reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

mam dzis swiatowy dzien bez radia i tv nie mam pojecia co sie stalo,moze z antena cos -mam nadzieje ze jak wroci m to sie tym zajmi na razie umieram z nudow,cgcialam w necie cos zobaczyc ro antywirus sie buntuje

reklama
Ależ tu dziś spokojnie :)
Mąż własnie poszedl do pracki, ja wyszłam z nim i kupiłam sobie panini z bekonem i serkiem. Ależ miałam ochotę. Do tego dwa banany i dwa jablka zeby wyrownac :D
Kupilam proszek i poszła drugfa tura prania- ciemne mniejsze i 62 plus niektore mniejsze 68.
ZOstanie ostatnia partia 68 + , 3-6 msc ..
Dzis doszly trzy paczki z ebaya dżizas mam zakaz juz kupowania ciuchow narazie :-D

A M dzis na misiu pampersa zakłądał- ale mu to poszło szybko i bezproblemowo. Ja cos czuje, ze ten jego spokoj, zrownowazenie to w kwestii opieki nad noworodkiem bedzie zbawienne! Ja sie trzese na sama mysl ;)

I juz wiem skad te rozstepy i swedzenie takie od kilku dni. Poszło ze mna niesamowicie, uswiadomilam sobie zakladajac bluzke ktora nosilam caly czas w PL a od 2 tygodni jak tu jestem nie. :sorry: Mam fote dam zaraz..

No to co ... inauguracja mojego zycia bedzie dzis- odpalenie po raz pierwszy żelazka :szok:
Ja nie mam pojecia co i jak!! Jakas temperatura ma byc odpowiednia czy co?? :baffled:

Nie :-( :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mysmy z M zawsze takie ciuchy mieli, ze ladnie na suszarce rozwieszone starczało :zawstydzona/y:
Pewnie mamie pomagalam za mlodu, ale nie ustawialam niczego itp :baffled:
Czy przed pierwszym uzyciem trzeba cos z tym zelazkiem zrobic? Glupie pytanie ale wiecie jak nowy czasnik trzeba wygotowac jedna partie wody itp

A ja dzisiaj po tej szkole jakoś do kitu się czuje i po 2 minutowej jeździe samochodem wybiegałam z samochodu bo mi było nie dobrze i na trawnik przed domem ehh.Spać mi się chce a maluch szaleje.Siedział na zajęciach kolega obok mnie mały jak się rozszalał to ja ał a ten patrzy i mówi ja bo ci z brzucha wyskoczy taki był zdziwiony że brzuch tak lata.Choinka rozebrana siedziałam i ozdoby pościągałam a mój lampki i te wyżej bombki i choinka stoi w korytarzu ciekawe ile będzie ją wynosił :-)

heyka
"zabieliło sie" ze hey
Bałwan jeden stoi przed domem
a dwa kolejne
zaraz pewnie wkrocza "do środka"
Moim mężczyźni "orzełki" na śniegu testują
...............................

a tu orzełek z netu ściągnięty
ale moje dziecię takie samo:)

orzelek_na_sniegu.jpg

Lina a wez go sobie
wyśle Ci kurierem
moze na jutro będzie!!!

do południa byłam ze Smarkiem w sklepie
i mało nóg nie połamałam, jedna noga w lewo druga poszła w prawo
do tej pory "pulsuje" mi w kostce...

a sie zasapałam....

bierz go
bierz
ile sie da!!!

zmykam bo przyszli
musze dopaśc zanim po całej chacie śnieg rozniosą1
pa

ja przerwa w pracach domowych... sie zasapalam masakra ....

moje bidne suczysko siedzi i sie gapi w okno a pani boi sie ja na spacer zabrac... bo najczesciej po 5 min ma dosc i do domku trza niesc :crazy: eh szkoda mi jej wiem co czuje :crazy:bidulka
DSCF6394.jpgDSCF6393.jpgDSCF6391.jpg

reklama
ewstra - antenke mze lod przydział???

angel-wode destylowana lub przegotowana do zelazka przed wlaczeniem do prady zelazko usta w polowie kulka zeby byla srednia temp jak zgasnie swiatelko a nie bedzie sie chcialo wyprasowac to wtedy zwiekszysz tempke o troche,jak edie "lapac" to zmiejszysz;]

my zupe zjedli i cala trojka pszla spac,maz chrapaniem mnie obudzil,sam poszedl spac a ja fry na lapa

dretwieja wam nogi i rece?dlonie?stopy?

Do góry