No hejka!
Wyjde z sieie i stane obok przysiegam
Nie przyjechali, zero wiadomosci, dzwone teraz bo wstalam i ojej system im pierdzielnął i anulowali zamowienia wszystkie do wtorku!!!!!!
Nosz w dupe, jestem kobieta w zaawansowanej ciazy, chora do tego i juz i tak 2 dni siedzialam i czekalam na to zamowienie a oni no sorr yy
I dupie mi po ich voucherze
Po pracy m bedzie musial wejsc do lidla po cokolwiek , bo potem ma poniedzialek wtorek znowu dable dwie doby sama co ja zrobie ...jaka jestem zla dżizas..
Jedyny plus , ze jakos na wieczornym oczyszczaniu nosa przespalam cala noc, wiec moze tfu tfu idzie sobie juz to cholerstwo..
Atan ty wg. mnie troszke za bardzo sie nakrecasz.. to tak jak z zajsciem jak sie najbardziej n astawia to nie wychodzi, a jak odpuszcza i relaksuje to zaskakuje odrazu
A ty tak nad kazdym skurczykiem przepowiadajacym sie skupiasz.. juz jestes na takim etapie, ze mysle powinnas spokojnie sobie ostatnie doslownie dni spedzac na relaksie i czekac co ma byc to bedzie. A bedzie napewno kwestia juz niedlugiego czasu
Lina pochwal sie fotami tylko! I milej zabawy!
Patka to ile twojego M nie bylo??? Nie ma nic gorszego niz rozlaka.. jak ja t cierpialam cale tygodnie to dziewczyny wiedza :-(
Ewstra w cholere naprawde z tymi ich mieszkaniami i depozytami tutaj..
Macie jednak szczescie, ze mieszkacie niezaleznie wiec do kwietnia te pare tygodni dacie rade
Ja codziennie sie martwie co jak nie zdarzymy nic znalesc, co to bedzie....... :-(
ajako ty trzęsawko to napewno normalne?? az tak??
Mini naprawde sie ten twoj maluch nameczy
Napewno po tej dawce antybiotyku juz zacznie odpuszczac!
Nusia biedna ty to jest bezsensu jak te nasze męże maja niepewne te wolne ;/ Juz sie biedna nastawilas.. No jak moj m wczoraj tez mial byc na rano i popoludniu w domu. To nie telefon, ze na popoludniowa zmiane ;/ wstal 12, pobiegl po zakupy , machnal odkurzaczem i juz musial jechac ..
Teraz poniedzialek mial miec dabla, a we wtorek 3/4 od 12.00 to mowie trudno wstaniemy szybciej i chociaz chwile walentynek spedzimy, moze spacer chociaz nie wiem.. To nie znowu jakiemus burakowi bylo za ciezko i rzucil robote z dnia na dzien ( powiem Wam typowi angole! kasa do reki ale byle nie pracowac i wciaz maja takie jaka jak sie zatrudniaja angielskie mega chefy )wiec musi byc tez na podwojnen zmianie.. I dwie doby sama to sie idzie pochlastac...;( Szczegolnie tutaj..
Pere ja Cie tylko sciskam mocno bo nic tu nie pomoze innego
Ehh coza życie..