reklama
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
Dzięki , Dziewczyny.
Dzielna jestem chyba średnio, bo hormony nieco spadają...a dużo trza ogarnąć naraz. Jesli chodzi o samopoczucie, to na zmianę boli mnie rana gojąca się, ale z tym jest z dnia na dzień do przodu, idąc wyżej - naparzają mnie piersi, które stał się fabryką mleka, i choćbym co trzy godziny odciągała(prikaz szpitalny), to i tak po godzinie od laktatora zaczynają boleć. Ale to wszystko jest ok, najgorsze są ręce ,już się Wam skarżyłam. Czuję się jak d wołowa. Ne mogę za wiele zrobić przy dziecku ( mogłaby je przewijać), ale mam sztywne, bo ten zespół cieśni nadgarstka robi ze mnie kalekę. Raz przewinęłam, z pomocą Bożą i pielegniarki. Ale to jest koszmar, nie móc użyć rąk przy dziecku. Piszę do Was najmniejszymi palcami - reszta nieczynna...
Dzielna jestem chyba średnio, bo hormony nieco spadają...a dużo trza ogarnąć naraz. Jesli chodzi o samopoczucie, to na zmianę boli mnie rana gojąca się, ale z tym jest z dnia na dzień do przodu, idąc wyżej - naparzają mnie piersi, które stał się fabryką mleka, i choćbym co trzy godziny odciągała(prikaz szpitalny), to i tak po godzinie od laktatora zaczynają boleć. Ale to wszystko jest ok, najgorsze są ręce ,już się Wam skarżyłam. Czuję się jak d wołowa. Ne mogę za wiele zrobić przy dziecku ( mogłaby je przewijać), ale mam sztywne, bo ten zespół cieśni nadgarstka robi ze mnie kalekę. Raz przewinęłam, z pomocą Bożą i pielegniarki. Ale to jest koszmar, nie móc użyć rąk przy dziecku. Piszę do Was najmniejszymi palcami - reszta nieczynna...
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
kangurzyca no super ze malutki rosnie i zaczyna ssac jeszcze troszke i przybierze na wadze i wypuszcza go ;-) a co do twoich stawow to wspolczuje ja ponad pol roku walczylam bo mi stawy wysiadły nadgarstkowe badan pelno mialam i nie doszli od czego to dawali mi tylko przeciw bolowo zapalny lek nimesil i nic wiecej i przeszlo samo... tak jak przyszlo z nienacka to samo poszlo.
GRATULUJĘ ;-)
GRATULUJĘ ;-)
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
I jeszcze powiem Wam : sen. Spijcie, jak tylko możecie. Silne kobity to wyspane kobity. Ja czuje , jak po każdej godzince snu sił przybywa.
Ewstra
Fanka BB :)
Kangurzyca gratuluje , malenkie to twoje malenstwo ale dobrze ze rosnie i wszysto dobrze trzymam kciuki.
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
Tak, maleńkie, ale i tak byłam zdziwiona, że takie duże Miałam bardzo mały brzuszek i wydawało mi się, że Antoś jest dużo mniejszy. Jestem szczęśliwa, że już jest bezpieczny, że już mu nie zagraża jakieś niedotlenienie czy coś. \byłam znieczulona od pasa w dół, więc przytomna całkowicie w czasie porodu. Kiedy go wyjęli, usłyszałam, jak popiskuje, poryczałam się ze wzruszenia i z tego, że miał na tyle siły, żeby trochę popiszczeć.
Mini55
&&&&&
Kangurzyca ale news
Bardzo gratuluje 11 dniowego szczęścia . Oby rósł w siłę :-)
A co z Twoimi nadgarstkami ?? Leczy się to ... Pamętam jak pisałaś że Ci cierpną ale nie sądziłam że aż tak tragicznie jest ..
Perelandra kurcze gdybyś w ciąży nie była to bym Ci piwo poleciła
Współczuje tego bólu :-(
Bardzo gratuluje 11 dniowego szczęścia . Oby rósł w siłę :-)
A co z Twoimi nadgarstkami ?? Leczy się to ... Pamętam jak pisałaś że Ci cierpną ale nie sądziłam że aż tak tragicznie jest ..
Perelandra kurcze gdybyś w ciąży nie była to bym Ci piwo poleciła
Współczuje tego bólu :-(
reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
no wlaasnie jakby byla w szpitalu to oki niech sie dzieje bo krzykne i przyjda a tu zanim mama przyjdzie czy tato,zanim taksowka itdmnie pomaga świadomość, że tutaj przynajmniej mam opiekę i w razie czego zareagują od ręki, chociażby na te ataki kolki więc nie mam na co narzekać... chociaż oczywiście wolałabym w domku, we własnym łóżku
no wlasnie nie wiem czy stawianie brzucha mozna pod skurcze podciagnac?Kasiurek [/B]skoro skurcze przeszły to chyba jest ok ?? Szkoda że Twój lekarz dziś nie przyjmuje ...
Daj znać jak będziesz mieć nowe info od ajako ...
..
ajako- no wlasnie niczego sie nie dowiedziala-ma leec i tyle
no to polecialas - wszystko ok jak na tym etapie??Cześć, Kobiety. Dawno mnie nie było...
Od 11 dni Maleństwo jest na świecie, jestem po cesarce, Maluszek w inkubatorze. To sie da przeżyć...
no baTrzeba chyba suwaczek zmienić...