reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hej hej :)

Dziecko mnie skopało więc wstałam i zabieram się za porządki... :-D
Do Moniki napisałam na fb czekam az się odezwie, a do Pere niestety nie ma nr tel na zamknietym:baffled:
Może ktoś ma? To niech napisze co tam u niej ..
Lece jakieś śniadanko pochłonąć i później wrócę :)

Miłego dnia :-D

reklama
dzien dobry:-)

wczoraj wolne z mężem, wiec czasu na komputer brak. Dziś już poszedł do pracy, wiec popijam herbatkę w łóżku i patrze co tam na skrobałyście.

Pogoda jak zwykle do niczego.....nic się nie chce robić.

Agusia śpij jutro ile możesz:-)

Mnie wczoraj bolało z lewej strony. Nie mogłam kaszlnąć ani podnieść się bo mnie bolało. Nie wiemczy mały od środka mnie kopał. Ale jak poleżałam na lewym boczku przeszło.

Dziś mam zamiar układać ubranka do szafki:-)
A póki co zobacze co na innych wątkach i może się jeszcze zdrzemne:-)

ps. MArtwie się o Perelandre....

Ja też dziś tylko "Dzień dobry" i do swoich spraw uciekam.

Mam nadzieję, że Perelandra się niedługo odezwie celem uspokojenia nas czyli że nic złego się nie dzieje - oby, oby, oby....

Miłego dnia wszystkim

witam się i ja

powiem,że niedawno wstałam,ale wstawanie do wc i kręcenie się to nic fajnego,wcale sie nie wyspałam

napisałam wiadomość do Perelandry na fb może się odezwie

no nic trzeba się wziąc za cokolwiek,tylko najpierw sniadanko i kawa,dobrze,ze troche wczoraj zrobiłam to dzisiaj mam mniej

miłego dnia

Dziendobry :) jak minela nocka :) umnie malutka slicznie spala budzila sie tylko co 3,4 godzinki na jedzonko i szla ladnie spac ale to dlatego ze lekarz kazal dokarmiac bo ja mam bardzo malo pokarmu i po moim za 30 minut jest glodna i niestety moje mleczko zamiast robic sie zolte ladne to sie robi coraz bledsze coraz jasniejsze i coraz to bardziej wodniste wiec jak pan doktor zobczyl wczoraj moje mleczko w butelce to sie za glowe zlapal co tez tam jest ehh :(
zapomnialam dodac nadrobilam watek zamkniety :) przepraszam za mniejsza aktywnosc ale same wiecie jak jest :(

Hej :)

ja tak jak ostatnimi czasy wpadłam się tylko przywitać - zakomunikować , że jeszcze nie urodziłam a Malutka rozrabia jak chyba u większości Łobuziaki... Kończę prasowanie i sprzątanie domku - w poniedziałek wizyta a znając mojego doktorka może mnie znów szpitalem uraczyć - tym bardziej , że ostatnio mam dziwne dość bóle - przechodzą ale zastanawiam się kiedy wreszcie nie przejdą...

Pere Kobietko odezwij się - martwię się o Ciebie - mam nadzieję, że jesteś w domku wszystko jest ok a tylko Mąż zabrania wstawać i do komputera się dotykać :)

Hej dzięki za pamieć :-)U mnie ok i maluszka też:-) Zabiegana jestem bo remont szkoła i szkoła rodzenia i brak czasu na forum ale was nadrobię od poniedziałku.
Mój do mnie na facebooku dostałaś wiadomość hehe wydało się kto wchodzi tam częściej ode mnie :-)
Większość zakupów porobiona pochwale się w poniedziałek:-)A ja zmykam układać rzeczy moich smyków do nowych mebli :-)Jutro wracają z ferii a pokój jeszcze nie skończony:wściekła/y:
Buziaki dla wszystkich brzuszków :-) Trzymać się w dwupakach jak najdłużej:-)Mam nadzieje że u was wszystko ok

reklama
Pere gdzie jesteś?

Ja dziś w miarę fajną miałam nockę, już dawno takiej ni było
Może to początek lepszego?

Za dwie godzinki zbieram się do szkoły rodzenia, cieszę się strasznie

Do góry