ajoko ty masz takie samopoczucie po tych lekach?
Ewstra, Angel- nooo wlasnie mam kurde! czasem ładnie sie czuje z rana, a czasem do 12 mnie trzyma i zupelnie nie wiem o co caman, do tego felka mam taka tablete co powinna wyrownywac to wszystko tak jak juz pisalam; tetno, akcje serca itd, tylko czy ja biore 1 czy 2 to nie wiele sie zmienia.
bozeeee oby ten tydzien jeszcze wytrzymac!
zwleklam sie z lozka dopiero o 12.30, nastawilam zupe, maz przyjechal z pracy i musi jesc kielbaski, ale co tam....
do tego czuje jakby mnie chorobsko bralo, obudzilam sie z takim zawalonym gardlem i nosem, masakra! no tego mi jeszcze teraz brakuje
Angel- noooo nie, przegieli z tymi zakupami
mam nadzieje, ze jednak masz tam co zjesc i nie siedzisz o suchych ustach! bidulka
dobrze, ze juz Ci troche odpuszcza chorobsko wstretne, duzo pij cieplego to tez pomaga tam odblokowywac wszystko
wlasnie ide sobie herbate jakas zrobic, a mi tu pachna teraz te kielbaski, az bym nawet miala ochote, bo tak na dobra sprawe apetytu nie mam wcale, od rana zjadlam jogurt.
pączki widze na tapecie i inne takie cuda (
kamilka takie smakowitosci wow szacun!!!) jezuuuu, ale bym zjadla takie wlasne wypieczone, ale kto mi to zrobi, moze sie wkrece do kumpeli, tylko moj by musial mnie zawiezc na jakas kawe
ide zupe dokonczyc, wroce pozniej, jak wysle swojego na gorki z mala:-)