reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
_Linka z tymi dwoma tygodniami bym sie klucila kolezanka urodzila niby w 38 tygodniu cc tak miala umuwiona i co sie okazalo maly byl za maly musial trafic do inkubatorka bo tracil cieplo i lekarze mowia ze wyglada jak by byl z 34-35 tygodnia mial tylko 2400 i 48 cm nieumial ssac jeszcze ale naszczescie juz wszytskiego sie nauczyl ale z waszymi dzidziusiami tak nie bedzie hehe one juz sa gotowe pchaja sie na ten swiat jak niewiem
Mini55
&&&&&
Bozienka ale już normalne mleczko dajesz , nie jakieś specjalne dla wcześniaczków ??
Dużo je Ci na raz ?? Często w nocy ją karmisz ?? werandujesz ją troszkę ?? Pogoda Ci się zdecydowanie nie udała na spacerki
Lina Tygrysek ok , szaleje
Jak łóżeczko , złożone ?? zdjęcia zapodaj :-)
Dużo je Ci na raz ?? Często w nocy ją karmisz ?? werandujesz ją troszkę ?? Pogoda Ci się zdecydowanie nie udała na spacerki
Lina Tygrysek ok , szaleje
Jak łóżeczko , złożone ?? zdjęcia zapodaj :-)
Bozienka24
_Linka hehe jak masz zielone swiatlo to DZIALAJ kochana DZIALAJ mi przy synku pomoglo przytulanie zaraz po przytulankach mnie wziely bole i sie zaczelo wszytsko hehe takze do dziela no chyba ze chcesz jeszcze poczekac.A malenstwo faktycznie sobie wazy niezle 3300 uhuhuhu hehe duza dziewczynka z niej.A wiec czekam na kolejna marcoweczke byle by szybko ktos dolaczyl domnie (mowie otych ktore moga) a powiedzcie mi kangurzyca cos sie odzywala ?? ma ktos z nia kontakt ?? ciekawe jak tam u niej jak maly
nusia bo ja to sie z lekka przestraszylam dzisiaj:-)
Tak wogole to mam jakies dziwne uczucie jeszcze bedzie tak ze dzisiaj sie przejade na IP bo dziwnie sie zachowuje to moje dziecko dzisiaj
Bozienka no juz dawno nie mialam takiej nocy jak dzisiaj wogole pozycji nie moglam sobie znalesc Twoja kruszka wynagradza Ci te nie przespane noce:-)
Tak wogole to mam jakies dziwne uczucie jeszcze bedzie tak ze dzisiaj sie przejade na IP bo dziwnie sie zachowuje to moje dziecko dzisiaj
Bozienka no juz dawno nie mialam takiej nocy jak dzisiaj wogole pozycji nie moglam sobie znalesc Twoja kruszka wynagradza Ci te nie przespane noce:-)
kamilaedi
ja wpadlam sie tylko przywitac i zyczyc milej sobotki brzuchatki
Ewstra
tunia to mozemy podac sobie reke ja walalam sie po wyrku chba z 2 godziny nie moglam zasnac i tak z prawego na lewy na plecy, nawet m sie obudzil i mowi ty nie mozesz sie tak rzucac ...co tu robic ale chyba padlam po tym turlaniu.
Mini ale masz mase pytan do Bozienki swoja droga jestem ciekawa czy dajesz jej piers?
Mini ale masz mase pytan do Bozienki swoja droga jestem ciekawa czy dajesz jej piers?
pinula30
dajcie wy mi kopa w d*** bo zwariuje
z tego linku co podała ivi to mi wychodzi że za tydzień najdalej urodze.
Po pierwsze mam obniżone dno macicy
Po drugie mam rozwarcie
Po trzecie mały już od 4 tygodni w pozycji "Przypartej"
Po czwarte skurcze przepowiadające miałam
Po piąte odchodzi mi czop śluzowy (prawdopodobnie)
Po szóste mam coś na kształt skurczy, bóli w okolicach pachwin
Po siódme mam biegnke (wprawdzie mnie nie ściga ale konsystencja biegunkowa)
I co ??
Zwariowałam??
z tego linku co podała ivi to mi wychodzi że za tydzień najdalej urodze.
Po pierwsze mam obniżone dno macicy
Po drugie mam rozwarcie
Po trzecie mały już od 4 tygodni w pozycji "Przypartej"
Po czwarte skurcze przepowiadające miałam
Po piąte odchodzi mi czop śluzowy (prawdopodobnie)
Po szóste mam coś na kształt skurczy, bóli w okolicach pachwin
Po siódme mam biegnke (wprawdzie mnie nie ściga ale konsystencja biegunkowa)
I co ??
Zwariowałam??
Ostatnia edycja:
reklama
Bozienka24
mini lekarz kazal dawac jej normalne mleczko nie dla wczesniakow (naszczescie) karmie ja co 3 godiznki a najdluzej wytrzymala bez jedzonka 5 godzin,z werandowaniem nam sie nieudalo za zimno jedynie wychodizmy jak musimy na spacerku juz bylam z nia ale to jak bylo duzo cieplej na doslownie 5 minutek wiecej ubierania niz spacerku teraz czekamy na cieplejsze dni i pojdziemy na spacerek,juz sie niemoge doczekac kiedy bede mogla ja wziasc i isc na spacerek jak bedzie cieplo i jak wkoncu beda na nia dobre kurteczki i kombinezonek bo jak narazie to wyglada jak kukielka jak ja w to wszytsko ubiore w kombinezon niestety jej nnie wloze bo by mi przeleciala hehe wiec zostaje nam cieple spodenki i cieplusia kurteczka ale juz niedlugo mala rosnie jak niewiem niektore spioszki body kaftaniki sa na nia juz dobre