reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dżeeeeem dobry:D

inamorate - helooł! dziś to jo czekam na wieści!! :D

Maria - syf syfem, złośc złością, ale... STOP! znajdz jakiś łagodniejszy sposób na rozładowanie emocji, bo się wykończysz i jeszcze nam urodzisz wczesniej z tego wysiłku ! (tfu! tfu! tfu!)

Perelandra-
ten czop to taka ruletka.. ja się ie sugeruję terminami typu "w przeciągu 2 tyg urodzisz" itd. co organizm to inaczej to wygląda. Może faktycznie to po lekach :-))) daj znac koniecznie jak to tam wygląda! :-))) kciuka trzymam ładnie żeby było elegancko;-) ps. a moze buraczki zjadłas? hyhy

miałam cos jeszcze komuś napisać, ale...zapomniałam! ;o

a ja dziś miałam seeeeeeen.
Ktoś pisał ostatnio ot ym, że facet wlazl na sale i sobie stał nad łóżkiem (?) no było cos takiego, nie?
No to mnie się śniło, że Ja, ivi i Perelandra dostałyśmy jakiś dziwny pokoik w szpitalu... taki trzy poziomowy ciasny... ivi wpierniczyla się na najwyższy poziom.. Perelandra chciała być na najniższym poziomie, bo najlatwiej się wydostać, a mnie przypadł sam środek, gdzie było najmniej miejsca :( hahaha. Potem w nocy na oddział dostał się facet w wielgachnym Pampersiaku, z czapeczką na głowie(taką za dawnych czasów z falbanką)i ze Smokiem w buźce...i się tak szwędał i szwędał, az w koncu padł sobie słodko na kanapie na korytarzu... Z ciekawosci poszukałam kogos zeby zapytac co się dzieje... Obok tego gościa usiadła moja mama i szeptem powiedziała, ze ten pan zaraz będzie rodził i zeby mu nie rpzeszkadzac... no to wrocilam do pokoju...
a pozniej mialam jakis inny sen szalony, ale ciul z tym:D
aaaaaaaahaha.. się obudziłam i zaczęłam się smiac sama do siebie:p

reklama
inamorate - no ja miałam tak wczoraj właśnie...stresowałam się, a niby powodu konkretnego nie było... Po wizycie w rejestracji sobie pogawędziłam z koleżanka mojej mateńki, bo tam pracuje i stwierdziła, że to calkiem naturalne, ze im blizej tym bardziej się stresować możemy takze... nie musimy jechac do wariatkowa;-)) Wrócisz i stwierdzisz, ze niepotrzebnie się stresowałas -.jak Ja. :-)

ivi - się nie śmiej bezczelnie... wbiłaś się na najwyższy poziom:p

z tego się śmieje najbardziej właśnie :-D:-D:-Dskąd Ci się coś takeigo wzięło kurcze:-D:-D ale chyba Pere miała najlepsze miejsce, co nie? bo na górze duszno i mało miejsca przecież:-D chociaż ten facet w pampersie mógłby ją zszokować:-D:-D

ivi -na samej górze było okno z pięknym widokiem i najlepsze wyposażenie :p aaaaaaaaaahaha..

idę dziołchy coś sensownego zrobić może. dbajcie o siebie:D

ajako no pięknie mi wywróżyłaś :-D A niby sny sie tłumaczą na odwrót a mi się od paru dni przypętała myśl, że przenoszę tę ciążę własnie :-D COs tak czuje..ani skurczy przepowiadajacych...i jakos tak poporstu no czuje ;-)

Mi za to się sniła atomówka ale nie wiem co :-D

Manta konkret sen, skąd ten mózg wymysla takie rzeczy?? Ale nie chcialybyscie znac tresci moich, mój mąż od lat kreci głowa , ze to nie jest normalne miec takie fantazje :no::sorry:

Dzis lepszy nastrój, słonko świeci , błękitne niebo pojdziemy sie zaraz przejsc ;-)
Wkoncu dostalam moja karte ciazwoa i w razie W dentysta i leki za darmo ;-) Ale tu mam tak samo jak ajako- odezwie sie zab to juz histeria , ze musze isc ..przestanie to o nim zapominam i modle sie by wytrwal juz do konca no ;-)

No i ten detektor serduszka przyszedl, ale wlaczylam na chwile i wylaczylam bo sama malego nie czuje akurat od jakiejs chwili i czuje, ze gdzies dalej spłynal ;-) Odezwie sie to zobaczymy czy nam to dziala ;-)

Perelandra nastraszylas nas no, ale juz dobrze , ze nic sie dalej nie dzieje! Weekend lezec, nospa, magnez i lezec traz jeszcze. W poniedzialek spokojnie zbada Cie lekarz i sie dowiemy co i jak :-)

Manta jaki sen :-D:-D:-D

A ja wypełniłam pita - i zastanawiam się czy wysyłać przez internet - podobno można bez E-podpisu :sorry:
Wysyłała któraś ??
Ciekawe kiedy kasa będzie jak zaniosę w poniedziałek :-)

reklama
tunia czemu aż tak :confused:

Mini nie mam pojęcia jak to jest z tymi PITAMI przez neta; ja to się w ogóle zastanawiam czy jak nie pracowałam, nie miałam żadnego dochodu ale jestem na bezrobotnym, to dostane jakąś podkładkę do rozliczenia z mężem - jakiś PIT zero dochodu czy coś w tym stylu :confused::confused::confused:

Właśnie zajadam obiad - może spróbuję coś podczytać...

Do góry