reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

A ja któryś dzień z rzedu nie najlepiej z jedzeniem..
W sensie.. wstaje - tosty z powidłami ślwikowymi, kawusia z mlekiem.
Po południu jakieś jedzonko porządniejsze.. i po 4-5 godzinach zamiast czuć głód zaczyna mnie męczyć zgaga, niestrawność, niedobrze mi :wściekła/y:
Pije herbatki, wspomagam sie rennie i pozna noca ( czekam na meza az wroci z pracy do 1-2 ...) 23-24 dopiero zaczynam odczuwać głód :/

reklama
To ja zupełnie na odwrót co 2h jestem głodna i muszę coś przekąsić, wstaję wcześnie rano bo budzi mnie głód. Ciężko mi było się przyzwyczaić do tak regularnego jedzenia. Często mam mdłości, dopiero niedawno odkryłam, że jak coś zjem to przejdzie ;)

To ja zupełnie na odwrót co 2h jestem głodna i muszę coś przekąsić, wstaję wcześnie rano bo budzi mnie głód. Ciężko mi było się przyzwyczaić do tak regularnego jedzenia. Często mam mdłości, dopiero niedawno odkryłam, że jak coś zjem to przejdzie ;)

O to tak jak ja co 3 godziny mi mały ludzik włącza przycisk jeść, ale aby nie przytyc okrutnie omijam słodkie , ziemniaki, białe pieczywo, makaron, soki owocowe moje menu to głownie warzywa, owoce, mleko, jogurty i mięso, a jabłka i pomidory to mogę jeść jeść pycha!:-D

cześć dziewczyny:) wczoraj pierwszy raz wieczorem wyszłam z pokoju jak Tymek zasypiał...oczywiście przychodziłam do niego itd, ale ryk był taki że aż brzuch mnie rozbolał i no-spę brałam i meliskę musiałam wypić:((( na szczęście zasnął w miarę szybko i ładnie spał całą noc:)

dziś mam kontrolę u gin - już sie denerwuje!!:)

witam

i nadal mam zaległości w doczytaniu Was,ale wczorajszy dzień nie należał do dobrych
załatwiłam już wszystko,wnioski oddane i już mam spokój na jakiś czas
wczoraj dostałam odpowiedź na reklamacje na pralkę i odpisali ,że jest ona bezzasadna a nawet nie był nikt żeby to sprawdzić,gady czekają aż się skończy gwarancja:szok:
normalnie paranoja,a jesteśmy już ponad 2 tygodnie bez pralki,przecież nie będę jej naprawiać za swoje pieniądze jak jest na gwarancji,a to jest wada producenta bo źle działała od początku,a jak przyjechał wielki serwisant to stwierdził ,że jest nowa i musi się dotrzeć...

czasami naprawdę mam dość wszystkiego bo od początku roku same nieprzyjemności mamy i wiecznie pod górę już nie umiem niczym się cieszyć :-(
przepraszam dziewczyny,że Wam tutaj tak smęcę,ale naprawdę ciężko jest tak jak wiecznie coś się dzieje źle

jeszcze dzieciaki wszystkie się smarkają,normalnie rewelacja

miska - a ty w pl mieszkasz? jak tak to jedz do sklepu gdzie kupilas i zarzadaj kogos do gwaracji sklep musi kogos zalatwic i tyle - mnie tez swistakami odprawiali, potem zadzownilm na infolinie i juz po 2 dniach przyejchal facet wymienil programtor i tyle grrr nie nwidze tego człowiek placi a i tk sie prosic musi !!!!!!

ja dzis druga nocka przespnana prawie bez szwanku w sensie bez wstawania ;] ciesyz mnie to ogromnie za to rano jak tylko wstanę biegnę sikac i sikam z 10 minut az mnie brzuch boli ahhhhhh

u ns kropi deszcz

ja dzis malego do mojej mamy daje n dwa dni ;] ciesze sie bo on chce do mojej jechc to rz a dwa ja sobie odpoczne trroche fizycznie bo on jest ostanio wymagajacy a ja chce sie poczuc troche lepiej

