reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Jejku dziewczyny myślałam ze nie nadrobię was.
Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką z którą leżałam w szpitalu i mówi że szew jej poszedł i leży 5 tygodni w szpitali i mają jej ściągnąć do końca w piątek wiec raczej urodzi i ma mi dać znać będzie miał 3 córkę i to będzie 34 tydzień a leży od 18 tygodnia z szwem i 1 cm szyjką.Wiec widać jakie ma postępy medycyna.

reklama
pinula u nas na sali wszystkie miałyśmy dzisiaj kiepskie zapisy - bardzo podobny problem jak u Ciebie wiec może taki dzień dla nas i naszych Maluchów
Angel współczuję kataru
Atan u Ciebie będzie seks a ja mam ostatnio co noc - w snach :-D
trzymajcie się dziewczyny :-)

heheh dziewczyny jak 20 lutego urodze to sie nie zdziwcie :-) Mezo dzwonil, ze w okolicy walentynek pracuje ..ale wstepnie nie wiem jak i dlaczego ale 19 lutego konczylby o 23 ja bym po niego przyjechala i mielibysmy pokoik u niech w hotelu tam :szok: Nie wiem o co chodzi bo to ogolnie restauracja wielka adodatkowo na pietrach taki maly hotel , kilka pokoi i ok 200 funtow za noc :szok: No ale wiecie jak to dojdzie do skutku, szkoda takiej nocy nei wykorzystac.. :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Pere trzymasz sie jakos?? Przez tel nadajesz czy masz lapa??

Pinula Perelandra ja kilkukrotnie tez miałam kiepskie zapisy, które po powtórkach wychodziły juz dobrze. generalnie nie wiem czy Wam o tym powiedzieli, ale najlepiej przed KTG jest zjeść cos słodkiego.

ja juz po spacerku .... tez bym cos dobrego zjadla i tez nic mi sie nie chce robic... kupilam sobie bob i twixa na spacerze ... teraz tylko bob trzeba ugotowac ... a ja najchetniej bym sie z fotela nie ruszala...

manta- na wszystko przychodzi czas... ja bym chciala nowy aparat, ale ceny sa :szok: a jeszcze telefon mi sie nowy marzy i tak non stop cos

pinula- obys do domku wrocila jutro grzecznie

ewstra - ty uwazaj na siebie, az dziwne ze az tak bolesne cie te skurcze zlapaly...

oki ide do kuchni..........

kamila bobu to ja juz kilka latek nie jadlam
angel czemu kropelek nie zapuscisz?

Ah wiesz biadolą , ze nie mozna tak do konca.. Nie popadam w panike i uzywam ich ale gdzies tam we łbie siedzi w podswiadomosci, ze jednak zalecane nie są.
Chociaz osobiscie nie sadze by juz w tym etapie ciazy mialyby jakikolwiek wplyw ( chyba ze se psiknac w pochwe)..
A lepsze krople jak dopuszczenie do zapalenia zatok czy oskrzeli :/
No ale swiadomosc mam, ze walczylam dzielnie z sola morska i zaraz chyba jednak sobie ulze kroplami,..

no ja jak ci pisalam kilka tygodni maialam katar /zapchany nos woda nic mi nie pomagala nawet mialam ten olejek olbas i robilam sobie te parowki by oddychac a na noc znowu trudno mi bylo i w dodatku juz na tym etapie ciazy mi sie trudno odduchalo wiec zakraplalam sobie otrivin a aptece mi tu polecila babeczka

reklama
Angel wspolczuje kataru wiem jaka to masakra...

Mojej mamy kolezanki corka miala termin na 5 marca i wlansie wczoraj urodzila chlopczyka wazyl 2650g:-)pchaja sie te dzieciaczki niesamowicie:-)

Do góry