reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Widzę, że już planujecie pieczenie pączuszków na czwartek, ja mam inny plan, będę robić ptysie i eklerki a pączki z ulubionej ciastkarni, mam nadzieję, że minie mi ból pleców i będę mogła sobie pozwolić na trochę ruchu w kuchni, ostatnio jak upiekłam te ptysie to znajomii nie chcieli uwierzyć, że to nie kupne, bo takie pyszne były ;p hehehe
Wogóle to tak jak kiedyś pisałam cała moja ciąża mineła pod znakiem "słodkich wypieków", gydyby nie moja cukrzyca ciążowa to bym pewnie piekła non stop i się zajadała... a tak to czasem coś nowego wymodziłam i roznosiłam po rodzince :)

reklama
Też chętnie upiekłabym pączki, muszę poszperać za jakimś fajnym przepisem. Pati zamówiła już faworki :)

Nadal czekam na m :tak:
Jedziemy dziś na 18 urodziny jego siostrzeńca, którego jest chrzestnym.
Nie wiem jak ja się dotoczę:-D:-D

perelandra wiem co czujesz, nic juz nie bawi jak sie tak lezy kota mozna dostac, ciesze sie ze m ma kilka dni wolnego to mnie tak podbudowalo psychicznie no i te male wyjscia z nim,ale trzeba sie pocieszac ze juz tak malo nam zostalo:)

perelandra trzymaj sie. normalne, że szpital nie jest fajnym miejscem, ale dasz radę. jakies ksiazki moze ciekawe niech Ci doniosą. wiesz coś wciągajacego i czas szybciej płynie.

Perelandra pełen relax przecież w SPA jesteś kobieto :-p:-D
Kasiulka ja też mam to mleczko z Loveli jest rewelayjne i ładnie pachnie :tak:

Zapomniałam co miałam której napisać:baffled: Tunia a co z Loveli dostałaś?? Mi nic nie przyszło buu:-(
A ja mam 38 tydzień na start ha :-D:-D:-D
Dla chorowitków duuuuuużo zdrówka :tak::tak:

No hejka!
Wyjde z sieie i stane obok przysiegam :wściekła/y:
Nie przyjechali, zero wiadomosci, dzwone teraz bo wstalam i ojej system im pierdzielnął i anulowali zamowienia wszystkie do wtorku!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y: Nosz w dupe, jestem kobieta w zaawansowanej ciazy, chora do tego i juz i tak 2 dni siedzialam i czekalam na to zamowienie a oni no sorr yy :wściekła/y: I dupie mi po ich voucherze :angry:
Po pracy m bedzie musial wejsc do lidla po cokolwiek , bo potem ma poniedzialek wtorek znowu dable dwie doby sama co ja zrobie ...jaka jestem zla dżizas..

Jedyny plus , ze jakos na wieczornym oczyszczaniu nosa przespalam cala noc, wiec moze tfu tfu idzie sobie juz to cholerstwo..

Atan ty wg. mnie troszke za bardzo sie nakrecasz.. to tak jak z zajsciem jak sie najbardziej n astawia to nie wychodzi, a jak odpuszcza i relaksuje to zaskakuje odrazu;) A ty tak nad kazdym skurczykiem przepowiadajacym sie skupiasz.. juz jestes na takim etapie, ze mysle powinnas spokojnie sobie ostatnie doslownie dni spedzac na relaksie i czekac co ma byc to bedzie. A bedzie napewno kwestia juz niedlugiego czasu;)

Lina pochwal sie fotami tylko! I milej zabawy!

Patka to ile twojego M nie bylo??? Nie ma nic gorszego niz rozlaka.. jak ja t cierpialam cale tygodnie to dziewczyny wiedza :-(

Ewstra w cholere naprawde z tymi ich mieszkaniami i depozytami tutaj.. :angry:
Macie jednak szczescie, ze mieszkacie niezaleznie wiec do kwietnia te pare tygodni dacie rade :tak: Ja codziennie sie martwie co jak nie zdarzymy nic znalesc, co to bedzie....... :-(

ajako ty trzęsawko to napewno normalne?? az tak??

Mini naprawde sie ten twoj maluch nameczy :( Napewno po tej dawce antybiotyku juz zacznie odpuszczac!

Nusia biedna ty to jest bezsensu jak te nasze męże maja niepewne te wolne ;/ Juz sie biedna nastawilas.. No jak moj m wczoraj tez mial byc na rano i popoludniu w domu. To nie telefon, ze na popoludniowa zmiane ;/ wstal 12, pobiegl po zakupy , machnal odkurzaczem i juz musial jechac ..
Teraz poniedzialek mial miec dabla, a we wtorek 3/4 od 12.00 to mowie trudno wstaniemy szybciej i chociaz chwile walentynek spedzimy, moze spacer chociaz nie wiem.. To nie znowu jakiemus burakowi bylo za ciezko i rzucil robote z dnia na dzien ( powiem Wam typowi angole! kasa do reki ale byle nie pracowac i wciaz maja takie jaka jak sie zatrudniaja angielskie mega chefy )wiec musi byc tez na podwojnen zmianie.. I dwie doby sama to sie idzie pochlastac...;( Szczegolnie tutaj..

Pere ja Cie tylko sciskam mocno bo nic tu nie pomoze innego :(

Ehh coza życie..

reklama
Nusia biedna ty to jest bezsensu jak te nasze męże maja niepewne te wolne ;/ Juz sie biedna nastawilas.. No jak moj m wczoraj tez mial byc na rano i popoludniu w domu. To nie telefon, ze na popoludniowa zmiane ;/ wstal 12, pobiegl po zakupy , machnal odkurzaczem i juz musial jechac ..
Teraz poniedzialek mial miec dabla, a we wtorek 3/4 od 12.00 to mowie trudno wstaniemy szybciej i chociaz chwile walentynek spedzimy, moze spacer chociaz nie wiem.. To nie znowu jakiemus burakowi bylo za ciezko i rzucil robote z dnia na dzien ( powiem Wam typowi angole! kasa do reki ale byle nie pracowac i wciaz maja takie jaka jak sie zatrudniaja angielskie mega chefy )wiec musi byc tez na podwojnen zmianie.. I dwie doby sama to sie idzie pochlastac...;( Szczegolnie tutaj..

Najgorsze ze nikt mu za to nie zapłaci. Juz 3 godz, tam siedzi. Szef na urlopie a on moze tylko wejsc do pokoju szefa z kamerami.....napisalam na zamknietym co sie stało. Ale co zrobić.

a z tym tesco to maskara. oj wspolczuje ci bardzo.

Do góry