reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kunerta :)) Właśnie miałam wstawić zdjęcia w odpowiednim dziale i mi padł telefon.
Jak tylko się podładuje to będę się chwalić :D

Ależ mam humor :)))))

Ja wczoraj miałam masakryczny wieczór
Po godzinnym wymiotowaniu czym się da o 22 zasnęłam jak dziecko i spałam aż do 12 dziś
Oczywiście w nocy kilka przebudek na siusiu
Masarka
Ale dziś jest już w miarę ok

Pisałyście o seksiku
O jaaa to mam teraz takie libido,że mogłabym ciągle ma P siedzieć
Nie wiem skąd się to wzięło, ale napalona jestem ciągle przy Nim
Męczę i męczę tego chłopa jak nie wiem

Widzę,że laski powoli się czopów pozbywają
No to gratuluję
Mi się nie śpieszy bo nic nie zrobione nadal
Czekam grzecznie do marca, choć mój po szkole rodzenia spanikował,że nie wytrzymam do marca

Cześć kobietki :-)Starałam się trochę nadrobić i z tego co pamiętam to pieluchy tetrowe co Vill zamawiała są super :-):-)
Marusia-ciesze się bardzo że wózeczek już masz i zmartwienie z głowy :-)
A mi się chce spać normalnie ledwo na oczy patrze

Hej...
Zaczęłam rano czytac ale wyszlismy do poloznej - m na popoludnie dopiero pojechal.
Dalam jej mocz, ona mi wyniki i mam isc do GP i ma przepisac leczenie na te GBS :/

MARUSIA super masz siostrzyczkę, zawsze mam nadzieje, ze tez kiedy bede taka dla mojej ;-) No i jestem mega ciekawa tego kunerta wkoncu ktos zda relacje, opisz jak sie rusza i jezdzi i jak w realu sie prezentuje :-)

Atan trzymaj sie i ktos ma racje, lepiej raz za duzo jak raz za malo. Jest tyle scenariuszy porodu..miedzy innymi rozwarcie bez skurczy ( jak bylam w spitalu kobitka przyjechala w 35 tygodniu bo sie przewrocila zeby ja poobserwowoali noc czy nic sie nie stalo. No i na KTG okazalo sie, ze ma skurcze ktorych nie czyla, wzieli na badanie a tam 3 i po godzinie 5 cm rozwarcia ;-) ) .

Vill a katar dziekuje, meczt strasznie.. co do kropel to wiesz ty masz jakies homeopatyczne,a ja zwykle ktore maja rozna opinie.
Najgorzej jak sluzowka sie wysuszy i rano az boli gardlo od suchosci ;/

Za malo spalam, czuje sie fatalnie..ide sie zdrzemnac chyba..

Kilka razy dzis zabolal mnie TEN MÓJ ząb i zobaczycie, ze tyle lat nic a teraz ostatniue tygodnie i zrobi mi jaja. A cos czuje, ze nie do odratowania jest..

Ivi no to gratulacje kolejnej bezczopowej. Oj cos czuje , ze ty jako kolejna polecisz ;)

Ewstra korzystaj z takich lusksusów ile sie da ;-)

Lina tez sie usmialam, chlopy nasze zaczynaja bardziej panikowac cos czuje ale na codzien tego tak nie widac. Tylko w takich momentach odrazu szerza panike :-D

Aaaa perelandra 21-22 luty?! :szok: No nieee :-) Ale jaja kolejna co zna datę :-) Ej ale wstepnie ja zamawiam 20 luty :-D :-D

CO Z KASIURKIEM??

reklama
_Lina a Ty te na płucka dostałaś??

Tak u mnie te na płucka były dawane :-)

Marusia to i ja czekam na zdjęcie wózeczka - właśnie z M poszukujemy:-):-):-)
Atan no to już za parę dni, za dni parę... :-D:-D:-D
Atomówka jak będziesz z Męża nie schodzić to może być i luty - sex to najlepszy sposób na poród podobno :-D:-D

Ewstra śpij śpij... :-) ja właśnie wstałam - odsypiałam noc - znów z twardym brzuszkiem i tępym bólem w podbrzuszu :sorry: ale sen dużo daje - wypoczęta jestem :-)

Do góry