reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

jestem mini nie udalo mi sie zasnac, ale o dziwo dobrze sie czuje, moj kochany zabral mnie dzis na wycieczke:)co prawda dlugo jechalismy a spacerku bylo tylko 15 min ale i tak bylo to mile.Teraz robi mi nalesniki bo taka mam ochote od kilku dni ze slinka leci na sama mysl.Udalo sie tez zalatwic kilka spraw no i jakies zakupy wiec to przynajmniej mamy z glowy

reklama
Angel no widzisz, gdybym mogła to bym za Ciebie poszła do tego dentysty. Jak pisałam ja nawet lubię do nich chodzić
Monika ja też mam kanałówkę jedną, póki co tylko prowizorycznie zrobioną aby nie bolała

A ja się nie chwaliłam, wczoraj znowu mnie dopadło i spędziłam znaczną część wieczora na kibelku, wymiotując
Matko kochana czemu ja zawsze odwrotnie niż wszystkie mam?
Dziś jakoś po 15-stej tez mnie mega zmuliło, powtórka z rozrywki a potem spanko do 17

Mam nadzieję,że nie tak będą wyglądały moje ostatnie dni ciąży

Kurde pizzzzzzzaaaaaaaaa, kocham pizze, mniam, mniam
A jeszcze głodna jestem, bo teściowa obiecała,że zrobi obiad i ku..a ( przepraszam musiałam) od 14 się zbiera
Ciekawe czy dziś go zdąży zrobić:wściekła/y:

Ewstra to mówisz że pojechaliście na spacer :-) Naleśniki - jutro serwuje na obiad - albo racuszki :rolleyes2:

atomówka często wymiotujesz ?? Mówiłaś o tym gince ??

Atomówka - to coś nie tak jak wymiotujesz żebyś się nie odwodniła za bardzo.Mi często niedobrze jest jak mały mnie ściśnie.
Atan - to ma rodzić w środę czy wyjść kasiurek bo ja już zgłupiałam.
A ja jadłam budyń na obiado- kolacje a na sniadanie spaghetti (o 15)jak na mnie to i tak dużo.Kurcze wygońcie mnie z forum uczyć sie muszę

z Kasiurka rozmawialam dzisiaj chwilke ma miec jakies badania robione.Atan jak zobaczylam ze sie swieci watek szpitalny ;) asz mi sie cieplo zrobilo ze urodzilas a tuuuu co jeszcze nic ;) idz ze juz babo rodzic ;)
mala ukompana slodko sobie spi ja wcinam pyszna kolacyjke z serkiem jajeczkiem majonezikiem salata zielona pomidorkiem i ogoreczkiem i asz mi sie doslownie uszy czesa takie dobre to :) a jak wy sie czujecie ktoras cos bierze ???

ja chce rodzic a ona niechce chyba sie jeszcze urodzic...
sex schody pilka sprzatanie stymulacja sutkow spacer i nic..:-(

kasiurek pytala czy rodzę i pisala ze jest w szpitalu i ze moze w srode ja wypuszcza ;-)

Mini, Monika właśnie nie mówiłam gince, bo szczerze to jakoś zapomniałam zupełnie o tym
Nie wymiotuję mega często ale jednak zdarza mi się teraz na końcówce lecieć i wisieć godzinkę na kibelku
Ostatnio jakby coraz częściej właśnie
Jak będzie tak nadal to pójde do ginki wcześniej, bo wizytę mam dopiero za msc
Monika raczej się nie odwodnię, bo mega dużo piję wody

Atan, jeszcze Amelka nie czuje, że to jej moment, to nic nie pomoże :-), ale oczywiście życzę Ci żeby już się zaczęło
za KAsiurkę trzymam kciuki
Monika raz, dwa do nauki!!! :-):-):-), a tak na prawdę to Cię podziwiam, też by mi się nie chciało

reklama
Do góry