Angel- moze cisnienie niskie? cukier spada? pojesz sobie i idziesz lulu??cisnieniomierz masz? magnez bierzesz??
ja teraz tez wiecej spie, tzn. zaczyna mnie mulic tak jak na poczatku ciazy, rano nie moge sie dobudzic, oczu otworzyc, a wieczorem jak tylko sobie klapne, bo dopoki chodze to chodze, ale jak siade, poloze sie to od razu odlot.
ale co sie dziwic, energia II trymestru (jesli kiedykolwiek byla
) mogla juz odejsc w sina dal, w koncu to juz III trymestr, ostatnia prosta, coraz ciezej.
choc ja z Jula w ciazy to chodzilam jak burza do samego konca, a teraz....nie wiem czy to wiek czy co...
noooo,
mini podziekowal
za info od
Pinuli, dobrze, ze grzecznie sie polozyla do wyrka i sie uspokoilo !!! otworzylam oko, bo czekam na przesylke z Belgii i cos jada, jada i dojechac nie moga, patrze a tu jakis niepokoj na forum, ale dobrze, ze wiesci sa i jest dobrze poki co.
wzielam prysznic i nie wiem czy czekac na tego przewoznika czy isc spac, bo jutro mam swoja co polroczna kontrole w 'moim' instytucie tzn. klinice i obawiam sie, ze znowu spedze tam pol dnia, nie wiem jak dam rade tam wysiedziec.
ahaaa
Angel- jak zakupki z Techo? wszystko ok przyszlo?
ja pierdu, ale to moje dziecie sie bolesnie wypina
boze....ja sie obawiam,ze to bedzie jakies ADHD, bo serio nie wiem kiedy on spi, albo kopie jak oszalaly, albo sie wygina, wypina i tak wiekszosc dnia i nocy
moja corcia ma stwierdzony refluks...temat rzeka, juz nie na ta godzine.
cos na bank jeszcze chcialam pisac, ale zapomnialam, to spadam
dobrej nocki laski! Spokojnej!