reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Widzę, że już planujecie pieczenie pączuszków na czwartek, ja mam inny plan, będę robić ptysie i eklerki a pączki z ulubionej ciastkarni, mam nadzieję, że minie mi ból pleców i będę mogła sobie pozwolić na trochę ruchu w kuchni, ostatnio jak upiekłam te ptysie to znajomii nie chcieli uwierzyć, że to nie kupne, bo takie pyszne były ;p hehehe
Wogóle to tak jak kiedyś pisałam cała moja ciąża mineła pod znakiem "słodkich wypieków", gydyby nie moja cukrzyca ciążowa to bym pewnie piekła non stop i się zajadała... a tak to czasem coś nowego wymodziłam i roznosiłam po rodzince :)

reklama
Też chętnie upiekłabym pączki, muszę poszperać za jakimś fajnym przepisem. Pati zamówiła już faworki :)

Nadal czekam na m :tak:
Jedziemy dziś na 18 urodziny jego siostrzeńca, którego jest chrzestnym.
Nie wiem jak ja się dotoczę:-D:-D

perelandra wiem co czujesz, nic juz nie bawi jak sie tak lezy kota mozna dostac, ciesze sie ze m ma kilka dni wolnego to mnie tak podbudowalo psychicznie no i te male wyjscia z nim,ale trzeba sie pocieszac ze juz tak malo nam zostalo:)

perelandra trzymaj sie. normalne, że szpital nie jest fajnym miejscem, ale dasz radę. jakies ksiazki moze ciekawe niech Ci doniosą. wiesz coś wciągajacego i czas szybciej płynie.

Perelandra pełen relax przecież w SPA jesteś kobieto :-p:-D
Kasiulka ja też mam to mleczko z Loveli jest rewelayjne i ładnie pachnie :tak:

Zapomniałam co miałam której napisać:baffled: Tunia a co z Loveli dostałaś?? Mi nic nie przyszło buu:-(
A ja mam 38 tydzień na start ha :-D:-D:-D
Dla chorowitków duuuuuużo zdrówka :tak::tak:

No hejka!
Wyjde z sieie i stane obok przysiegam :wściekła/y:
Nie przyjechali, zero wiadomosci, dzwone teraz bo wstalam i ojej system im pierdzielnął i anulowali zamowienia wszystkie do wtorku!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y: Nosz w dupe, jestem kobieta w zaawansowanej ciazy, chora do tego i juz i tak 2 dni siedzialam i czekalam na to zamowienie a oni no sorr yy :wściekła/y: I dupie mi po ich voucherze :angry:
Po pracy m bedzie musial wejsc do lidla po cokolwiek , bo potem ma poniedzialek wtorek znowu dable dwie doby sama co ja zrobie ...jaka jestem zla dżizas..

Jedyny plus , ze jakos na wieczornym oczyszczaniu nosa przespalam cala noc, wiec moze tfu tfu idzie sobie juz to cholerstwo..

Atan ty wg. mnie troszke za bardzo sie nakrecasz.. to tak jak z zajsciem jak sie najbardziej n astawia to nie wychodzi, a jak odpuszcza i relaksuje to zaskakuje odrazu;) A ty tak nad kazdym skurczykiem przepowiadajacym sie skupiasz.. juz jestes na takim etapie, ze mysle powinnas spokojnie sobie ostatnie doslownie dni spedzac na relaksie i czekac co ma byc to bedzie. A bedzie napewno kwestia juz niedlugiego czasu;)

Lina pochwal sie fotami tylko! I milej zabawy!

Patka to ile twojego M nie bylo??? Nie ma nic gorszego niz rozlaka.. jak ja t cierpialam cale tygodnie to dziewczyny wiedza :-(

Ewstra w cholere naprawde z tymi ich mieszkaniami i depozytami tutaj.. :angry:
Macie jednak szczescie, ze mieszkacie niezaleznie wiec do kwietnia te pare tygodni dacie rade :tak: Ja codziennie sie martwie co jak nie zdarzymy nic znalesc, co to bedzie....... :-(

ajako ty trzęsawko to napewno normalne?? az tak??

Mini naprawde sie ten twoj maluch nameczy :( Napewno po tej dawce antybiotyku juz zacznie odpuszczac!

Nusia biedna ty to jest bezsensu jak te nasze męże maja niepewne te wolne ;/ Juz sie biedna nastawilas.. No jak moj m wczoraj tez mial byc na rano i popoludniu w domu. To nie telefon, ze na popoludniowa zmiane ;/ wstal 12, pobiegl po zakupy , machnal odkurzaczem i juz musial jechac ..
Teraz poniedzialek mial miec dabla, a we wtorek 3/4 od 12.00 to mowie trudno wstaniemy szybciej i chociaz chwile walentynek spedzimy, moze spacer chociaz nie wiem.. To nie znowu jakiemus burakowi bylo za ciezko i rzucil robote z dnia na dzien ( powiem Wam typowi angole! kasa do reki ale byle nie pracowac i wciaz maja takie jaka jak sie zatrudniaja angielskie mega chefy )wiec musi byc tez na podwojnen zmianie.. I dwie doby sama to sie idzie pochlastac...;( Szczegolnie tutaj..

Pere ja Cie tylko sciskam mocno bo nic tu nie pomoze innego :(

Ehh coza życie..

reklama
Nusia biedna ty to jest bezsensu jak te nasze męże maja niepewne te wolne ;/ Juz sie biedna nastawilas.. No jak moj m wczoraj tez mial byc na rano i popoludniu w domu. To nie telefon, ze na popoludniowa zmiane ;/ wstal 12, pobiegl po zakupy , machnal odkurzaczem i juz musial jechac ..
Teraz poniedzialek mial miec dabla, a we wtorek 3/4 od 12.00 to mowie trudno wstaniemy szybciej i chociaz chwile walentynek spedzimy, moze spacer chociaz nie wiem.. To nie znowu jakiemus burakowi bylo za ciezko i rzucil robote z dnia na dzien ( powiem Wam typowi angole! kasa do reki ale byle nie pracowac i wciaz maja takie jaka jak sie zatrudniaja angielskie mega chefy )wiec musi byc tez na podwojnen zmianie.. I dwie doby sama to sie idzie pochlastac...;( Szczegolnie tutaj..

Najgorsze ze nikt mu za to nie zapłaci. Juz 3 godz, tam siedzi. Szef na urlopie a on moze tylko wejsc do pokoju szefa z kamerami.....napisalam na zamknietym co sie stało. Ale co zrobić.

a z tym tesco to maskara. oj wspolczuje ci bardzo.

Do góry