reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

huraaaaaaa kupka zrobiona :-) dzielna kruszynka :) sie nameczyla ale przynajmniej juz nas brzuszek niebedzie bolal :) uff moze dzisiaj bedzie spokojniejsza :) i w nocy bedzie spala.A teraz idziemy robic inchalacje co by sie nam lepiej oiddychalo i szybciej katarek znikl hehe smiesznie z ta maseczka wyglada bo maseczka wieksza niz jej glowa :)

reklama
Angel - spoko, coś wymyslimy ;) może w wolniejszej chwili zrobię tabelkę z naszymi rozpakowaniami, tak jak mają lutówki? wtedy na pewno w jednym poście się zmieścimy ;-)

ja smarkam na potęgę i czuję jak mi gardziełko puchnie z bólu.. mój mąż obstawia u mnie początki anginy:baffled:

Bozienka - przy Tymku na "łatwiejsze kupki" wypijałam 3-4 szklanki kompotu z jabłek dziennie.. Znaczy jedno jabłko pokrojone zalewałam wodą, chwile gotowałam i takie coś wypijałam.. Jak się potem napił mleczka, to kupy szły bezboleśnie :) (dodam że surowego jabłka nie mogłam jeść i nie mogłam pić soku z jabłek bo po tymmiał kolki.. a kompot działał rewelacyjnie). Z ciekawości kiedyś nie wypiłam tego kompociku i prawie od razu widac było większy wysiłek jaki wkładał w zrobienie kupki.. Może spróbujcie, co? a nóż widelec pomoże?

Ostatnia edycja:
ivi ale ja juz malej niekarmie cycem :( herbatke pjemy koperkowa na zmiane z rumiankiem ;) jabuszka jeszcze jej niepodam ;) teoretycznie tak jak mowila polozna moze nierobic kupki pdo tygodnia czasu

Tak sie rozpedzilam ze lazienke i kibelek juz posprzatalam:-D:-D
Ja juz tez umyta, posciel nastawiona sie pierze no dumna z siebie jestem:-)a tak mi sie nic nie chcialo:-)

heyka

Ja wpadam tylko jak po ogien
"przewertowałam" na szybcika i tyle mnie
"montuje" kacik dla Kornela
na ubranka chce przenaczyc komode ale co z rzeczami co tam juz sa"albumy, papierzyska..
no i głowka pracuje
i zaczełam pranie, tak jak planowałam 10 sie zbliza, wietrzenie ..
no wiecie o co biega bo juz to dawno zrobione macie w wiekszosci:)

Maryś witaj na świecie
rośnij nam kruszynko, badz zdrowa i silna:)
Amandla czekamy na fotki koniecznie :)
18_6_orig.jpg

wiem ze zmiana mleczka mogla by rozwiazc problem ztym ze to by bylo juz 3 mleczko i narazie musze sie wstrzymac ze zmiana bo w przeciagu 2 tygodni zmienilam jej mleko 2 razy zeby jej rewolucje jelitek niezrobic ;) ale widac ze po rumianku cos sie zaczelo dziac wiec moze bedzie dobrze :) ubralam mala w sukeneczke boziu czadersko wyglada moj kwiatuszek rosnie jak na drożdżach :-)

reklama
Do góry