reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

K&M no jak ja tak scislas to co sie dziwisz hehe chce sobie znajsc jak nawiecej miejsca :p mi sie dzidzia dopiero teraz zaczela ruszac a wlasnie mialam pisac ze cos sie dzisiaj nierusza a tu prosze kopniak przywiatala sie z mamusia :) i ciociami na bb :)

reklama
ooo :) jaka słodka ta Twoja Dzidzia :) poslala sobie a teraz zaczyna brykanie :) rozpiselam guzik od spodni siedzie przy biurku moze nikt nie zauwazy :zawstydzona/y:

K&M hmm siedz nieruchomo to nikt nieozbaczy ;) ja tez wczoraj w jensach chodzilam i kurde tez sie rozpinalam a byly namnie zaduze a teraz hmm jak stoje wsyztsko dobrze jak siade to masakra.A Reszta dziewczyn sp jeszcze ;) probuje zjesc kethum z frytkami ciekawe czy podejdzie :)

K&M moj robi tak samo:)Całuje brzuszek i cieszy sie ze mi juz brzuszek odstaje :)Jem serek ale wchodzi mi jak by chcial a nie mogl :(
Dziewczynki powiedzcie mi co ja moge kupic mamie urodziny ?Mam problem.

Czu używacie może FISANU? Koleżanka poleciła mi go do smarowania brzuszka i zastanawiałam się czy już zacząć używać...

Poza tym dzisiaj znów miałam śpiący dzień, lekarz pozwolił mi na krótkie spacery to nie wiem, chyba wkoło domu... boli mnie głowa, mdli mnie i w ogóle kiepsko się czuję

Słyszałam, że Fisan jest dobry, a kremów spokojnie można uzywac od 4 miesiąca:tak:

Super, że masz zgode na krótkie spacerki, najlpeiej własnie koło domu, żeby w razie czego miec blisko - może masz jakis mały park blisko, albo chociaz ławeczke pod drzewkiem? Na pewno coś znajdziesz, a spacery póki pogoda w miarę jaknajbardziej sie przydadzą ;-)

Mata dzieciaki teraz mają dzień pełny wrażeń . A ma drzemki w przedszkolu ??

Ja lecę na grzemarki lub też jak kto woli ciuchy-puchy :-D Może upoluję coś fajnego dla siebie i dla moich facetów :tak:

Maja leżakowanie, ale ona z racji tego, że do domu odzie po 13, to ma krócej - ale jej to na ręke,bo na "normalnym" leżakowaniu się nudzi :cool2:
udanego grzebania - oj mnie tez kusi, żeby cos poszperać, ale jeszcze trochę, zrobie sobie wypad do miasta w kilka ulubionych miejsc ;-)

witam ale mi sie wstac niechcialo a musialam na badania isc zrobila mi pani piku wyszlam z gabinetu wsiadlam do auta zobaczylam co jest pod wata czy sie leje krew czy nie a tu taaaak bola krwi pod skura sie zebrala ze szok i odrazu trysla doslownie korde przestraszylam sie ale krwotok zatrzymany :) naszczescie :) ehh jutro wyniki a w czwartek wizyta :D :D ktos ma jeszcze wizyte w czwartek ??

oj to pielęgniarka się nie popisała.... ja kilka razy miałam siniaki na pół ręki niczasami nawet 2 tyg. miałam slad, a ostatnio się udało tak, że nawet malego siniaka nie było, tylko kropka po igle :tak:

ledwo bo ledwo ale dopinam sie jeszcze w moje jeansy musze sie wybrac na jakies zakupy i kupic jakies wieksze spodnie chyba jeszcze nie ciazowe chociaz moze... juz sama nie wiem.
nie ma co czekac, brzuszek teraz szybko rosnie, a w ciążowych na pewno będzie Ci wygodniej niz w za duzych normalnych :tak:

Dziewczynki powiedzcie mi co ja moge kupic mamie urodziny ?Mam problem.

To zalezy co lubi... może ostatnio mówiła, że widziała cos fajnego? Ja zawsze robie podchody z teściową, gadka szmatka i sama wygaduje sie, co by jej się przydało. A jak nie jestes za praktycznymi prezentami, to może jakiś ładny wazon i bukiet kwiatów?

Ja wróciłam od lekarza, zaraz zdam relacje gdzie trzeba ;-) wyszłam o 8 małą do przedszkola, potem do ośrodka i niedawno dopiero wróciłam... padam, a u trzeba jakis obiad czarować... chyba nie będę sie wysilać tylko machnę spaghetti:sorry2:

mata to cos zmoimi zylami nie tak w szpitalu mi zyly pekaly cochwilke co sie wbila chciala podpiac kroplowke zyla czasla slady mam dotej pory teraz tez wszystko bylo dobrze iebolalo wbila sie bezproblemo oczywiscie potop krwi sie troszke wydostal jakos spod igly ;) wyszlam gitarka byla tylko tak to wygladalo jak by mi sie p-rzyblokowala krew nazbierala sie pod skora zrobila cisnienie i trzask eksplodowala ;) ehhhh a zawsze takie dobre mocne zyly mialam

No cos tam wymysle ma fiola na punkcie orchidei, ale jak byla tylko jaka okazja zawsze kupowalam jej orchidee wiec teraz musze byc bardziej orginalna cos tam wymysle :)

Wróciłam...
Niestety nie poszalałam , ale kupiłam sobie podkoszulek a Boryskowi dresy i dwie bluzeczki ... Kupiłam też coś dla Dzidzi . Malutką bluzeczkę z długim rękawkiem :-D
Wam też się tak słabo robi ??? Mnie ostatnio często , dziś musiałam zawrócić w połowie "trasy" bo nie miałam sił i słabo mi się robiło :-(

BOżenka ja w czwartek mam USG ale bez wizyty , bo u mnie prywatna lekarka nie ma USG w gabinecie tylko się osobno zapisuję . Chyba od razu zapiszę się na następne bo strasznie długo się czeka :dry:

K&M wskakuj w ciążówki jak ma Ci być wygodniej :tak: Ja puki co się dopinam bo mam dużo luźnych jeansów , bo w tych bardziej dopasowanych mi już niewygodnie

Tunia zależy co lubi i jaka jest . Może książkę , karnet na basen , apaszkę , kolczyki , ozdobną filiżankę , albo ładnego kwiatka w doniczce ;-)
Ja poszukuję prezentu dla dwulatka . Kupiłam już śliczną książkę ( grube kartki i cudne rysunki) z wierszykami Brzechwy o zwierzątkach :-) i zastanawiam się jaki drobiazg dokupić ...

reklama
Do góry