reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dziękuję za życzenia, też jestem dobrej myśli, bo odpukać dzisiaj nic skurczowego się nie dzieje:) oczywiście zostałam nafaszerowana nospą i innymi shitami, więc pewnie żaden skurcz niema szans:)

reklama
kindzia mam mam, mąż mnie zarzucił, ale niezbyt duża ilością,bo nie mam zamiaru tutaj długo siedzieć:D ale na te kilka dni wystarczy:)

Kindziu, dziękuję :-), szwagierka ma termin na połowę czerwca, między nami 14 tc różnicy, więc niewiele. Teraz mieszkamy dość blisko siebie, niestety w okolicach kwietnia wyprowadza się z Warszawy do Sanoka (to prawie 500 km:baffled:)

to spoko
ale nuuuudna niedziela przed Toba
bo wtedy nikogo nie ma , nic sie nie dziejeee nic nie podaja a nie wypuszczaja

a pudło masz?
słyszałas ze mamy cofki na wybrzezu,
albo o staku co sie przwrocił , wiekszy o titanica..

.............

kindzia pudła nie ma w tej sali, ale mam internet, więc wszystko wiem, zresztą przyjęli mnie dziś o 15, a do tego czasu byłam w domu, więc póki co nie wypadłam z obiegu:D grunt, że mi podadzą sterydy i to najważniejsze, a poza tym zlecił mi doktor badania, więc może cośtam mi porobią, bo już mnie wieczorem ostrzegali:)

Amandla ooooooo nie szalej grzecznie leżeć i się trzymać w dwupaku proszę :tak:

A ja to jakieś upławy znowu mam niby przezroczyte, ale kurde wkładka to mi od wczoraj na 20minut starcza:crazy: któraś tak ma:confused:
Nudna jakaś ta sobota

reklama
Kindzia, szwagierka wyprowadza się nie ja. Oni (mój mąz i szwagierka) pochodzą z Sanoka, więc na czas macierzyńskiego, wraca do swojego domku rodzinnego, jej- prawie mąż też na czas wakacji może sobie pozwolić na pobyt tam. Mi dobrze w Warszawie :-) i się nie ruszam.

Do góry