reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

no faktycznie cicho i spokojnie dzis ja caly dzien odpoczywalam po tej nocy w szpitalu jakos opadalm z sil ale juz lepiej dobrze ze dzis bez zadnych skokow tylko bardzo niskie no ale lepiej sie z takim czuje psychicznie, jutro kupuje torbe do szpitala i bede sie pakowac na wszelki wypadek , no i ide do szpitala na wizyte mam nadzieje ze nie bede dlugo i szybciutko mnie wypuszcza

reklama
mnie sie sny z zębami sprawdzily 2 razy...ale teraz w ciazy tez ze 2 mialam i dzieki bogu nic sie nie wydarzylo wiec warto zwalic brzydkie sny na 3 trymestr bo to ponoc normalne...:tak:

I ja leze jakies skurcze mam i tak leze i sie w nie wslu****e:-)czy to juz czy nie juz:-)ale chyba nie juz poszlam sie umyc i mi przeszlo:-)
Wrazie jak sie bede wybierac gdzies dam znac:-)

eeee...gdzie sie wybieracie?:p trzeba sie najpierw porzadnie spakowac na wycieczkę;-))) :p
ja sobie zostawiam do dołozenia pare rzeczy jednak - a tak co by nie wywołać wilka z lasu. haha;p

Cisza i spokój - jak dobrze, że nie trzeba nadrabiać kilkudziesięciu stron.

Bo nie miałabym siły - sapdek formy w dniu dzisiejszym, a rano pobudka i do gin, więc mówię tylko dobranoc i się odmelduję jutro jak dotrę do domu czyli w porze bliżej nie określonej...

reklama
Do góry