reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
napisałam do Pinuli
odpisała :
"Przepraszam że tak zniknęłam ! Zjadłam nospę i poszłam do łóżka . Na razie nie czuje już takiego bólu jak na okres więc mam nadzieje że przeszło ! Dziękuje za troskę . Nie martwcie się i śpijcie spokojnie . Odezwę się jutro . Buziaki "

od pinuli lepsze wieści, można spróbować iść spać :tak:
monika możesz się żalić ile wlezie
ja się pożalę z deka, że jutro znów muszę pić glukozę (po raz 3), trzymajcie kciuki żebym się nie porzygała :baffled:

Uff jak dobrze, ze kontakt nawiazany z pinulą!!
Trzymaj sie, ciekawe co to było :confused:

Ja zwiariuje... znowu spałam 3 godziny do 21..co jest grane :dry: Tak nagle , nawet na poczatku ciazy az tak mnie nie mulilo i nie spalam tyle :confused:

Angel- moze cisnienie niskie? cukier spada? pojesz sobie i idziesz lulu??cisnieniomierz masz? magnez bierzesz??

ja teraz tez wiecej spie, tzn. zaczyna mnie mulic tak jak na poczatku ciazy, rano nie moge sie dobudzic, oczu otworzyc, a wieczorem jak tylko sobie klapne, bo dopoki chodze to chodze, ale jak siade, poloze sie to od razu odlot.
ale co sie dziwic, energia II trymestru (jesli kiedykolwiek byla:sorry2:) mogla juz odejsc w sina dal, w koncu to juz III trymestr, ostatnia prosta, coraz ciezej.
choc ja z Jula w ciazy to chodzilam jak burza do samego konca, a teraz....nie wiem czy to wiek czy co...

noooo, mini podziekowal :tak: za info od Pinuli, dobrze, ze grzecznie sie polozyla do wyrka i sie uspokoilo !!! otworzylam oko, bo czekam na przesylke z Belgii i cos jada, jada i dojechac nie moga, patrze a tu jakis niepokoj na forum, ale dobrze, ze wiesci sa i jest dobrze poki co.

wzielam prysznic i nie wiem czy czekac na tego przewoznika czy isc spac, bo jutro mam swoja co polroczna kontrole w 'moim' instytucie tzn. klinice i obawiam sie, ze znowu spedze tam pol dnia, nie wiem jak dam rade tam wysiedziec.

ahaaa
Angel- jak zakupki z Techo? wszystko ok przyszlo?

ja pierdu, ale to moje dziecie sie bolesnie wypina:shocked2: boze....ja sie obawiam,ze to bedzie jakies ADHD, bo serio nie wiem kiedy on spi, albo kopie jak oszalaly, albo sie wygina, wypina i tak wiekszosc dnia i nocy:shocked2:

moja corcia ma stwierdzony refluks...temat rzeka, juz nie na ta godzine.

cos na bank jeszcze chcialam pisac, ale zapomnialam, to spadam

dobrej nocki laski! Spokojnej!

reklama
Do góry