reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ajako - dradzam nasze baseny zasikane zachlorowane szczegnie w basenie dla dzieci- nie ryzykuj infekcji ;/ tym bardziej ze t koncowka ciazy!!!!

a jak kolezanka po cc ile lezala jak sie czuje kiedy dzieck dostala co z karmieniem itd pisz pisz kochana!!!

reklama
Kasiurek- wlasnie pisalam juz dzis rano jak u niej z karmieniem, poczytaj chyba na poprzedniej stronie.

Kasiulka, Kasiurek
- dzieki dziewczyny! wlasnie moj tez tak mi marudzil; woda chlorowana, woda zasikana, bakterie, infekcji dostaniesz, skurczy, urodzisz, dziecko chore od tego :szok::-D wiec jak juz sie tak nagadal, to sobie odpuscilam i zostalam.
niedawno pojechali, bo moj sie musial wypindrzyc; golenie, łądne ciuszki itd, az mi sie smiac chcialo, ale nic nie mowilam, bo jak sie na swieta zdziwilam,ze wyslal zyczenia do swojej fryzjerki :eek: to az urosl,ze zazdrosna jestem :-D:-D a ja sie tylko zdziwilam, tym bardziej, ze ona odpisala; panie Piotrze cos tam, cos tam, tak personalnie:eek::-D

nooo wiec pewnie niepredko wroca, a ja mialam tyleeee planow, ale tak mnie cale za przeproszeniem dupsko po prawej stronie boli, ze promieniuje mi tak; na udo i kolano, chyba sie sypie!

Kasiurek ja jestes na gg to sie przelacze na chwile, to pogadamy.

cos tam mialam jeszcze pisac......dżizassss od maciczne zwiotczenie mozgu, serio!:-D

Hejka!
Alez ostatnio spokojnie.. A ja od dwóch dni znowu chce wołać GDZIE JEST ATOMÓWKA??

Co do basenu, mi położna wrecz kazała chodzic. Ogolnei strasznie dopier**** mi z powodu nadwagi. Kaze wlazic na wage w komplecie ubran i butami i wymownie dosrywa, ze 10 kg na plusie. Kiedy Jak byk stoi na 8 , tlumacze jej , ze skoro kazdy kg taki ważny to dlaczego sie waze w ubraniach kiedy wage poczatkowa wazyla mnie na mojej wadze w domu w lato na cienkim topie i spodenkach :/ Bzdura jakas! No i ta mi karze na basen. Bardzo chetnie ale- jak ktos ladnie zauwazyl musi byc wszystko z szyjka ok. A tego przeciez nie badaja tu cala ciaze, wiec skad pewnosc, ze jest ok?? Pozatym moja podatnosc na infekcje- mam jej co rusz, juz czasem po kilka dni i znika. W pl bralam antybiotyki.
Mam tu jeszcze jedno pudelko Clotrimanozolum 6 czopkow, ale to na cos powazniejszego trzymam, bo przecie nic nie dostane od nich.
A zreszta musialabym jakis wielki stroj dla ciezarnej kupowac na kilka wyjsc :confused2: Eeee nie wiem sama.

Dzieki za miłe słowa z filmikiem :zawstydzona/y: Kiedys planuje zrobic taki porzadny klip ze scenkami z naszego filmu, bo jest kilka bardzo wyjatkowych ;-)

Villandra ile mężo ma urlopu?? To praca sie ostra zacznie hehe :-)

Nusia ty to tam sobie odpoczywaj ! Chyba bedzie gdzies kącik bys pobyla bez wdychania farby?

Kindzia ..ahh wspomnienia.. moje dla rodzicow bylo.. bardzo szybkie i osobiste ( swiatla przygasly tylko na srodku by zesmy sobe pociskali si ei pogadali). Bez wielkiej fety bo ojciec byl w stanie w jakim byl i wogole.
Ale widze Cię wzieło już avatar zmieniony, ciekawe co na zamnietym sie pojawilo;)

AMANDLA ty nam kochana nie szalej! Ja mysle, ze malenstwu film poprostu totalnie nie podszedł i stąd ten raban :laugh2: Najwazniejsze, ze podaja sterydy, czujesz sie ok- no a laptop i takie udogodnienia to mozna lezec i lezec bez konca :-D

Dzis drugie prasowanko i tyle narazie.. Nie wiele wiecej do robotki poki co :-(
Mąz wolne dopiero w czwartek i rozbite drugie w niedziele :/ Czekamy na decyzje, czy teraz od przyszlego poniedzialku moze miec te kilka dni wolnych, normalnie no problem ale ostatnio ciezko jest w restauracji :/
A potrzeba nam troche wolnego razem :-( Te swiateczne i wczesniej to takie wolne, ciagle z rodzinka to tu to tam, zaganiani i tyle naszego..

