reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mini jak Tygrysek się czuje???? tam macie - ja mam - mój M na budowie będzie z gładzią szalał :-D:-D

Bozienka ja chce, ja chce :-D:-D:-D w sumie z usg mam 20 luty datę to 2 tygodnie przed datą już można :-)

reklama
_Linka z tymi dwoma tygodniami bym sie klucila kolezanka urodzila niby w 38 tygodniu cc tak miala umuwiona i co sie okazalo maly byl za maly musial trafic do inkubatorka bo tracil cieplo i lekarze mowia ze wyglada jak by byl z 34-35 tygodnia :( mial tylko 2400 i 48 cm nieumial ssac jeszcze :( ale naszczescie juz wszytskiego sie nauczyl :) ale z waszymi dzidziusiami tak nie bedzie hehe one juz sa gotowe pchaja sie na ten swiat jak niewiem ;)

Bozienka to Ty jeszcze nie wiesz :-D:-D wszystkim truje to i Tobie :-D:-D:-D moja Zuzia tydzień temu 3300 ważyła :-D także o jej wagę się nie martwię :-D:-D:-D chyba, że w drugą stronę a i od gina zielone światło jest :-D

Bozienka ale już normalne mleczko dajesz , nie jakieś specjalne dla wcześniaczków ??
Dużo je Ci na raz ?? Często w nocy ją karmisz ?? werandujesz ją troszkę ?? Pogoda Ci się zdecydowanie nie udała na spacerki :no:

Lina Tygrysek ok , szaleje :cool2:
Jak łóżeczko , złożone ?? zdjęcia zapodaj :-)

_Linka hehe jak masz zielone swiatlo to DZIALAJ kochana DZIALAJ mi przy synku pomoglo przytulanie :) zaraz po przytulankach mnie wziely bole i sie zaczelo wszytsko :) hehe takze do dziela ;) no chyba ze chcesz jeszcze poczekac.A malenstwo faktycznie sobie wazy niezle 3300 uhuhuhu hehe duza dziewczynka z niej.A wiec czekam na kolejna marcoweczke :) byle by szybko ktos dolaczyl domnie :) (mowie otych ktore moga) a powiedzcie mi kangurzyca cos sie odzywala ?? ma ktos z nia kontakt ?? ciekawe jak tam u niej jak maly

nusia bo ja to sie z lekka przestraszylam dzisiaj:-)

Tak wogole to mam jakies dziwne uczucie jeszcze bedzie tak ze dzisiaj sie przejade na IP bo dziwnie sie zachowuje to moje dziecko dzisiaj:eek:

Bozienka no juz dawno nie mialam takiej nocy jak dzisiaj wogole pozycji nie moglam sobie znalesc Twoja kruszka wynagradza Ci te nie przespane noce:-)

tunia to mozemy podac sobie reke ja walalam sie po wyrku chba z 2 godziny nie moglam zasnac i tak z prawego na lewy na plecy, nawet m sie obudzil i mowi ty nie mozesz sie tak rzucac ...co tu robic ale chyba padlam po tym turlaniu.
Mini ale masz mase pytan do Bozienki:) swoja droga jestem ciekawa czy dajesz jej piers?

reklama
mini lekarz kazal dawac jej normalne mleczko nie dla wczesniakow (naszczescie) karmie ja co 3 godiznki a najdluzej wytrzymala bez jedzonka 5 godzin,z werandowaniem nam sie nieudalo za zimno jedynie wychodizmy jak musimy na spacerku juz bylam z nia ale to jak bylo duzo cieplej na doslownie 5 minutek wiecej ubierania niz spacerku ;) teraz czekamy na cieplejsze dni i pojdziemy na spacerek,juz sie niemoge doczekac kiedy bede mogla ja wziasc i isc na spacerek jak bedzie cieplo :) i jak wkoncu beda na nia dobre kurteczki i kombinezonek bo jak narazie to wyglada jak kukielka jak ja w to wszytsko ubiore w kombinezon niestety jej nnie wloze bo by mi przeleciala hehe ;) wiec zostaje nam cieple spodenki i cieplusia kurteczka ale juz niedlugo mala rosnie jak niewiem niektore spioszki body kaftaniki sa na nia juz dobre :)

Do góry