reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel no to kurcze Ci tesco numer zrobiło, mnie by tez strzeliło bo jak tu sie nie wnerwiac. Co do "wyspiarz" to ja mam podobne zdanie, zero poszanowania pracy, oczywiście nie dotyczy to wszystkich, ponieważ byłaby to jawna niesprawiedliwość.. Polaków się czepiaja, że prace im niby zabieramy, tylko my pracujemy, bardzo często ciężko. Fakt sa niefajne wyjatki, ale generalnie ja takich nie znam.
nusia współczuję. mój tez ostatnio w pracy mieszka, ale przynajmniej to doceniaja.

Ostatnia edycja:
reklama
ajoko ty masz takie samopoczucie po tych lekach?

Ewstra, Angel- nooo wlasnie mam kurde! czasem ładnie sie czuje z rana, a czasem do 12 mnie trzyma i zupelnie nie wiem o co caman, do tego felka mam taka tablete co powinna wyrownywac to wszystko tak jak juz pisalam; tetno, akcje serca itd, tylko czy ja biore 1 czy 2 to nie wiele sie zmienia.
bozeeee oby ten tydzien jeszcze wytrzymac!

zwleklam sie z lozka dopiero o 12.30, nastawilam zupe, maz przyjechal z pracy i musi jesc kielbaski, ale co tam....
do tego czuje jakby mnie chorobsko bralo, obudzilam sie z takim zawalonym gardlem i nosem, masakra! no tego mi jeszcze teraz brakuje :wściekła/y:

Angel- noooo nie, przegieli z tymi zakupami:wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieje, ze jednak masz tam co zjesc i nie siedzisz o suchych ustach! bidulka :zawstydzona/y:
dobrze, ze juz Ci troche odpuszcza chorobsko wstretne, duzo pij cieplego to tez pomaga tam odblokowywac wszystko :tak:

wlasnie ide sobie herbate jakas zrobic, a mi tu pachna teraz te kielbaski, az bym nawet miala ochote, bo tak na dobra sprawe apetytu nie mam wcale, od rana zjadlam jogurt.

pączki widze na tapecie i inne takie cuda (kamilka :szok: takie smakowitosci wow szacun!!!) jezuuuu, ale bym zjadla takie wlasne wypieczone, ale kto mi to zrobi, moze sie wkrece do kumpeli, tylko moj by musial mnie zawiezc na jakas kawe :-D

ide zupe dokonczyc, wroce pozniej, jak wysle swojego na gorki z mala:-)

Ewstra pewnie że szkoda kasy ... a potem macie nagrane jakieś mieszkanie ???
Z tymi różowymi ciuszkami dla dziewczynek to jakaś plaga :-) . Mnie nie przeszkadza różowy ale nie chciała bym mieć różowej landrynki w domu :-D Wolę inne kolory :tak:

Nefi ja piorę w samym płynie do prania , ale wydaje mi się że i tak ubranka są mięciutkie :tak: Ale w sumie nie pachną tak ładnie jak bym dodała płyn więc może się skuszę :rolleyes2:

Kasiulka miłej zabawy dzisaij ...
Zdjęciami koniecznie się pochwal :tak:

Tunia Sliweczki są niezłe :-D
Bardzo fajnie że maluszek koleżanki robi postępy - 800 g wow :-D

Angel ale wyszło z tym tesco :angry:

Perelandra a może jakieś seriale do oglądania na kompie ??

ajako kurcze a bardzo potrzebne są te leki na tym etapie ?? Bo to chyba na rozwój płuc są ??

Ostatnia edycja:
Pączka takiego polskiego prawdziwego z chęcia bym zjadła:-) moj tato na pewno bedzie robil...... dobrze ze od niedawna mamy polska piekarnię wiec chyba sobie zamówiena czwartek:-)

ja się biore za zmiane poscieli u nas, a potem prasowanko. wieczorem przychodza znajomi na "pamietniki wampirów" mamy chyba z 4 odcinki do obejrzenia:-)

zycze wszytkim milej soboty i dobrego samopoczucia:-)

ajako kurcze współczuję po felku kobitki bardzo źle się czują. ile jeszcze musisz go brać???
Mini :-D:-D

hej
dziękuje za kciuki, ja już na dzisiaj koniec egzaminów reszta jutro. Poza tym to pół nocy nie spałam... Bolał mnie brzuch ale to nie skurcze tylko jednostajny ból jak przy okresie... o 3 więc wstałam i zjadłam 2 nospy, ale nie popiłam dobrze i mi sie jedna tabletka zawiesiła w gardle, a nospa jest taka gorzka :( to z kolei musiałam zjeśc coś żeby tą grrycz zabic, to zeby umyj po jedezeniu a ani sie obejrzałam a było po 4 zasnełam o 5, mąz wstawał o 6 a ja o 7 wiec tak jak bym wcale nie spała... :( do tego popsułam spłuczke rano.... może chociaż egzaminy mi pojdą lepiej

A poza tym to mi od wczoraj tak urusł brzuch, albo opadł że maskara. Wczoraj sie jeszcze w kurtce w golfie grubym zasuwałam i miałam luz a dzisiaj na wysokości pępka w koszulce bawełnianej nie mogłam sie zasunąc, i mnie mocno cisnęło...

Teraz będe się uczyc na jutro... Bo jeszcze 3 egzaminy mi pozostały....

Wy się relaksujcie jak macie okazje...

mini alez masz pomocnika kiedy moj bedzie chodzil za ,mna i mi pomagal:-Dtroszke czasu jeszcze minie:-)No a malutka ladnie rosnie tak sie ciesze ze juz lepiej i jej jest lzej...

inamorate gratuluje 38 tygodnia:-)A z Loveli dostalam czapeczke lapki niedrapki i probke mleczka Lovela:-)

Tesciowa wlasnie przyniosla wafle przekladane no normalnie slinotok mi sie wlaczyl z masa krowkowa:-)swoja droga to pewnie cos chce bo u niej nie ma tak o ze tak sobie przyniosla:confused:

reklama
pinula milutkiej nauki :-)

a u mnie spokoj a widzialam ze mowicie o kombinezonikach ja mam dwa ;-) jeden polarowy a drugi taki jak kurtka puchowy ;-)

Do góry