reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Tunia i długo się to nie zmieni ... będą się walać pieluszki , bujaczki , smoczki , grzechotki :-D

dokladnie!!:-D
ja wlasnie sobie to uswiadomilam jak sprzatalam wczoraj, ze dopiero co wynioslam (prawie) wszystkie zabawki z salonu, a tu zaraz bedzie znowu zawalony, bo mata, lezaczek, grzechotki, zabawki grajaco- wnerwiajace itd itp:-D
moj tez mowi; chyba przez kolejne 10 lat bedziemy mieli taki 'wesoly' salon:-D

dziewczyny mnie sie cos dzieje....bede rodzic czy co :confused::-D
wlaczylo mi sie to; wicie gniazda:-D
mialam lezec pol dnia, a jednak nie ma mowy, z doskoku podczytuje, a kolejne pranie puscilam, poprasowalam, wlosy sobie zrobilam i mnie nosi normalnie, mysle co tu jeszcze posprzatac, naszykowac, zrobic :-D

Lina- brawo za meska decyzje :cool2::cool2::cool2: udanych zakupow!
ps. chyba Ci sie wlaczylo to co mnie :cool2:

mini
- a to mamusia zamiast dziadkow moze isc na te obchody? bo ja bym poszla z chetnoscia, bo u nas zero, null babc, dziadkow :-(
dzielny Borysek!! ja sie Tobie nie dziwie, bo sama bym ryczala jak durna, chyba łkała z tej dumy i szczescia:-D

vill
- straszna, tragiczna historia i niestety zdarza sie i tak, nawet na forum mamy takie historie, ja sobie tego nie wyobrazam, zebym miala teraz przyjechac ze szpitala bez dziecka, mnie samej by serce peklo jakby sie Jula zapytala; a gdzie dzidzius.......matko nawet nie chce o tym myslec, bo juz mam gula w gardle na sama mysl :-(

to w sumie teraz sie ciesze z tego planowego cc, bo sie nieraz wlasnie tak boje o tego mojego malucha w brzuchu, on tak fika jak szalony, nie wiem czy kiedykolwiek spi, a dla mnie to zupelna nowosc, bo Jula w zyciu sie tak nie ruszala nawet w polowie....czasem mam schizy, ze sie maly w koncu zaplacze w pepowine i sie udusi w brzuchu:szok: jestem durna, wiem!

reklama
ajako ja tez mam akrobatkę, więc jak ma chwile przerwy na kimanie to już mnie przerażenie ogrania i czekam czy zacznie się ruszać. także ja Cię bardzo dobrze rozumiem.

dziś jakiś narodowy dzień prania!? ;p

16 stycznia to przecież Dzień Pikantnych Potraw;p

a 18 stycznia to dzień Kubusia Puchatka :D - ciekawe ile fanek Puchatka o tym wie! :> :p

ajako ja tez mam akrobatkę, więc jak ma chwile przerwy na kimanie to już mnie przerażenie ogrania i czekam czy zacznie się ruszać. także ja Cię bardzo dobrze rozumiem.

No ja to wczoraj przerabiałam - po raz pierwszy i oby ostatni; dopiero wieczorem sobie wiercipięta przypomniała, że należałoby sie troche powiercić :dry:

Manta nie wiem czy narodowy, ale forumowy na pewno :-D

tunia -no , aaaale Ty jesteś! taka fanka! aaa widzisz! masz tu od cioci manty spis nietypowych świąt...co byś później nie marudziła:p

Kalendarz świąt nietypowych – Nonsensopedia, polska encyklopedia humoru

http://www.internet-kutno.pl/powiaty/index.php?option=com_content&view=article&id=1997&Itemid=50

http://www.terazpolonia.de/ciekawostki/kalendarz-swiat-nietypowych.html

ten trzeci chyba najbardziej dopracowany...
no ale jak tam wolisz;p

swoją drogą...ciekawostką jest, że 31 grudnia jest dniem bez bielizny:cool2:

Ostatnia edycja:
Dziekuje Ci kochana no nie wiem co bym zrobila bez Ciebie:-D
Czyli jutro impra jak sie patrzy dzien Kubusia Puchatka:-D:-D:-D
Swoja droga to moi sasiedzi chyba sie dostosowali do tych swiat bo w tego sylwestra co prawda nie na golasa ale w samych bokserkach puszczali fajerwerki:-D:-D:-D:-D

reklama
laski....18 to moj maz ma urodziny!
kurde, tym sposobem powinien byc chlopina bardziej Kubusiowy no!
a jest....hm....taki jakis bardziej; Królikowaty :-D:-D

dobra ide szukac butow na snieg wrrrrr
i sanie wyciagne, niech sie dziec cieszy, a matka brzuchatka jak kon pociagowy pojdzie:-D

Do góry