reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
będziemy sobie pisać o kupkach i nieprzespanych nockach , ale będzie czadowo :-D:-D:-D

No to która pierwsza się zgłasza na ochotnika ??

Nie mogę Was nadgonic :baffled: brak mi weny...
Skończyłam prasować pieluchy. Jutro przemeblowanie i bede miała wsio gotowe :-D
Ja i dzidzia do szpitala spakowane tylko zostalo pościel w łóżeczku rozłożyć ale to tak po Walentynkach myślę :tak:

Ja w sobotę zaczynam 37 tydzień, ale wolę się chyba tego 18 rozpakować....mogę być następna no chyba że mnie któraś wyprzedzi to proszę bardzo :-D:-D

Jak mam wybierać koło marca, to zdecydowanie wolę kwiecień od lutego ;-)
Ale pewnie wiosnę powitamy w tym roku bardzo seksownie...

Ja też dostałam dziś pakę wyprawkową z all - od r_p77 no i wszystko cacy, poza tym że najwyraźniej ktoś przeoczył przy pakowaniu szczotkę do włosów :baffled: No na pewno się sprawa wyjaśni i będzie ok.

Poza tym kupiłam dziś przewijak i upolowałam kilka maleńkich ciuszków (a miałam NIC juz nie kupować, ale nie zdołałam się oprzeć :-D) - pochwalę się jutro, tak co by M nie widział :zawstydzona/y: (a weszłam do lumpka tylko po jakąś koszulinę do porodu, co by ją potem prosto w kosz).

czesc dziewczyny wkoncu konczy sie okropny dzien :( jestem juz po bylo tragicznie okropnie i naszczescie zakonczylo sie tylko na jednej sprawie ale ciezko bylo :( wsesie on nie robil problemow ale same wiecie jak to jest mam dola ja niewiem ;(

Matko kochana zostawić Was na chwilę to naświntuszą jak głupie
Oj coś mi się wydaję,że w marcu forum będzie puste
Jak nie okna będą myły, to będą się seksiły albo na spacery chodziły
No to ciekawie będzie
Ja też stawiam na naturalne metody.
Oj będzie gorąąąąco

reklama
Do góry