Ewstra
Fanka BB :)
perelandra dzidzia duza ,sobier rosnie dobrze ze wszystko u ciebie ok.Ja po rozmowie z kolezanka i moja mamcia a na obiad dzis pieke kurczaka faszerowanego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kup sobie łuske kakowa- i ja rob gotuj jak kakao ona na laktacje dobra nasze mamy to stosowaly ;]Dziendobry jak minela nocka umnie malutka slicznie spala budzila sie tylko co 3,4 godzinki na jedzonko i szla ladnie spac ale to dlatego ze lekarz kazal dokarmiac bo ja mam bardzo malo pokarmu i po moim za 30 minut jest glodna i niestety moje mleczko zamiast robic sie zolte ladne to sie robi coraz bledsze coraz jasniejsze i coraz to bardziej wodniste wiec jak pan doktor zobczyl wczoraj moje mleczko w butelce to sie za glowe zlapal co tez tam jest ehh
zapomnialam dodac nadrobilam watek zamkniety przepraszam za mniejsza aktywnosc ale same wiecie jak jest