Bozienka24
Fanka BB :)
pytalam ale powiedzieli w szpitalu ze mozna ale niezaczesto i spokojniej unas nawet przed szpitalam mezowi zakaz zrobilam ale wczoraj hmm wiecie same jak to jest ale od dzisia zerooooo wole niemiec niz potem sie zamartwiac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w pracy olej ich znaiesc zasiwadczenie o ciazy, wypis ze spzitala (ksero) lez i odpoczywaj bo dziecko najwazniejsze - praca jak nie ta to bedzie inna ! a zycia i zdrowia dzieciatka szkoda- jest nas tu pre leżących i tez po takich przejsciach jak ty
- ja w 8 tygodniu lezlam przez 7 dni w spzitlau na podtrzymaniu -poronienie zagrzajace- udalo sie i dzidzia siedzi dalej , duphastop nam jesc, magnez i kwas foliowy, oszczednosciowy tryb zycia najlepiej w poziomie ale przy malym dziecku to nie takie proste - odpoczywaj bo jak sie bobo urodzi to juz nie bedzie spokoju ;]
ps u mnie w prcy to smao mowili ze mam II krechy i z prcy zrezygnowalam - a glupio im bylo jk wypis dalam oczy z orbit wywalili i w sumie bylo im glupio - jakbym nie miala zgrazonej to bym chodzil a tak to sorki - ale i tak wiedzilm ze na liscie do wywlenia jestem haha ot tak polska ;]
przepraszm z brak litery "a"w niekotrych wyrzach ale mi klawiatur w laptopie szwankuje
;/
no to nic powaznego kochana uspokoj sieivi no byly wczoraj ehhh czasaim trzeba wczasnac kims zeby sie opamietal wystraszylam sie bo juz lezalam w szpitalu omalo co bym niestracila dziidzola i mam uwazac na siebie leze calymi dniami prawie ale narazie sie uspokoilo wiec niepanikuje oby do czwartku i sie wtedy uspokoje moja gin wroci wrazie czego bede mogla doniej dzwonic wkazdej chwili
acha, no cóż szok dlaej pozostał ;] i fajnie ze wsio ok ;]kasiurek no widzisz zezwolili nam tylko mielismy byc ostrozni jak by byl zakaz to bym nawet otym niemyslala dlamnie wazniejszy dzidzius niz chwila przyjemnosci,no ale jak zakazu niebylo i w trakcie nic niebolalo i po takze to sie nie zamartwialam teraz naszczescie sie juz uspokoilo i moze faktycznie to byl moj sluz bo hmm meza to to napewno niebylo a moze po skonczeniu nystatyny cos takiego sie podzialo a ja spanikowalam odrazu ztym ze to chyba normalne
ivi a co to takiego?ja właśnie wstawiłam brownies do piekarnika