reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
aaaaaa nie napisałam Wam - wczoraj mówię M, że czop mi odszedł (mój M sie mało zna na sprawach ciąży) a ten zbladł, po chwili mówi dobrze, że masz spakowaną torbę to jedziemy jak zjesz???? Mało się zapiekanką nie udławiłam :-D:-D:-D:-D:-D

Dzien dobry!!

tunia- ja tez dzis wyjatkowo przespalam ładnie cala noc, a z w szoku bylam jak sie rano obudzilam, ze to juz rano, a nie 2 w nocy :-D a moje prasowanie; wyobraz sobie, ze tak sie zbieralam od rana, ze owszem wyprasowalam cos tam, ale czesc tylko i to o 19 wieczorem, a od 10 rano chyba ta deska stala i sie na mnie lampiła :-D
dzisn tez sie lampi od rana, ale na razie nic z tego, czuje sie fatalnie, ledwo pisze, łapy tak mi sie trzesa i mam wrazenie, ze mi mozg w czaszce drży :szok: to po tym felku pieprzonym.

ivi, Lina, Pinula- uwazajcie na siebie teraz szczegolnie, bo pamietajcie, ze poki jest czop na swoim miejscu, chroni dziecko, a jak go nie ma wejscie dla wszystkich syfow jest otwarte. Sorki, ale to tak dla odmiany od gratulacji ;-):sorry:

mnie czop odszedl juz w trakcie akcji porodowej, po ilus tam godzinach skurczy.

nusia- fajny tatus! ale i mnie teraz podsunelas mysl, zeby swojego malza z lwia grzywa odeslac do fryzjera, bo sie synek wystraszy, serio :-D

ja pierdykam, ide lezec albo nie wiem co zrobie ze soba, bo mi wszystko drży :wściekła/y:

Ajako nie zazdroszczę felka - widziałam, co moja koleżanka po nim przechodziła za męczarnie... połóż się i daj sobie czas :-):-) dbałyśmy, dbamy i dbać będziemy o te nasze Szkraby ;-)

Ina moja Mała też tak próbowała wychodzić - ale jak usłyszała, że jest koloskiem zrezygnowała :-D:-D:-D:-D:-D a Twoje Maleństwo może ciągle wierzy, że się uda :-D:-D:-D

no to dzien dobry :tak:,

kurcze przeziebiłam się. taka zasmarkana pojechałam do szpitala. na szczęscie złapałam gina ( uff odwołane tylko prywatne wizyty) i jestem z nim umówiona juz na wszystkie wizyty do końca ciązy. odetchnęłam bo bałam się, że zostane bez opieki po tym szpitalu na jakis czas.
ja to jakos wyluzowac nie moge ostatnio, o wszytsko sie martwię. tylko jak sie nie martwić jak nawet nie wiem czy mnie przyjma do szpitala jak będzie mój czas. nie wiem gadaja o tym, że Polki nie rodzą, a jakoś nam tez nie ułatwiaja jak juz jestesmy w ciązy. normalnie trafia mnie jak widze te nadęte gęby gadajace o tym żeby mieć dzieci, a nie wiem jak tak dalej pójdzie to chyba na stojaco na izbie albo w domu będziemy rodzić. :wściekła/y: wrrrrrrrr rodzić po ludzku to mozna w teorii, większośc szpitali nawet znieczulenia nie daje rodzącej jesli prosi bo nie maja paru anestezjologów.

ivi gatuluje pozbycia się czopa.
jeszcze troszkę i się zacznie widze tutaj dziać i to konkretnie. które to były chetne na walentynki?????????:laugh2:

reklama
Do góry