gadac, a ten sam sie nie domysli cokolwiek to go mam w powazaniu! juz go tak nauczylam, rozpiescilam i tyle, to teraz mam!
ja wiem, ze dzis jest niedziela, ale kuswa jak w tygodniu nie ma czasu nic zrobic w domu to kiedy jak nie dzis?!
a ide sobie, bo mam wnerwa takiego, ze szkoda slow, nie bede marudzic jeszcze tu.
milej niedzieli dziewczyny!
Mini ja tez juz listę zrobiłam, torba wyprana. Bo ja to jeszcze kurcze na izbie sobie torbe rozwaliłam, wiec jakąs średniowieczna wyprałam i musze się przepakować. no cóż teraz to juz może się przydarzyć. tak na prawdę to tylko dla mnie zostały do kupienia te podkłady itd. reszta wszystko juz dla małej mam. pieluszki, chusteczki, kosmetyki.
jejku juz prawie połowa lutego
ajako no coż faceci to potrafią zirytowac. nie przejmuj sie tak. wiesz kawka, ciasteczko czy co tam chcesz i do przodu :-)
jejku juz prawie połowa lutego
ajako no coż faceci to potrafią zirytowac. nie przejmuj sie tak. wiesz kawka, ciasteczko czy co tam chcesz i do przodu :-)
cytrusowa85
Fanka BB :)
A MI ZOSTAŁO 3 TYGODNIE DO TERMINU !!!!!
no to już mogę zacząć odliczanie!!!!!!!
no to już mogę zacząć odliczanie!!!!!!!
ivi
uzależniona;) // I.2010
hehe no powoli każda z nas wchodzi w etap "siedzenia na bombie zegarowej" ktora nie wiadomo w którym momencie wyskoczy
a ja już nei wiem jak to jest z tym opadaniem brzucha.. niby w drugiej ciaży już tego nie ma? A mi co rusz ktoś mówi że jest dużo niżej i zresztą sama czuję że opadł.. I jak tu wierzyć książkom, które mówią że przy drugiej ciąży tego się nie doświadcza? W każdym razie od prawie tygodnia siedzieć nie mogę wygodnie bo brzuch mi się o nogi opiera ale przynajmniej zgaga mniej męczy..
Czyli jestem bezczopowa, z opadniętym brzuchem... Czekamy
a ja już nei wiem jak to jest z tym opadaniem brzucha.. niby w drugiej ciaży już tego nie ma? A mi co rusz ktoś mówi że jest dużo niżej i zresztą sama czuję że opadł.. I jak tu wierzyć książkom, które mówią że przy drugiej ciąży tego się nie doświadcza? W każdym razie od prawie tygodnia siedzieć nie mogę wygodnie bo brzuch mi się o nogi opiera ale przynajmniej zgaga mniej męczy..
Czyli jestem bezczopowa, z opadniętym brzuchem... Czekamy
cytrusowa85
Pierwszy tydzień marca:
STARTUJA!!!!
ajako (20 luty)
1 marca
Atan
nefi
3 marca
jopal
inamorate
4 marca
atomowka
Pinula30
Miotlica
5 marca
_Lina
mata-kow
MantaZG
6 marca
nusia181
7 marca
ivi
anula_mm
miska2
8 marca
karolka84
Maruusia
kindzia26a
STARTUJA!!!!
ajako (20 luty)
1 marca
Atan
nefi
3 marca
jopal
inamorate
4 marca
atomowka
Pinula30
Miotlica
5 marca
_Lina
mata-kow
MantaZG
6 marca
nusia181
7 marca
ivi
anula_mm
miska2
8 marca
karolka84
Maruusia
kindzia26a
cytrusowa85
Ivi ja to patrze na pepek
moj jest tam gdzie "dawno temu był " pas
wiec mi nie nie opadło jeszcze....
ooo ile dziewczyn jeszcze przede mna........
to ja z Mruusia startuje.. terminowo
a miałam sie pytac??
GRATULACJE TO GDZIE SKŁADAMY???
na ogolnym?
w liście rozpakowanych mamuś? czy jeszcze gdzie indziej?????
moj jest tam gdzie "dawno temu był " pas
wiec mi nie nie opadło jeszcze....
ooo ile dziewczyn jeszcze przede mna........
to ja z Mruusia startuje.. terminowo
a miałam sie pytac??
GRATULACJE TO GDZIE SKŁADAMY???
na ogolnym?
w liście rozpakowanych mamuś? czy jeszcze gdzie indziej?????
Ostatnia edycja:
ivi
uzależniona;) // I.2010
gratulacje Angel zaproponowała aby składać w liście rozpakowanych wtedy wątek jest na bieżąco czytany bo edycja pierwszego wpisu nie mówi że coś się zmieniło no i porządeczek jest przynajmniej
A o tym opadaniu brzucha to wiele się mówi przy pierwszej ciaży, że to niby jeden z objawów.. ale przy kolejnych ciążach niby tego nie ma.. A ja mam ewidentnie niżej brzuchol, tak samo chyba mata ? pisała że jej opadł już jakiś czas temu..
A o tym opadaniu brzucha to wiele się mówi przy pierwszej ciaży, że to niby jeden z objawów.. ale przy kolejnych ciążach niby tego nie ma.. A ja mam ewidentnie niżej brzuchol, tak samo chyba mata ? pisała że jej opadł już jakiś czas temu..
reklama
cytrusowa85
ina a Ty masz miec cc? ze sie w lutym na porodowke wybierasz?