Hej,
Pierwszy raz mnie zobaczycie chyba tak wcześnie- chociąz u was itak godzina do porzodu :zawstydzona/y:
Po 5 godzinach spania, wstałam z pęcherzem...no i juz nie ma szans na sen..
Oj dziewczyny ale sie denerwuje tym USG :( Wyjuz macie to za sobą, a ja przezywam strasznie..
Ehh mężo jeszcze śpi, niech spi wrocił późno.. zaraz pojde pod prysznic i bede czekac..
Uff..

miska - a ty w pl mieszkasz? jak tak to jedz do sklepu gdzie kupilas i zarzadaj kogos do gwaracji sklep musi kogos zalatwic i tyle - mnie tez swistakami odprawiali, potem zadzownilm na infolinie i juz po 2 dniach przyejchal facet wymienil programtor i tyle grrr nie nwidze tego człowiek placi a i tk sie prosic musi !!!!!!

ja dzis druga nocka przespnana prawie bez szwanku w sensie bez wstawania ;] ciesyz mnie to ogromnie za to rano jak tylko wstanę biegnę sikac i sikam z 10 minut az mnie brzuch boli ahhhhhh

u ns kropi deszcz

ja dzis malego do mojej mamy daje n dwa dni ;] ciesze sie bo on chce do mojej jechc to rz a dwa ja sobie odpoczne trroche fizycznie bo on jest ostanio wymagajacy a ja chce sie poczuc troche lepiej

serwisant był już u nas 2 razy
za pierwszym razem stwierdził,ze wszystko jest ok i tak ma być bo pralka jest nowa i musi się dotrzeć,wezwałam jeszcze raz bo coś w niej burczało,przyjechał z wielką łaską,bo miał sporo wezwań i powiedział,że jak nie zastanie mnie w domu to przyjedzie za tydzień,bezczelny typ,przyjechał i okazało się że jest ok,znowu nawet nie włączając jej i nie sprawdził jak pracuje,tylko z filtra wyjąl monetę i tak wpisał w kartę gwarancyjną i zażądał sobie za to 120 zł,nie wystawiając żadnej faktury,za co miałam mu płacić za piękne oczy,zadzwonił do serwisu i stwierdził że trzeba wstrzymać gwarancje do zapłaty,dalej prałam normalnie ale dalej nie podobały mi się dźwięki które z siebie wydawała i ostatniego dnia sierpnia huknęło i wylała się piana spod pralki i nie dokończyła cyklu prania,poszłam z tym do rzecznika praw konsumenta i napisał i wysłał pismo do nich,ale stwierdzili,że bezpodstawne to jest,ale nie byli i nie sprawdzili jej,gwarancja skończy się za miesiąc i co mam naprawiać ja za własne pieniądze,dlaczego jak to jest wada produktu,rzecznik będzie pisał jeszcze jedno pismo i zobaczymy jak to dalej będzie

Angel nie martw się na pewno jest wszystko w porządku

O to tak jak ja co 3 godziny mi mały ludzik włącza przycisk jeść, ale aby nie przytyc okrutnie omijam słodkie , ziemniaki, białe pieczywo, makaron, soki owocowe moje menu to głownie warzywa, owoce, mleko, jogurty i mięso, a jabłka i pomidory to mogę jeść jeść pycha!:-D
Ja też, mnie od początku ciąży odrzuca od tłustych, ciężkostrawnych i kalorycznych potraw. Zachcianki mam raczej na zdrowe przekąski na szczęście ;)

reklama
Ja też, mnie od początku ciąży odrzuca od tłustych, ciężkostrawnych i kalorycznych potraw. Zachcianki mam raczej na zdrowe przekąski na szczęście ;)

a mnie właśnie ciągnie do takich ciężkostrawnych rzeczy,a cierpi na tym mój żołądek,bo nie trawi takich potraw,ale coś trzeba jeść

Do góry