reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

vill dzieki mam nadzieje ze cos sie rozkreci ;-)
a dziewczyny z egzaminami wspolczuje i trzymam kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
powoli zamykam komputerek wiec dobranoc ;-*

reklama
Ah to jest tak roznie z tym , ze az szok.. jeden porod dziecka a ile wersji moze jego byc :-D

Czekam cholera na dostawe z tesco i cos sobie w kule leca 22-23 mialo niby byc..

a ja wam tez opowiem moja chistorie z ktg i porodem (synkalezalam juz na sali porodowej skurcze mialam regularne i mowie poloznej ze mam regularnie co 5 minut podlaczyli pod ktg (mialam juz part) polozna domnie ze co ja mowie ze nic niewyszlo ze jeszcze poczekam a ja czuje ze musze przec i sie znia wyklucam ona ze nie i koniec wiec polozna sobie poszla gdzies zostalam z moja siostra (ona zemna rodzila) i jej mowie Ania ja juz musze przec a ona widzac co sie zemna dzieje mowie to przyj i co jak zawolala polozna ta sie zdziwila i wogule szum i wsyztsko bo juz glowka byla prawie naiwerzchu wiec ja temu ktg niewierze teraz tez jak mnie przyjmowali na ktg niewyszlo nic a skurcze mialam bo jak mnie lekarz badal sam widzial jak mi sie brzuch stawia i wogule takie mm szczescie do tego ktg ;)

BOZIENKA no ja tez mysla ze nie do konca to ktg jest sprawne bo 2 tyg temu wyszly mi 2 niezle skurcze pod koniec a ja nic nie czulam a jak w w poniedzialek czulam skurcze 3 jak sie zaczynaja i opadaja i bylam przekonana ze sie pokaza na ktg a tu ledwo co do 60 dosiegły i lekarz nawet nie powiedzial nic jedynie ze brak skurczy... wiec ja niewiem .. ale nie wierze temu urzadzeniu...

jak na razie skurcze co miałam wiec tak 23:54 potem 24:08 i 24:20...no i chyba koniec skurczy...wryyyyy
dobranoc jak cos to bede pisac...

Ostatnia edycja:
Zaraz dostane szału z tym tesco przysięgam :wściekła/y:
Nie dosc, ze pora dostawy itak karygodnie późna to jeszcze tyle spóźnienia to są żarty!!

Angel faktycznie lecą sobie w kulki, a my przed chwilą właśnie wróciliśmy z tescowych zakupów. Trzeba było dzwonić to byśmy Ci Twoje podrzucili ;-)

Heheh no dzięki ale pewnie troche by Wam to zjęło :-D :-D

Ojojoj styczniówki już poleciały z działu, kolejka się skróciła :szok::szok::szok:
Boziu a co dopiero byłysmy na koncu drugiego rzędu w "kolejce" :no:

A mi się dziś wcale spać nie chce, no

Angel i jak zakupy dotarły? Lepiej się trochę czujesz?
Laski nasze ciągle uczące się, zdanych egzaminów i jak Vill pisała bez piątek sie nie pokazywać
Mini aby Borysek jutro lepiej sie czuł już
Atan no weź tą Amelkę jakoś popędź. Kornelka samotna taka ciągle z tej galerii

No nie nie ma ich :/ Jaja jak berety napraawde.
Tam nie o to chodzi, ze spac czy cos bo i tak bym nie spała..
Ale no ej co to ma być..

A tak to nos zawalony, płucze woda morska..na noc krople to wkoncu pooddycham..

reklama
Atomowka są jakieś skurcze wiec może sie rozkreci jak na razie to w miare regularne mniej więcej co 15 minut ale martwię się ze nie sa az tak mocne więc nie wiem czy to te zobaczymy czy zasne jak coś to napisze tak jak teraz z telefonu..

witam z rana
jak ktos ciekawy to czytac ogolnie jestem wykonczona i zastanawiam sie czy te skurcze to te skurcze czy znowu przepowiadajace.. choc sa bardziej regularne bo przewaznie co 10 minut tak cala noc jedynie co jakis czas se robia przerwe 30 minut odstepu i znowu co 10 mam dosyc.. chce spac. albo rodzic...czy wody musza odejsc bo czekam a tu ani czop ani wody...jak rozpoznac czy to te skurcze?? no i chyba się skończyły...

Ostatnia edycja:
Do góry