reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

lastpetunia nikt chetnie w szpitalu nie siedzi - ja wytrzymałam ledwie dwa dni i szybko do domu uciekałam ;-) Ale jeszcze tylko trochę - byle do poniedziałku.

Doris na katar polecam euphorbium w sprayu - moja gin bez problemu mi na niego zezwoliła, kilku farmaceutów też polacało jako bezpieczny dla ciężarnych, moja sąsiadka stosowała w czasie ciąży... Mi pomógł. I postaraj sie nieco zwolnić ;-)

Na dziś zmykam, więc śpijcie dobrze.
Jutro mogę być nieco zajęta, więc jakbym nie zaglądała, to się nie martwić.
Poza tym sprawy rodzinne nieco się nam pokomplikowały (nie, z M się nie kłócę, nic z tych rzeczy) i czuję, że jutro będzie trudny dzień.

reklama
No i cholera Pere sie nie odezwała musieli ja zostawic :(
Jest nr na zamknietym, ma któras jutro skrobnac smsa??

Objadłam sie owoców i czuje nadchodzaca zgagę ;/

Co do twardnienia to sama nie wiem. Moze mam i biore za wypchniecia- nie wiem..

Ale dzis mnie tak ...no nie wiem czy pobolewalo do konca ale czulam takie pulsujace kłucie..jakby w pochwie? :confused: ciezko opisac. Wzielam nospe na wszelki..

No i znowu jestem głodna..dżizas..

Ostatnia edycja:
dobry
ja spac nie moge ;/ od 4 oczy otwarte,poszlam nawet mala kromeczke zjesc ze pomoze cos ale nie.Wczoraj mialam super dzionek pojechalam do znajomej siedzialam u niej od rana do nocy doslownie jak sie zaczelam zbierac do domku to m powiedzial ze podjedzie po mnie bo ma nispodzianke i kupilismy samochod rodzinny:)kombi jestem mega przeszczesliwa.Co do twardnienia to doswiadczylam tego ,brzusio mega twardy nie da sie teego z niczym pomylic i jakis opor w chodzeniu jest.
perelandra mam nadzieje ze wszystko dobrze u ciebie
kamila psiaki boskie:)

dziendobry :-D
ja wstalam T do pracy wyprawic, wypilam herbatke i chyba sprobuje jeszcze sie zdrzemnac...

ciekawe co u pere ?!:confused:
agusia- ja tez modlilam sie zeby bylo przed moim porodem a nie razem... hera dostala prawie miesiac wczesniej cieczki

dzień doberek,

ale piękny dzień przed nami, chyba że ktoś ma coś do załatwienia na dworze to współczuje, u mnie -9. Wszystkiego dobrego moje drogie marcóweczki :-)

No właśnie jak Pere się miewa i Monika też od jakiegoś czasu się nie pojawia

reklama
Dziendoberek ;-)
Ale moje malenstwo dziś dało do wiwatu... Od 6 rano tak zaczął kopać , wiercic sie , rozpychac ... A mamusia oczy jak 5 zł i po spaniu. Jak już młody sie "wybiegal" udało mi sie zmruzyc oczy i ... Zadzwonił budzik ehhh dobrze ze to ostatni dzień szkoły;) jutro do 11 nie wylegne z wyra ;-D
Zjedli sniadanko, jadę młodego zawieść i za obiad trzeba będzie sie wziąć ... Czy ja sie kiedyś wyspie?

Do góry