reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Miska a nie masz gdzie podrzucić prania ?? Jakaś ciocia , koleżanka , sąsiadka albo mama ??

moja mama odmówiła teraz bo stwierdziła,że nie mają na to pieniędzy a to codziennie jedna pralka pierze i koszt światła i wody i miałczy,że nie mają opłat zrobionych...ja wiemswoje ale taka niestety jest moja mama

reklama
miska a wiesz ze ja mam ten sam problem niemam gdzie prania zrobic :( pralka zepsuta czesci niema :( dobrze ze mam duzo ciuchow hehe to mi niebraknie ;)moze w poniedzialek bedzie juz naprawiona

Witam

WItam nowa mame ;]

Widze ze u ns watek ślubny -fjnie hihi milo powspominac;]

MIni - kupilm ten temometr i jest super hh mz sie nim bawil z godizne i mierzyl wsyztsko ;] bo on moze mierzyc temperature człowieka i przedmiotów, płynow itd super ;] a uzytkowanie intuicyjne ;]

My wczorj pojechlismy do kina na "szefowie wrogowie" super filmik , objadlm sie popcorenm i opilam rozwodnion fant, w ostniej minucie filmu wyjsc musilm bo juz czułam jak PRAWIE mi mocz po nogch cieknie, w domu brzuch mnie rozboll i mnie przegonilo - bynajmniej popcor dlugo nie posiedzil ;]

terz jem n sndinie to co wczorj -słtke z pomidorka i cebulki do tego herbtk z imbirem i cytryna ;] ogldm jakis serial ostni dzien bez synk dzis juz wrac od bbci do domku ;D

miska a wiesz ze ja mam ten sam problem niemam gdzie prania zrobic :( pralka zepsuta czesci niema :( dobrze ze mam duzo ciuchow hehe to mi niebraknie ;)moze w poniedzialek bedzie juz naprawiona

oj u mnie to nie wiadomo ile z tydzień to pewno będę czekać na jakąś odpowiedź a co będzie dalej nie wiadomo

heheh mini oki ;) ehh mata siemiem twierdzic ze meliska tutaj niepomoze :(

cos zawsze da ;-)

moja mama odmówiła teraz bo stwierdziła,że nie mają na to pieniędzy a to codziennie jedna pralka pierze i koszt światła i wody i miałczy,że nie mają opłat zrobionych...ja wiem swoje ale taka niestety jest moja mama

nie ma jak to móc liczyc na pomoc rodziny... skąd ja to znam... ale mam nadzieję, że uda się cos z pralką szybciej zrobić :tak:

mi cos robota iśc nie chce... ale muszę się zmobilizować, bo i kuchnie garnąc trzeba, obiad jakis zrobić...

Witam
Boshh dziewczyny ale produkujecie,ciezko bedzie nadrobic.Moge sie przylaczyc??spowrotem:sorry:
Przestalam pisac bo ledwo zylam,teraz jest troche lepiej ale dalej mnie mdli i jeszcze wymiotuje.Tez tak macie?W poprzedniej ciazy mialam tylko 3 tyg mdlosci a terz juz ze 2 mies:no:wyancza mnie to.

Kasiurek jaki masz ten termometr???ja mam brauna ale tylko mierzy temp:tak:jest dobry.poprzedni mial duzo bajerow ale nie pociagnal dlugo:baffled:co do filmu to tez chicalabym go obejrzec,widzialm reklame i wygladal zachecajaco.Poki co ogladalam ostatna czes piratow z caraibow,fajne nawet:tak:malo ogladam z racji braku dostepu:sorry:w kinie to nawet nie pamietram kiey bylam.
Pleandra krwawienie nie zawsze znaczy najgorsze,ja tez mialam poprzednio i nie bylo zwiazane to z dzidziusiem.

Uciekam chyba poukladac ubranka Kondzia bo sie juz prosza od dawna a ja ledwo zylam:sorry:

Bożenka kochana miej na wszystko wyjeb*** :p mój jak prowadzi do awantury to powiem co mam mu powiedzieć na spokojnie a później mam wy******* na wszystko co on mówi robi itp, nie denerwuje sie bo po co, pogada sobie i przestanie a ja focha strzele i nic mu nie zroibie :p nie denerwuj sie, a jak tak dalej bedzie to jak dziewczyny pisały trzeba drania ubić jak jabłko :p
aaa ja miałam dzisiaj śliczny sen, już poraz drugi sniło mi się że karmiłam piersią naszą córeczkę, była w różowym pajacyku z weluru i miała takie czarne włoski na główce takie piórka :) he he nie wiem co ten sen ma oznaczac ale bardzo mi sie one podobają :) chociaż widzę buzkę naszego malenstwa, ciekawe czy bedzie dziewczynka :))) oczywiscie jakos obsesyjnie o dziewczynce nie mysle chciałabym, ale jak bedzie chłopak to równiez bede go kochac najmocniej na swiecie :)))

ok kochane uciekam, zbieram sie za obieranie ziemniaków na knedle ze sliwkami :) i pożniej za robienie ich a tak mi sie nie chce :( miłego dnia mamuśki :)

Przerwa .... wysprzatałam pokój i pół kuchni i zasłabiło mnie :confused2: Musiałam przycupnąć i coś podjeść :tak:
A za obiad to się nawet nie wzięłam ... Coś mi ostatnio nie idzie żadna praca ...

Lastpetunia fajny sen ;-)

Kwiateczek super że jesteś .

miska nie chcę się mieszać w Wasze relację , ale ja bym chyba w tej sytuacji zaproponowała zapłatę za pranie :tak:

Kasiurek fajnie że termometr się sprawdza ... i super ta funkcja że może mierzyć wszystko :tak:

Mata jak Ci idzie ??:-D

reklama
Kasiurek ja coś czuje ale nie jestem w stanie na 100 % powiedzieć czy to to .
Bo to bardzo nieuchwytne jeszcze jest ;-)

Do góry