reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
helooo
ja tylko wpadlam, zeby zobaczyc czy sie Pere odezwala i uffff jest
Pere- dobrze, ze dzidziunia siedzi jeszcze grzecznie w brzuszku :-)a jaka duziaaaa, fajnie! :-)

Angel- a Ty jeszcze nie urodzilas? ;-):-D sny...hm...moj tez mowi, ze powinnam ksiazki, albo filmy pisac hehehe

Kamila- jeeee jakie słodziaki!! piekna rodzinka!
musze leciec (yhmmm...leciec :-D) gosci mam o 16, a jeszcze mam sporo do zrobienia.

miłego weekenda mamuski!!
ps. troche sie nakrecam, bo moj dziec od wczoraj w ogole nie kopie, tylko czuje dziwnie po bokach takie twarde cus, nie wiem co on mi tam wklada, tak nisko i z bokow, nie wiem czy to mozliwe, zeby sie jeszcze przemiescil i lezal teraz w poprzek:baffled: brzuch zmienil ksztalt, obnizyl sie....hm...dziwne, dziwne:baffled:

edit;
Angel- gdzie???????? z nami? na BB?? co sie dzieje kochana??

perelandra super ze dzidzia jeszcze nie pcha sie na swiat:-) No i mam nadzieje ze leki pomoga i szybciutko wyjdziesz ze szpiatala

Angel co sie dzieje?

a ja dziewczynki nadal w łózku .............no nie mam siły sie dziś podnieść. Do tego juz 2-3 razy bolalo mnie podbrzusze jak na okres, w sumie nie mocno. synuś sie rusza na całe szczescie- ale musi wytrzymac jeszcze 3 tygodnie

Dziendobry :) jak minela nocka :) umnie malutka slicznie spala budzila sie tylko co 3,4 godzinki na jedzonko i szla ladnie spac ale to dlatego ze lekarz kazal dokarmiac bo ja mam bardzo malo pokarmu i po moim za 30 minut jest glodna i niestety moje mleczko zamiast robic sie zolte ladne to sie robi coraz bledsze coraz jasniejsze i coraz to bardziej wodniste wiec jak pan doktor zobczyl wczoraj moje mleczko w butelce to sie za glowe zlapal co tez tam jest ehh :(
zapomnialam dodac nadrobilam watek zamkniety :) przepraszam za mniejsza aktywnosc ale same wiecie jak jest :(
kup sobie łuske kakowa- i ja rob gotuj jak kakao ona na laktacje dobra nasze mamy to stosowaly ;]

Oj ajako jak to Was i bb?? Co ja bym bez Was poczęła?;-)
Mam naprawde dość mieszkania tutaj..
Patrze na te ogloszenia i załamka.. albo na zdjeciach to smiech a nie mieszkanie za takie pieniadze..albo bez tego i tamtego.. 800 miesiac plus 800 depozyt, plus referencje - a ja kuzwa raczej takich nie dostane ten nasz wlasciciel w nigerii siedzi i go na oczy 1,5 roku widzialam moze 2 razy ;/;/;/;/
Koszmar jakis.. w Polsce to jakos faktycznie lepiej bylo cos znalesc.. a wkoncu mialam i cala menazerie zwierzat i sie udawalo. A tutaj CI jebną za przeproszeniem bez dzieci to krew zalewa. Jak mozna komus dyktowac czy moze miec dziecko czy nie?! Jeszcze wiadomo, ze do pokoju w mieszkaniu z 5 osobami to nie bardzo, ale do wynajmu niezaleznego mieszkania?! no koszmar jakis..
MASAKRA NO masakra..
Juz mozna odczuc , ze wszyscy przeciwko nam, bo my tacy zli spokoju chcemy troszke.
Pieprzeni Litwini boze co to jest za porabany naród. Jak jeden co tu sie nie przewinal tak poje*** , głosni, nie wychowani, bez szacunku.. I dziwic sie, ze tu nie pasujemy.
Wyobrazacie sobie mieszkac w domu dzielonym- kazdy ma swoj pokoj i korzysta ze wspolnej łazienki.. i taka ciota sobie rano wstanie pojdzie do kibla zostawi drzwi otwarte, odeszcza sie i wroci do pokoju zostawiajac zaszczany nie zamkniety kibel??
Albo wczoraj 2 w nocy muzyka na cala glosnosc laptopa i jeczy drugi zniewiescialy do pioseneczki Whitney 'i will always love you'?? Nie mowiac, o tym, ze wlascie bez znaczenia dla nich , ze to 1-3 w nocy, bedzie biegal pos chodach, trzaskal drzwiami no on jest u siebie.
Mam dosc.. nie ide na zamkniety z tym bo to zadne tam osobiste, jedynie juz poziom mojej frustracji jest bliski kresowi.

