reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Sorki ze nie w odp watku ale spiesze doniesc ze

Dzis w nocy przyszla na swiat IGA o wzroscie 52 cm i wadze 3550 gram silami natury poniewaz nie chcieli mi zrobic cc.porod dla mnie makabra mloda przyszla na swiat w 3f tygodniu w konu dobrze obliczyli

reklama
W 35 tygodniu mailo byc termin na 13 marca. I chyba tyle nie wiem nic o pielegnacji krocza nacietego a boli jak skurczybyk no ale wiem ze zyyje malej nie przywiezli bo w cieplarce lezy sobie po obchodzie moze sie czegos wiecej dowiem

Gratulacje! Grono maluchów nam się powiększa. Niech zdrowo rośnie malutka!

A u mnie jakieś choróbsko się przypałętało. Głowa pęka, kaszel, katar... Ehhh zawsze coś.
Cieszę się tylko, że wczoraj udało mi się załatwić dentystę. W końcu mogę normalnie jeść i nie boli ;)

Lecę do łóżeczka, później postaram się Was nadrobić

wow kasiurek co za info :D:D gratuluje .... ale wiecie co 35t i 3.5 kg no no spora ta twoja malutka :-)

ja juz spac nie moge od 7 masakra jakas.... ale wczoraj mnie nie bylo ide nadrabiac wiec...:-)

kasiurek kurcze ale fajnie masz :-D

Witam niedzielnie ;-)
no ale wiesci wstaje patrze na telefon i smsik i co kasiurek urodzila ;-) aj aj ;-) ale sie ciesze ;-) prawie tak jagbym sama urodzila ;-) jak tak dalej pojdzie to zaraz kazda zacznie rodzic ;-) posypiemy sie ;-)
ja w nocy miala kilka sporadycznych skurczy a potem zasnelam jak deska... i obudzilam niedawno ;-) dzis mezulek ma wolne wiec spedzimy ten czas troszke razem w koncu ;-)
Kasiurek przez ciebie mam taki banan ze hej ale sie ciesze ;-)bedzie dobry dzien ;-)

Ostatnia edycja:
Kasiurek no to nam niespodziankę zrobiłas. Jeszcze raz gratuluje. Zdrowiej szybciuteńko. No i malutka niech się dogrzeje i do mamusi przyjedzie sie przytulić.
.... a tak w ogóle to dzien dobry dziewczyny :-D:-D z wrażenia zapomniałam sie przywitać. :tak:

reklama
kasiurek - gratulacje córeczki! masz już za sobą poród, teraz juz bedzie tylko lepiej!

a ja dopiero zaczęłam zwolnienie lekarskie, w końcu z pracą dałam sobie spokój, wiec mam czas na nadrabianie forum:-). Tak jak niektóre z was mam problemy z bólem bioder-szczególnie w nocy ciężko sobie znaleźć odpowiednia pozycję, z 4 razy pobudka na siusiu i z 20 razy na przewracanie się z boku na bok - noce są męczące. do tego mój spory brzuszek (108 cm) nie mieści się w te wszystkie warstwy ubrań, które trzeba założyć przed wyjściem z domu. Ciąża mi już ciąży - oj i to bardzo:-D.
Podziwiam też wasze kąciki dla maluszków i szukam inspiracji. Nasz kącik dla maleństwa też będziemy organizować w sypialni - mamy już komodę złożoną a łóżeczko jeszcze w pudełku. Jak to sobie zorganizuje to wstawię fotki w odpowiednim wątku.
Życzę wszystkim miłej niedzieli!

Do góry