reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

pytalam ale powiedzieli w szpitalu ze mozna ale niezaczesto i spokojniej unas nawet przed szpitalam mezowi zakaz zrobilam ale wczoraj hmm wiecie same jak to jest ;) ale od dzisia zerooooo wole niemiec niz potem sie zamartwiac :(

reklama
w pracy olej ich znaiesc zasiwadczenie o ciazy, wypis ze spzitala (ksero) lez i odpoczywaj bo dziecko najwazniejsze - praca jak nie ta to bedzie inna ! a zycia i zdrowia dzieciatka szkoda- jest nas tu pre leżących i tez po takich przejsciach jak ty
- ja w 8 tygodniu lezlam przez 7 dni w spzitlau na podtrzymaniu -poronienie zagrzajace- udalo sie i dzidzia siedzi dalej , duphastop nam jesc, magnez i kwas foliowy, oszczednosciowy tryb zycia najlepiej w poziomie ale przy malym dziecku to nie takie proste - odpoczywaj bo jak sie bobo urodzi to juz nie bedzie spokoju ;]

ps u mnie w prcy to smao mowili ze mam II krechy i z prcy zrezygnowalam - a glupio im bylo jk wypis dalam oczy z orbit wywalili i w sumie bylo im glupio - jakbym nie miala zgrazonej to bym chodzil a tak to sorki - ale i tak wiedzilm ze na liscie do wywlenia jestem haha ot tak polska ;]

przepraszm z brak litery "a"w niekotrych wyrzach ale mi klawiatur w laptopie szwankuje
;/

KASIUREK, ja tez na duphastonie, nospa i lezenie, oj ja głupia myślałam, ze takich problemów to nikt nie ma, a tu proszę, no cóż dzidzia najważniejsza! A tak szczerze to jak mi komputer firmowy zabrali to jaka ulga wewnętrzna normalnie stres zszedł i chyba powroce do mojego marzenia i wreszcie zdam egzamin z języka hiszpańskiego , pora jakieś indywidualne lekcje na przypomnienie poszukać , wreszcie mam czas dla siebie i dla małego ludka:)

Ostatnia edycja:
Ale żeście popisały z dobre 1,5 godziny nadrabiałam :-D
Zero zrozumienia dla koleżanki co dłużej śpi i godzine ma do tyłu :> Rano pisza i pisza a pozniej do nocy głucha cisza na forum :(

To już jutrooooooo!!

A wiecie co jest najlepsze..tak sie skupiłam na tym usg , ze dopiero wczoraj zauważyłam , że zaraz 23 wrzesnia mam spotkanie z lekarzem znowu w szpitalu ( ale nie wiem po co :szok: ) i 27 wrzesnia tez szpital i chyba test na ta cukrzyce ciazowa. Ale sie teraz posypalo juz tych wizyt !

Mąż ma zaklepany juz urlop na koniec listopada, bilety jeszcze znosne.. ale bede musiala sie spytac co w takij sytuacji z tymi wizytami u poloznej ( bo to juz bedzie 22 tydzien wiec po drugim usg zostana same wizyty z polozna)... Tym bardziej, ze ja na ponad miesiac chce zostac w Pl :zawstydzona/y:

angel mysle ze bedziesz musiala zglosic poloznej i byc pod kontrola w PL tak mi sie wydaje chybva ze nic im niepowiesz ale wsumie zeby potem, niebyly jakies komplikacje albo pretensje

bozienka -wiesz.. wg moich obserwacji, to taki śluzik po seksie to nic innego jak nasienie albo/i resztki Twojego śluziku z namiętnej nocy ;) a nie coś groźnego dla dzidziola;) uszy do góry! od razu wpadło mi to do głowy, bo mam identycznie po przytulankach;)

ja właśnie wstawiłam brownies do piekarnika:)

ivi no byly wczoraj :zawstydzona/y: ehhh czasaim trzeba wczasnac kims zeby sie opamietal wystraszylam sie bo juz lezalam w szpitalu omalo co bym niestracila dziidzola i mam uwazac na siebie leze calymi dniami prawie ale narazie sie uspokoilo wiec niepanikuje oby do czwartku :) i sie wtedy uspokoje moja gin wroci wrazie czego bede mogla doniej dzwonic wkazdej chwili
no to nic powaznego kochana uspokoj sie
i takie pytnie po pomiimo pobytu w szpitalu ginekolog pozwalał wam współżyć??? mi powiedzial ze moge zapomniec o seksie , kazda to uslyszala bedac w szpitalu na oddziele a rozne dolegliwosci kazda miala w ciazy - ogolnie bylo jak sie bierze progesteron i inne wspomagcze (podtrzymujące ciąże)seks sie odstawia i pytanie lekarzy "co dla was wazne seks czy donoszenie dziecko ?" i juz nie pytalysmy o nic - stad moje zdziwienie ze wam dali zielone światło

moj gin po kazdej wizycie mowi ze seks teraz to ostani rzecz jaka powinna mnie interesowac ....a ze on jest od przypdkow beznadziejnych to .....

Ostatnia edycja:
kasiurek no widzisz zezwolili nam tylko mielismy byc ostrozni jak by byl zakaz to bym nawet otym niemyslala dlamnie wazniejszy dzidzius niz chwila przyjemnosci,no ale jak zakazu niebylo i w trakcie nic niebolalo i po takze to sie nie zamartwialam teraz naszczescie sie juz uspokoilo i moze faktycznie to byl moj sluz bo hmm meza to to napewno niebylo a moze po skonczeniu nystatyny cos takiego sie podzialo a ja spanikowalam odrazu ztym ze to chyba normalne ;)

kasiurek no widzisz zezwolili nam tylko mielismy byc ostrozni jak by byl zakaz to bym nawet otym niemyslala dlamnie wazniejszy dzidzius niz chwila przyjemnosci,no ale jak zakazu niebylo i w trakcie nic niebolalo i po takze to sie nie zamartwialam teraz naszczescie sie juz uspokoilo i moze faktycznie to byl moj sluz bo hmm meza to to napewno niebylo a moze po skonczeniu nystatyny cos takiego sie podzialo a ja spanikowalam odrazu ztym ze to chyba normalne ;)
acha, no cóż szok dlaej pozostał ;] i fajnie ze wsio ok ;]

reklama
Boziu...kobiety jak czytam jak WY musicie leżeć,jak się oszczędzać i jeść różne tabletki.....masakra!!!współczuję i podziwiam! ja nie dałabym rady... jeszcze teraz jak cały czas muszę nosić córkę i dzikować z nią..... biedne Wy moje....:baffled:

Do góry