Tak czytam o tych waszych wyciekach ze tak ujme no i stwierdzam ze tak 2 razy na dzien wkladeczke musze zmienic a wczesniej nigdy nie nosilam no moze przed okrem i po.co do pasen to tez mnie krecilo ale stwierdzilam ze nie chce miec pozniej jakiejs infekcji bo tutaj nikt mnie nie zbada i nic mi nie da i bede chodzic i sie drapac jak ....Jedno pranko wstawilam, sprzatnelam kuchnie, musze teraz poprasowac bo zarosne od tego no i obiad .dzis nie leniu****e tylko dzialam wczoraj mialam depresje z powodu braku tv to nie robilam nic:)

ajako "od maciczne zwiotczenie mozgu, serio!
laugh.gif
" i to Ci mówię, że na serio, gdzieś przeczytałam że od 34 tc, następuję obkurczenie NASZYCH komórek mózgowych, dlatego wszystko zapominamy :-D:-D:-D:-D

ufffffff jaka ulga!!!
dzieki kochana!!
:-D:-D

ja pierdykam, dopoki chodze to chodze, a jak siade to matko i corko, podniesc sie nie idzie, tak mnie boli ta prawa strona ciala:eek:

Angel- tylko tam na tym wolnym meza, prosze nie szalec za bardzo....

choc....moj sie dzis tak wypindrzyl, to moze nawet wezme go pod uwage wieczorem heheheh, tylko ciekawe czy on bedzie chcial z taka babcia co ledwo sie rusza, no i do tego tak panikuje, ze wszystko mi zaszkodzi, nie wiem skad mu sie to wzielo...
moze przez to, ze mu powiedzialam o naszej Bozience...ciekawe jak ansze dziewczyny sie miewaja, swoja droga, fajny szpital maja, ze Bozienka moze tam byc z malenka.

ps. takie mleko zageszczone z tubki to pewnie ma z milion kalorii!!
bo wlasnie wtrynilam 1,5 tubki szoooook!

Angel- no wiec.... eee 10 kg na plusie, to luzzzzz, niech sie goni ta baba!
ja mam w srode wizyte,do tego czasu wole sie nie wazyc.

Ostatnia edycja:
Nusia ty to tam sobie odpoczywaj ! Chyba bedzie gdzies kącik bys pobyla bez wdychania farby?
.

Angel z ty miejscem jest cieżko. ale daje rade, Poki co w sypialni w łózku leze, ale podłoga cala zawalona różnymi rzeczami. do tego materac ( double stoi obok- bo musza wtargac go na strych) wiec jak chce przejsc to musze troche gimnastyki wykonać. No ale coś za coś. A co do farb...one tearz nie smierdza, na całe szczescie, Tylko olejna- ale to chyba póżniej mój bedzie malował framugi i drzwi na piętrze. Ale zakupil specjaną maskę na twarz- wiec nie jest złe

Cześć kobietki ja dzisiaj po szkole krótko i dało się wysiedzieć :-)
Ajako - pytałaś o mebelki co kupiła Vill wstawiła zdjęcia chyba na ten dział z pokoikami naszych maluchów.
A moje mają być do końca tygodnia ciekawe czy dotrą bo jak nie to będę w ciemnym lesie bo w sobotę sprzedaje meble co są u dzieci żeby w poniedziałek następny zacząć remont.
A u nas są już ferie a raczej dzieci mają bo ja nie:-)
Angel - 10 kg żebyś przybrała min 20kg to mogła byś się martwić a tak to olać idealnie przybrałaś:-)
A co do wycieków to ja mam masakrycznie dużo jak wchodzę pod prysznic potrafi po nogach polecieć ale biorę luteine ale tylko jeszcze 2 tygodnie mam nadzieje że jak odstawie nie posypie się:-(

Ja bym pomykała na baseniku ale nie wolno mi bom nie szczelna.
Sa dwie szkoły.
jedni ze "feeebeee infekcje" itp
drudzy znowu ze nawet wskazane takie ćwiczenia w wodzie. wszędzie umiar najlepszy i własne intuicja.
w sumie "świństwa" to i we własnej wannie mozna sie nabyc jak sie za długo pluska, muska i pachnidła wleje.
mam wanne z hydro i tylko sobie na nia patrze.. bo szybki prysznic zaliczam i tyle.

Byłam ze Smarkiem na saneczkach ale brzuch pasibrzuch cały świat przysłania, dwa zjazdy i bardzo pognieciany został, M mnie wymienił
Obiadek gotowy, niech chłopaki wrócą. Schab piekłam w rekawie, ziemniaki oskrobane na fryki (.." itki" mamcia muszą dzisiaj być.. takie dostałam polecenie) i pekińska, pomidor, ogórek polane oliwka z oliwy+ocet balsamiczny ...cos ale po grecku..
ciekawe czy kiedyś sie doczekam żeby tak mi ktoś obiadek zrobił...
tralalala

Nusia i bedzie piiiiknie a że "burdelos" przez jakis czas to nieuniknione niestety.

reklama
Ajako - krew mnie zalewa w tym szpitalu kurw nic nie ma a w magazychach sie wylewa wszystko !!!! ja dzis robilam liste zakupow w aptece dobrze ze mam te karte z pzu to za to kupie rzeczy kremy,mleka smoczki pieluszki itd ;/ dobrze ze napisalas ze tam juz nawet pamkow nie ma t kupie ze 2 paczki tam w aptece to za free wiec szalec moge !!!! co do kawy t chyba te szpitalna kochana ;/ musze lezec plackiem ...ale w srde ide do gina to zie zapytam co i jak

n i widzisz mowilam ci jak to jes ze dokamiaja po jaki licho maja dostawiac do cyca !!!!

a ile lezala kolezanka p cc bo w sumie nie napisalas a mnie t ciekawi?!!!

bola was pepki? mnie troche boje sie ze mi sie zrobi przepuklina pepkowa- niby nic ponoc zanika p porodzie ale jednak zas sie cos przyplatalo do mnie ;/

Do góry