reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ehh same problemy niestety takie juz jest zycie ja tez kolorowo niemam a zazwyczaj jak sie cos pie.... to po calosci :( do tego dochodzi ten babsztyl (tesciowa) i ogolnie stres umnie gosci 24h :( ale piszac z wami jakos mi przechodzi jak bym na ktoras naskoczyla to wybaczcie moge niewytrzymac :( dzisiaj tez oczywiscie mialam prze cudowny dzien :( no ale to juz inna bajka
mata czyzby bol zeba byl zarazliwy :( wlasnie mnie zaczol bolec i boli od jakis 2 godzin :( oszalec idzie ivi prosze o przepis na to cos co ma w sobie plynna czekolade :D :D :D bede sie obrzerac czekoladowym ciatsem mniam mniam mniam

reklama
Olavip,
:)
Jemy tabletki, lezymy i się nie dajemy, w końcu to jeszcze tylko 6 miesięcy i już , dobrze, ze są takie fora.:-)
A tak przy okazji znajoma co już urodziła radziła mi, aby już zacząć dosypywac do herbaty etc. IMBIR, podobno super wzmacnia i przed przeziebieniem chroni na jesień i zimę to się dziele metoda jakby nie było naturalna

ja polecam taki przepis :
kupic korzen imbiru obrac pokroic w drobna kostke, i do sloja go fo tego ten imbir pokrojony w kostke zalac sokiem ze swiezej cytryny i trzymac w lodowce- i pozniej do hebtaki jedna lyzeczke tej mikstury - przepis od znajomego rodziny ma 78 lat i nie wie co to przeziebienie i katar od lat to pije ;]

A tak przy okazji znajoma co już urodziła radziła mi, aby już zacząć dosypywac do herbaty etc. IMBIR, podobno super wzmacnia i przed przeziebieniem chroni na jesień i zimę to się dziele metoda jakby nie było naturalna

Imbir działa cuda. Ja dużo zawsze przy okazji sushi zjadam. I jeszcze mój magiczny sposób na przeziębienia, czyli japońska zupa miso z czosnkiem i imbirem właśnie.

Olavip,
:)
Jemy tabletki, lezymy i się nie dajemy, w końcu to jeszcze tylko 6 miesięcy i już , dobrze, ze są takie fora.:-)

no pewnie nie dajcie się!!życzę wszystkim marcóweczkom które mają jakieś problemy ze zdrowiem aby wsio było ok i za to pół roku będziecie trzymać wasze piękne, różowe i słodkie jak malinki dzieciaczki! Ja to w ogóle jestem jakaś głupkowata, jak wiem że ktoś będzie miał dziecko to cieszę się bardziej od przyszłych rodziców hehe.
co do imbiru - jak najbardziej prawda, najlepiej w ogóle kupić korzeń i ten korzeń do herbaty lub kawy po kawałku sobie wrzucać. Ja tam imbiru nie lubię,ale podobno baardzo wzmacnia!

reklama
Kasiurek - a ile czasu wytrzymuje taka mikstura? ile czasu można trzymać to w lodówce?

u mnie z takiego sredniego korzenia wytrzymala 14 dni ino ze moze by dalej wytrzymala ale ja wypilam haha- wychodze z zalozenia ze lepiej robic np rz na tydzien niz zorbic na miesiac ipo jakims czasie wywalic -kuzynka zawsze chorowala w zime katar po pas powiedzialam jej o tym w zeszlym roku i co juz nie wie co to katar- moze zbieg okolicznosci ?

Do góry