reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam po dłuuuuuugiej nocy (M zaciągnął mnie wczoraj do łóżka wcześniejszą porą i dziś wstaliśmy przed 8 i mamy miły ranek, że nawet nie jestem w stanie ogarnąć, co tu się dzieje ;-)).

Bozienko witaj z Kornelką - miło, że jesteście już w domu i z nami. Korzystajcie z tego czasu dla siebie jak najwięcej. Widać, że Kasjanek jest dumnym starszym bratem i nie pozwoli skrzywdzić siostrzyczki (super wyglądają razem). Gratuluję udanych dzieciaczków - niech oboje zdrowo się chowają. Wiadomo, że malutka będzie wymagała więcej konsultacji, ale już pokazała, że jest silną kobitką (ciekawe po kim to ma ;-)) i na pewno wszystkie wyniki bedzie miała dobre.

Dobrze, że u pinuli jedynie problemy komputerowe.
Mata my też dziś śmigamy po farbę (pomarańcz do reszty holu) i panele - są realne szanse na wykonanie planu na ten tydzień czyli wykończenie holu i korytarza na tip top (malowanie, sufit, podłoga) = czysto w domu :-)

Dołanczam się też do grona przewracających się na prawy bok - jak się spi 2/3 nocy bez ruchu i zmiany pozycji na lewym (nawet z podusią), to w końcu ciału potrzebna jakaś zmiana i przewracam się na prawo z ulgą, choć nie bez trudu :-p.

Miłego dnia wszystkim małym i dużym.

reklama
Hej!
Bożenka wspaniałe wieści! Wiadomo posprawdzac to i owo trzeba ale ogólnie jest w rewelacyjnej kondycji twoje słonko :))
To jest nie do pomyslenia, ze co poniektóre mamy 2 msc do terminu a ty ja juz w łóżeczku! :-D

Ja zasypiam na prawym , spie tak pol nocy poki zbolała nie budze sie na plecach :-D bo tylko taki manewr obrotowy jestem w stanie wykonac :confused2::-D i wtedy na lewy troche pospie.
Tesco przywiozlo zakupki wiec tachanie i jezdzenie z glowy ;-)
Mężo w dom dzis to bedzie mnie mniej ;)
Miłego!

dziewczynom, które maja remonty życzę szybkiego końca i wspaniałych efektów
chorowitkom dalej zdrówka
ja dzisiaj miałam fatalną noc, nie wiem czemu długo nie mogłam zasnąć, a jak się udało to też miałam taki czuwający sen. Dzisiaj już jedziemy na wesele, więc muszę nas spakować, najbardziej stresuję się, że zapomnimy sukni ślubnej dla panny młodej :-D (panna młoda pojechała już busem do siebie, a my mamy jej suknię), narozwieszałam karteczek coby nam przypominały :-)

dzień dobry kobity;-)))

witam w końcu Bozienke i Kornelke :-))) bardzo się cieszę, ze wszystko z Wami w porządeczku:-)))

---------
ja dziś od rana na nogach... ukłądanki, sprzątanki i bla bla...
noc oczywiście kiepska.. chyba zacznę spać w toalecie ;|
od 2 dni tak mi mała napiera ku dołowi, ze zwariowac mozna..az się ciężko chodzi..
przydałby się odpoczynek, ale jakos nie mogę się ostatnio lenic...wkurza mnie to:p
jednak rpzyda się by polezec, bo ta grawitacja robi swoje niestety.

idę przygotowac jakis obiad i moze do Was wrócę.
dbajcie o siebie ładnie:-)

nie wiem, czy widziałyście piosenka znana, ale w wydaniu Zamachowskiego jeszcze lepsza
[video=youtube;3rX_S9eoV7I]http://www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I[/video]

Bozenka ale Ci zazdroszczę tej kruszynki w łóżeczku
Matko kochana ten mój syn mnie opętał, ciągle o nim myślę i już tak bardzo chciałabym go przytulić, zobaczyć\
Kurdę ale to musi być mega euforia jak się pierwszy raz zobaczy tego stworka

Co do spania jak już pisałam, ja noce zaliczam do tragicznych już od dłuższego czasu
Bolą mnie plecy i wątroba cały czas, a do tego jeszcze żołądek jak się chce podnieść
Zmiana pozycji to mega wyczyn, pociesza jedynie fakt,że znoszę to wszystko dla mojego skarba

Ja dziś sobie posprzątałam kuchnię i ściany umyłam bo kurde psica zakrwawiła ogonem
Poleniu****e sobie troszkę, za godzinkę idę obiad robić a potem na trening z psem pójdę, choć wyjątkowo mi się dziś nie chce
Jutro chyba wysprzątam przedpokój

Hejo:-D
Bozienka Kornelka witajcie!!!!!!:-Dstrasznie sie ciesze ze juz jestescie i ze malutka wporzadku:-)

Moj L dzisiaj w domu i oczywiscie zafundowal mi godzine spacerku:-)wykonczy mnie kiedys:-)
Maly dzisiaj tak szaleje ze nie daje rady no takie akrobacje ze az bola:-)
A tak po za tym to nic mi sie nie chce:-)
Tak jak wczoraj poprasowalam tak zasiadlam i nic nie robilam a dzisiaj to samo dobrze ze chociaz wstalam:-)

reklama
No widze ze spoój tutaj dzisiaj...

mąż wybył do pracy, kończy dopiero o 24:/ ja musze poprasować synka ubranka i wrzucic jakies pranko.

Pogoda do d..y. Wieje, deszcz i chłodno:wściekła/y:i przez to nic sie nie chce.
A najwazniejsze byłam dzisiaj zaniesc dokumenty tzw L4 i mówię im że jeszcze nie dostalam kasy za listopad. A babka mówi ze dziś zostao przelane 260 euro:-):-):-):-) ( za 10 choróbska) wiec od razu uśmiech na twarzy:-)

Do góry