reklama
Perelandra
Fanka BB :)
5 marca – Dzień Teściowej, Dzień Dentysty =>czyzby jakis związek
tunia żadne zboczenie, po prostu hipnoza :-)
12 marca - Światowy Dzień Drzemki w Pracy
mam nadzieję, że jak zacznę rodzić w terminie to nie okaże się, że wszyscy drzemią
Ostatnia edycja:
MantaZG
nie analizowałyście wczesniej takiego kalendarza?!
nefi - dzien niedźwiadka, ooooo... jak miło
Perelandra -zabawnie by było , gdyby okazało się, że personel szpitala w którym rodzisz zna te kalendarze nietypowych świąt. aaaaaaahahaha ... mogliby ładne kawały porobić rodzącym. ahah.. ojej, ojej;p komu do śmiechu, temu do śmiechu...
gdybym miała rodzić w terminie (5.03 - wpisane w ksiazeczce ciązy , 3.03 wg USG ostatniego)... to ja bardzo dziękuję za takie święta!
to ja wolę 25.02. ;]
nefi - dzien niedźwiadka, ooooo... jak miło
Perelandra -zabawnie by było , gdyby okazało się, że personel szpitala w którym rodzisz zna te kalendarze nietypowych świąt. aaaaaaahahaha ... mogliby ładne kawały porobić rodzącym. ahah.. ojej, ojej;p komu do śmiechu, temu do śmiechu...
gdybym miała rodzić w terminie (5.03 - wpisane w ksiazeczce ciązy , 3.03 wg USG ostatniego)... to ja bardzo dziękuję za takie święta!
to ja wolę 25.02. ;]
Ostatnia edycja:
Angel.
Zwierzoholik;)
2,5 godziny nadrabiania wszystkich wątków ! Zeście powariowały! :-)
Dobra ja z marszu mam pytanie- zostało mi pranie tert, kocyków,rożków, reczniczkow i zabawek. No i na wiekszosci jest 30 stopni Rożki niby ręcznie No pogibało takie kołderki recznie prac?! I co mam teraz zrobic, tam nawet na pralce nie ma takiej opcji 30 stopni tylko COLD. :/
A tetry jak??
Dobra ja z marszu mam pytanie- zostało mi pranie tert, kocyków,rożków, reczniczkow i zabawek. No i na wiekszosci jest 30 stopni Rożki niby ręcznie No pogibało takie kołderki recznie prac?! I co mam teraz zrobic, tam nawet na pralce nie ma takiej opcji 30 stopni tylko COLD. :/
A tetry jak??
MantaZG
ja prałam wszystko jak leci w 30 stopniach.
ręczniczki, kocyki, tetrówki, rożek...ciuchy... wszystko w 30 i jest cacy;]
a zabawek nie prałam, bo zabawek zadnych ni mam
tzn. jest kilka pluszaków, ale... przecie się bawic nie będzie narazie
ręczniczki, kocyki, tetrówki, rożek...ciuchy... wszystko w 30 i jest cacy;]
a zabawek nie prałam, bo zabawek zadnych ni mam
tzn. jest kilka pluszaków, ale... przecie się bawic nie będzie narazie
Angel.
Zwierzoholik;)
No pięknie..to co ja mam zrobic jak nie ma opcji 30 stopni :-(
A zabawki to tesciowa poszała na mikołaja, takie materialowe grzechotki itp ;-) Duze pluszaki nie beda prane narazie ;-)
A zabawki to tesciowa poszała na mikołaja, takie materialowe grzechotki itp ;-) Duze pluszaki nie beda prane narazie ;-)
Ewstra
Ja w 40 wszystko pralam
reklama