reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Sorki ze nie w odp watku ale spiesze doniesc ze

Dzis w nocy przyszla na swiat IGA o wzroscie 52 cm i wadze 3550 gram silami natury poniewaz nie chcieli mi zrobic cc.porod dla mnie makabra mloda przyszla na swiat w 3f tygodniu w konu dobrze obliczyli

reklama
W 35 tygodniu mailo byc termin na 13 marca. I chyba tyle nie wiem nic o pielegnacji krocza nacietego a boli jak skurczybyk no ale wiem ze zyyje malej nie przywiezli bo w cieplarce lezy sobie po obchodzie moze sie czegos wiecej dowiem

Gratulacje! Grono maluchów nam się powiększa. Niech zdrowo rośnie malutka!

A u mnie jakieś choróbsko się przypałętało. Głowa pęka, kaszel, katar... Ehhh zawsze coś.
Cieszę się tylko, że wczoraj udało mi się załatwić dentystę. W końcu mogę normalnie jeść i nie boli ;)

Lecę do łóżeczka, później postaram się Was nadrobić

wow kasiurek co za info :D:D gratuluje .... ale wiecie co 35t i 3.5 kg no no spora ta twoja malutka :-)

ja juz spac nie moge od 7 masakra jakas.... ale wczoraj mnie nie bylo ide nadrabiac wiec...:-)

kasiurek kurcze ale fajnie masz :-D

Witam niedzielnie ;-)
no ale wiesci wstaje patrze na telefon i smsik i co kasiurek urodzila ;-) aj aj ;-) ale sie ciesze ;-) prawie tak jagbym sama urodzila ;-) jak tak dalej pojdzie to zaraz kazda zacznie rodzic ;-) posypiemy sie ;-)
ja w nocy miala kilka sporadycznych skurczy a potem zasnelam jak deska... i obudzilam niedawno ;-) dzis mezulek ma wolne wiec spedzimy ten czas troszke razem w koncu ;-)
Kasiurek przez ciebie mam taki banan ze hej ale sie ciesze ;-)bedzie dobry dzien ;-)

Ostatnia edycja:
Kasiurek no to nam niespodziankę zrobiłas. Jeszcze raz gratuluje. Zdrowiej szybciuteńko. No i malutka niech się dogrzeje i do mamusi przyjedzie sie przytulić.
.... a tak w ogóle to dzien dobry dziewczyny :-D:-D z wrażenia zapomniałam sie przywitać. :tak:

reklama
kasiurek - gratulacje córeczki! masz już za sobą poród, teraz juz bedzie tylko lepiej!

a ja dopiero zaczęłam zwolnienie lekarskie, w końcu z pracą dałam sobie spokój, wiec mam czas na nadrabianie forum:-). Tak jak niektóre z was mam problemy z bólem bioder-szczególnie w nocy ciężko sobie znaleźć odpowiednia pozycję, z 4 razy pobudka na siusiu i z 20 razy na przewracanie się z boku na bok - noce są męczące. do tego mój spory brzuszek (108 cm) nie mieści się w te wszystkie warstwy ubrań, które trzeba założyć przed wyjściem z domu. Ciąża mi już ciąży - oj i to bardzo:-D.
Podziwiam też wasze kąciki dla maluszków i szukam inspiracji. Nasz kącik dla maleństwa też będziemy organizować w sypialni - mamy już komodę złożoną a łóżeczko jeszcze w pudełku. Jak to sobie zorganizuje to wstawię fotki w odpowiednim wątku.
Życzę wszystkim miłej niedzieli!

Do góry