helooo
wczoraj podczytywalam troszke, ale nie mialam czasu pisac, bo wzielismy sie z moim za malowanie sypialni, bo stwierdzilismy nagle, ze nie mozemy patrzec na syfiate sciany, a na przyjecie malego ma byc czysciutko i swiezutko.
piore nastepna pralke ciuszkow i kurde jeszcze ze 2 pojda, juz serio nie mam pomyslu gdzie to wszystko ulokuje jak kupilismy tylko jedna komode dla malucha
Maria- wow ale dzidzia duzaaaa na miesiac przed terminem
to tak jak ta dziewuszka na lutym w ktoryms tam 30 ktoryms tygodniu urodzona i 4, 6 kg
to chyba dziecko z ciazy cukrzycowej, no bo jak??!
vill- juz pewnie odjechala do szpitala, trzymam kciukasy za dobre wyniki maluszka!
nefi- za Twoja pchelke rowniez! kiedy idziesz?
kurde te sny....ja pierdziu...mnie sie dzis snilo, ze moja corcia miala miec jakas operacje i potrzebowalam zgody ojca, a okazalo sie po badaniach, ze ona jest mojego bylego
musialam sie z nim kontaktowac i prosic o ta zgode, a jemu samemu wlasnie rodzilo sie 6 (!!!) dziecko
masakra co za bzdury! a no i oczywiscie w tym snie tez bylam w ciazy i mialam zaraz isc rodzic, a tu moja perelka miala isc na ta operacje, matko....
ide sobie pranie naszykowac do prasowanka i bede zagladac.
inamorate- urodzilo sie??
mini- Tygrysek w przedszkolu? kiedy macie ferie? my od przyszlego tygodnia i ciesze sie, bo juz mi sie łazic po nia nie chce i tak maz mnie juz odciaza, ze ja rano zawozi, a teraz od wczoraj mamy auto u mechanika to ja nawet zaprowadzil na piechotke, nooo i niech wie jakie ja mam spacerki hehehe
a najgorsze to ubieranie jej w tym przedszkolu; duszno, goraco w tych kurtalach, ławeczki niskie, zgiac sie trzeba w pol na maxa, zeby ubrac butki itd wrrrr
pozniej jeszcze tylko ferie i tydzien przedszkola z balem przebierancow, no i ide rodzic uffff