reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ja sobie też nie wyobrażam zeby w domu nie było chociazby psiaka ;o ale dziwnie by było! ;o juz mi dziwnie bez szczurków no ale...miała byc też Agama... nooooooooo aaaaaaaaaaaaaaaale.... będzie miejsce , będzie zwierzyniec zaś:D

reklama
Angel - ja też twardnień nie odczuwam. Czasem tylko jak dotknę brzucha, to się orientuję, że jakiś taki twardy, ale to zawsze przypadkiem okrywam.

heloooooooooooooooooooł inamorate ! ja czekaaaaaaaaaaaaaaaaam! :p

i się nudzęęęęęęęęęęę! bARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO;P

Perelandra trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze

kamilaedi szczeniaczki słodziutkie

Co do rozliczenia, to na pewno będę się rozliczać wspólnie z mężem :tak:

A tymczasem ogarnęłam kuchnię i kilka większych kwiatów w pokoju - i koniec na dzisiaj. M też zrobił sobie dzień lenia i po pracy popędził do kumpla (a co tam - w sumie zasłużył ;-)). Teraz mogę w końcu spokojnie poczytać i zająć się innymi przyjemnościami ;-)

reklama
inamorate -Dobra, dobra Anżejek... żeś przypełzł...zmiana warty... idę sobie, bo mą ciekawośc już zaspokoiłaś w innym wątku :p mogę spokojnie oddac się czemukolwiek innemu niz gapienie się w monitor i wyczekiwanie aż się łaskawie pojawisz:p aaaaaaaaaaaaaaahah:D

trzymcie się kobity...zaraz, zaraz...jak to było..

trzym się pędzla jak drabina leci, o:D ahah

moze do was kuknę później, a moze nie...
w sumie już weekend się pojawia więc moj rodzinny czas jakby nie patrzec.

Do zobaczenia najpóźniej w PN.
baj baaaaaaaaaaj:-)

Do góry