reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

nefi trzymam kciuki żeby się udało
torbę spakuję za tydzień, jak sobie takową przywiozę od rodziców :-)

a ja miałam milusi dzień przyszła koleżanka po 14 i tak do 21 posiedziałyśmy i plotkowałyśmy. tematy się nie kończą :-).

miłej, przespanej nocki

reklama
a ja wściekła:wściekła/y: byłam dzisiaj na badaniach morfologia i mocz owszem wyniki badan na mocz dostałam a morfologie mam napisane "do kontroli" i musze jutro znowu isc do tego szpitala bo niewiadomo co te baby zrobily z moją krwią :/ nooo niech to szlag trafi :crazy: aaa w moczu standardowo "znaczna flora bakteryjna" noo i teraz jakies wapno mi wylazło niewiem co to oznacza.
pewnie za szybko skrzepla i musisz poprawic zdarza sie

Kasiulka gdzie Ty wiosnę widzisz? U nas zima pełną parą

MaMicurina ale zazdroszczę wyjazdu, kurde ja też chce. Ale postanowiliśmy,że to zbyt ryzykowne teraz gdzieś jechać
ja balam sie na poczatku-teraz to juz nie:tak:

to tylko ja się dobrze czuje??:confused: fakt jestem wolniejsza niż zawsze, ale biegać przecież nie muszę:-), no i tyłek boli, ale mam nadzieję że to kwestia jeszcze paru dni
dziewczynki idzie już na wiosnę, będzie sloneczko, dłuższy dzień więc będzie lepiej!
oj nie tak predko z wiosna bo zapowiadaja mrozy pierwsze solidne:-(

Witajcie dziewczyny
Bardzo dziękuje za ciepłe przyjecie:)

Ja również czuję się jak wieloryb, w domu córka z m mają ubaw jak zbieram się z pozycji leżącej do siedzącej.

Jeśli chodzi o moje przygotowanie do szpitala to niewygląda to ciekawie, torba nie spakowana i powoli panikję. Muszę się za to zabrać.
Jeszcze mam troszeczkę czasu ;)

Podpisuje sie w 100% pod tymi humorami.. Az mi potem troche wstyd przed M. niczemu winny a wraca z pracy i jeszcze boruta :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja tez chce nad morze..

Teraz m ma dwa dni wolne, dwa robota na rano i 5 dni wolne..jeeeej ;-)
Chyba jutro pojdziemy do jednej agencji wynajmu mieszkan.... zobaczymy co tam maja...

mnie humory omijaja moze dlatego Ze leze w pokoju calymi dniami, czasem cos tam ide zjec i dalekj leze od tego lezenia mam zstoje ze np z wyra wstac nie umiem albo wiekszego kroku zrobic ;/

jutro tzn dzis ide do wampirarni i jestem ciekawa jak zniose taka wyprawe po 3 tyg nie wychodzenia dalej niz 40 metrow od domu ;/ yhhhhhhhhhh

na meza nie zloszcze sie bo go widze 2 razy w tygodniu w weekend ucieka z dzieciakiem po rodzinie czy dklepach pochodzic yhhhh
on chyba nie wie a ja mu nie mowie jak mi ciezko tak samej siedziec i sie umartwiac byle czym ;/

reklama
Hej dziewczyny mam nadzieję że u każdej wszystko ok, nóżki zaciśnięte i czekamy dzielnie do końca lutego,początek marca. U mnie ok, wyniki wychodzą dobre,małą dzisiaj bądź jutro powtórzyć na ta cholestaze i jak będą ok to w poniedziałk wyjde ale mam cicha nadzieję że może na weekendzie mnie wypuszcza. Z ręką również nuż lepiej, mogę więcej nią ruszać i dzisiaj całą noc spałam jak zabita :-) jeszcze miałyśmy przebój w nocy z ta dziewczyna co leże na sali bo jakiś facet o 2.30 szwedał się po naszym oddziale a co się okazało jeszcze wszedł do nas do pokoju i stał obok mojego łóżka bo ta dziewczyna się przebudziła i go widziała ale ten wyszedł i go pielęgniarki znaczyły no i panika cm on tutaj robi a co się okazało przyszedł z neurologii a najlepsze jest to że neurologia znajduje się w skrzydle obok jeszcze na drugim pietrze , zjechał sobie windą, przyszedł do nas i że go nikt nie zauważył jak się błąka po szpitalu :-( ehhh masakra. Zbieram sie teraz do mycia i czekamy na wizytę lekarzy. Pozdrawiam wszystkie Was.

Do góry