reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
:baffled: dziewczyny bylam siusiu i jak sie podtarlam to mi taki glut wylecial ciagnacy sie niby przezroczysty gdzieniegdzie bialy wystrasyzlam sie ze to czop ale czop powinien byc z domieszka krwi a to byl przezroczyto bialy kolor i oczywiscie leze i dobieram sobie ze mnie brzuch zaczyna bolec ze to ze tamto :( a meza niema i zkim ja wrazie czego pojade do szpitala :(

:baffled: dziewczyny bylam siusiu i jak sie podtarlam to mi taki glut wylecial ciagnacy sie niby przezroczysty gdzieniegdzie bialy wystrasyzlam sie ze to czop ale czop powinien byc z domieszka krwi a to byl przezroczyto bialy kolor i oczywiscie leze i dobieram sobie ze mnie brzuch zaczyna bolec ze to ze tamto :( a meza niema i zkim ja wrazie czego pojade do szpitala :(
z nikim - bo czsem sie uwalnia wiecej sluzu ;] jak nie ma krwi to jest dobrze a brzuch boli z nerwów po prostu, wez sobie nospe i sie zdrzemnij .

tym bardziej tak jest u dziewczyn ktore biora jakis progesteron -duphaston, luteine. To jest norma tak bynajmniej gin mi mowil i n innych forach wycyztalam sama mam tak od czasu do czasu

Ostatnia edycja:
kasiurek latwo poweidziec leze i cochwile sprawdzam czy niema krwi :( czemu zawsze musze sie tak stresowac :( wiem ze sluzu jest raz wiecej raz mniej ale ten byl conajmniej dziwny :(

Bozienka poloz sie i odpocznij i przestan sie stresowac :)Bedzie dobrze. ja tez tak czesto mam ze ta ilosc sluzu mnie przeraza ale on jest i bedzie :)

reklama
Do góry