reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ja dzis rowniez nocna zmiana :sorry2: grzecznie wa nadrobilam ale nie odpisuje o kazdej z osobna bo na bank kogos pomine....... u mnie dzien oki doki T skonczyl prace wczesniej wiec mielimy popoludinie dla siebie i jutro caly dzien- super bo juz dostawalam swira od tego ciaglego siedzenia samej... sciskam i caluje brzuszki i buziak dla naszej calineczki

reklama
kindzia nie do końca - termin mam w sumie na 21.03 (tylko wg usg 7, więc postraszyłam trochę M, żeby mu uświadomić, że ten "mój kwiecień" to może być o miesiąc wcześniej)
Villandra jak ty do kwietnia masz zamiar czekac to ja jestem chyba na maj:-D

Angel przykro mi bardzo ze tak sie porobilo-mam nadzieje ze jednak szybko cos znajdziecie

Laski wy powaznie sadzicie ze sie nie zorientujecie kiedy zacznie sie akcja porodowa????:-)

Miałam wczoraj babyshower i prawdziwy wypad SPA dla mnie zorganizowano-ale bylo sympatycznie:tak:-polecam!!!
Ja dzis znow nie spie od 4.30 -nie wiem co sie dzieje.Juz drugi dzien tak mam.

Dobry sobotnio
No i znowu sama m pojechal gdzies cos z samochodem zrobic ale obiecal ze do 12 wroci i pojedziemy gdzies razem:)
ivi to mialas super kolacje , moj sie nie zgadza na takie ...:(
pinula widze ze mamy podobna metode sprzatania :jeszcze tu jeszcze tam jesze tamto
vill spokojnie nie denerwowac sie, nie znasz przyslownia co mas zrobic dzis zrob jutro,chlopy odkladaja wszystko na pozniej bo maja czas tak samo moj m

cześć laseczki :)
oj tak.. kolacje miałam wypasioną:D objedliśmy się jak świnki - mnóstwo tostów i do tego miska frytek:-D od razu miałam lepszy humor;-)

U nas cudnie biało i mroźno:) jakie plany na weekend macie?

jejku u mnie -6 ja mam plan taki czekam na m i jedziemy gdzies na spacer-bo bo tygodniu siedzenia w domu czuje ze mam odlezyny, no i moze namowie m na jakas restauracje by romantika obiadek zjesc.

helloł
u mnie -19. Ja się dziwie, ale przebudziłam się o 8 i nie mogłam dalej zasnąć, my dzisiaj mamy impezkę :-) u znajomych.
MaMicurina wypad do SPA- marzenie. Super niespodzianka

dzien doberek:-)
Wstałam, ale coś czuje ze obejrze do końca DD TVN i pojde dalej do łożka:-)

Ivi ciesze sie ze po kolacyjce masz lepszy humor.

Ewstra namów M na restauracyjkę, bo jak maluch bedzie to tak łatwo nie wyjdziecie

MaMicurina- wypad do Spa...ahh ale sie rozmarzyłam:-) zazdroszcze

KAsiulka -19. Zazdroszcze wam takie pogody. ja mam na plusie jakies 6-7 ale od oceanu wieje, i jest zimno i wilgotno
u mnie pochmurno i ma padać:/ Ja mam zamiar dzis w kuchni w szafkach poukładać i pościel zmienić w sypialni:-)

Dziś mi sie śniło ze siedziałam na krześle i mi wody odeszły. W nocy się obudziłam i sprawdzałam czy czasami mokra nie jestem. A dziś sie dowiedziałam ze mojemu codziennie coś się sni z porodem związane....poinformował mnie dzis rano ze torby dziś juz znowi na dół, żeby nie latać później na szybciora.

Ostatnia edycja:
halo
i u mnie mroźno i biało (-17)
plany na weekend... no cóż zacny plan prasowania bo już 2 prania się uzbierały dla maluszka i może się spakuję trochę do torby :-)

hej hej
Na mnie chyba przeszedł ten dół Ivi - chyba sobie zamówię fast fooda jak mówisz że to pomaga :-D

Mata ja też się cieszę ze stawiania się brzuszka - już od dawna się cieszę :-) Niech się wyćwiczy macica i rach ciachu rodzimy :-D:-D

Angel porażka z tym mieszkaniem ... co za facet :wściekła/y: Też bym się pewnie załamała .... Trzymaj się cieplutko i jak pisała ajako wspomóż też trochę męża ... on to dopiero musi być załamany bo jako mężczyzna pewnie poczuwa się w obowiązku o was zadbać

Kasiulka ale czad :-D Ten chłopczyk tańczy jak by nic innego w życiu nie robił ... Genialne :-)

Mata raczej nie mam infekcji - nic mnie nie swędzi , nie pieczę - upławy raczej się nie zmieniły ....
A wody pewnie inaczej pachną zaraz po wydostaniu się a inaczej kilka godzin później ;-) wszędzie piszą że wody nie mają zapachu ani koloru .
Najbardziej jednak prawdopodobne jest to że to są wodniste upławy

reklama
Witam się sobotnio :-)

Ivi ja też wczoraj dołka miałam - pojechaliśmy z M na zakupy :-):-):-) mam łóżeczko, materacyk i pościel dla Małej :-):-):-) jaka radocha :-):-) dziewczyny materacyk grubości 11 mm wystarczy????? Potem wypiłam 1/3 szklaneczki grzańca i siedziałam szczęśliwa a co ;-) A swoją drogą mi też się taka kolacja marzy - może dziś :-D:-D:-D
Angel nie łam się... nie ma tego złego... wiem, że łatwo napisać ale trzymam kciuki co by Wam ładne mieszkanko wpadło...:tak:

A i wczoraj odpuściłam jednak to wino :-D:-D:-D:-D

Plan na dziś - porządki - robimy czystość w domku no i rozłożenie łóżeczka :-) ale moja Żaba ma czkawkę - cały brzuch mi lata ;-)

Do góry