I co mnie wkur*** tak strasznie, ze takie kwoty sa za te mieszkania, ze naprawde ciezko bedziemy przedli a z drugiej strony patrzalam na stronie to nic nam sie nie dostanie dodatku za mieszkanie bo nagle moj M za duzo zarabia!!
Sam ten kraj sobie hoduje nierobow skoro lepiej by jedno pracowalo, jeszcze na pol etatu - wtedy dostana taka kase od panstwa, ze beda zyc lepiej jak tacy co haruja.

eeee niee to jest koszmar..nie wiem co to bedzie..naprawde nie wiem..

Za wielki wyscig szczurow jest w tym Londynie, nie sadzilam, ze az taki..

Nie mam sił juz ;((((

Angel z litwincami bardzo dobrze Cię rozumiem .... to jakiś nie zrozumiały naród jak dla mnie... też kiedyś mieszkaliśmy tak... na samym początku... na jednym mieszkaniu... oni w dwóch pokojach a my w jednym i to w sumie w 4 osoby... ale to były tylko wakacje... 2 mc... przyjechać, zarobić i wracać... ale jak już tu przyjechaliśmy to szukaliśmy normalnych warunków... najpierw wynajmowaliśmy dom ze znajomymi... było ok bo to byli i są nasi dobrzy znajomi... jak oni się zdecydowali wracać to my zdecydowaliśmy że płacimy całość i mamy święty spokój... a planujecie tu zostać?? czy chcecie wracać ? spokojnie na pewno coś znajdziesz :-) tylko się nie denerwuj :-)

pere- ciesze sie ze sie odezwalas :D i ze z maluchem wszystko ok (jaki juz duzy ten twoj maluch:-))

angel- oj niezazdrosze ci sytuacji... Londek ceny to ma... a jakbys poszla do councila i powiedziala ze rodzisz za dwa miesiace a na chate was nie stac? i ze nie macie gdzie sie podziac? a tam gdzie jestescie teraz nie mozecie zostac? moze wam cos dadza? albo przeprowadzka wogole.... wiem ze twoj ma dobra prace ale czasem warto ryzykowac u nas sie udalo choc bylam bardzo sceptycznie nastawiona ze T opusci prace... a okazalo sie ze tu znalazl prace po 2tyg a 6 miesiecy pozniej zarabia wiecej niz w starej pracy...

monika- fajnie zes sie pokazala kobito wkoncu!! :-)

ja spalam do 13.30:szok: teraz czas za porzadeczki sie zabrac... niechce mi sie cos ale jak mus to mus

Angel no nie zazdrpszcze ci, chyba wolalabym zacisnac pasa i zyc o przyslowiowej wodzie i chleboe niz tak na kupie, w dodatku w takim towarzystwie.Nidy nie mialam przyjemnosci mieszkania z kims wiecej ale wiem ze bym tego nie przetrwala, mnie czasem doprowadzaja do szalu sasiedzi a co by bylo jak to byli wspollokatorzy...

Moinika , Perelandra fajnie że się odezwałyście :-)

Perelandra kurcze , to nieźle się musiałaś wczoraj namęczyć . :szok: Trzymaj się cieplutko . A dzidziuś już niezły klocek :-D

Angel Ewstra ma racje , za święty spokój warto zapłacić dużo kasy ;-) Oby się jednak udało Wam znaleźć piękne mieszkanie po małych pieniądzach :tak:

ajako ja też mam wrażenie że Duszka leży teraz w poprzek :laugh2:ale nie mogę narzekać że mało się rusza ...
Może sprawdź sobie to na wszelki wypadek ??

reklama
Angel nie zazdroszczę, popieram przedmowczynie , idź co city council powiedz jaka sytuacja piwo nas dostać chciaz council flat bo będzie was 3 i docho męża będzie rozbity już na 3 wec nie będzie aż tak dużo. Po za tym polityka prorodzinna jest bardzo rozwinięta , uważam ze piwo nas sie starać o taka acomodacje, ja to widzę pozytywne. ;) głowa do góry i walcz

Do góry