reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

tunia no prosze dobre wieści. hurra hurra :rofl::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D
Manta qde z tymi balonami to obym nie zemdlała :rofl2:. Ciasto musze upiec bo on mało ciastowy i toleruje tylko czekoladowe, więc znowu pójdzie w ruch przepis Nigelli mój ukochany i pewnie znowu ja większość zjem :eek:. Mężo ma okragła rocznicę, wiec chciałam cosik fajnego zrobic, ale kurde ograniczona słoniowacizną jestem i d...pa, a miała byc imprezka :zawstydzona/y:
Angel własnie uczulenie na krem objawia się tym, że wystepuje po jakims czasie. na coś te moje kursidła sie przydaja czasem. Ja tam sie oliwkuje żeby nie miec kreseczek, mozna tez leciuteńko podszczypywać, ale leciuteńko, skóre.

reklama
Tunia super ze wszystko gra:-)

A ja włączyłam pierwszą turę prania synusia:-) By chociaż coś mnie w razie W......

A tak po za tym nic mi nie chce. Malowanko się skońćzyło wczoraj o 1 w nocy i dziś trzeba zacząc ogarniać. Tylko że dzwigać nie moge i w sumie sama za dużo nie zrobie. JAkby było bliżej poordu to bym podzwigała, ale teraz to za wcześnie...

ja się smaruje wszystkim kilka razy dziennie, masuje, podszczypuje, a kreseczki mam :D
nie ma cudów..:p jak mają być to i tak wylezą choćbym miala inwestować w najlepsze specyfiki;p
taka natura:D jedne mają , inne nie, jedne smarują...inne nie muszą... życie, życie:D

Manta to racja, ale wiesz zawsze troszke jest ich mniej. ja np. nie mam kresek na brzuchu. za to mam na rekach i nogach, żeby była równowaga.:-D:-D

nie wiem czy mniej czy nie... bo ja się całe życie smaruje...a nie zastanawiam się "co by było gdyby"...:p są i już. w cuda nie ma co wierzyć, bo pozniej czlowiek rozczarowany jak nastawiony na super efekty:p

o, na rękach akurat nie mam:p a to Ci sukces... hyhy;p

znikam na jakiś czas. może powrócę:p

Ostatnia edycja:
wpadlam na chwile do was ,nawet nie da sie zasnac z takim nosem zapchany i w dodatku leci z niego jak z kranu buuuu,no ale poprasowalm ,reszta czeka na m niech mnie uratuje hehe
tunia fajnie ze wyniki dobre

reklama
Do góry