Czu używacie może FISANU? Koleżanka poleciła mi go do smarowania brzuszka i zastanawiałam się czy już zacząć używać...
Poza tym dzisiaj znów miałam śpiący dzień, lekarz pozwolił mi na krótkie spacery to nie wiem, chyba wkoło domu... boli mnie głowa, mdli mnie i w ogóle kiepsko się czuję
Słyszałam, że Fisan jest dobry, a kremów spokojnie można uzywac od 4 miesiąca
Super, że masz zgode na krótkie spacerki, najlpeiej własnie koło domu, żeby w razie czego miec blisko - może masz jakis mały park blisko, albo chociaz ławeczke pod drzewkiem? Na pewno coś znajdziesz, a spacery póki pogoda w miarę jaknajbardziej sie przydadzą ;-)
Mata dzieciaki teraz mają dzień pełny wrażeń . A ma drzemki w przedszkolu ??
Ja lecę na grzemarki lub też jak kto woli ciuchy-puchy

Może upoluję coś fajnego dla siebie i dla moich facetów
Maja leżakowanie, ale ona z racji tego, że do domu odzie po 13, to ma krócej - ale jej to na ręke,bo na "normalnym" leżakowaniu się nudzi

udanego grzebania - oj mnie tez kusi, żeby cos poszperać, ale jeszcze trochę, zrobie sobie wypad do miasta w kilka ulubionych miejsc ;-)
witam ale mi sie wstac niechcialo a musialam na badania isc zrobila mi pani piku wyszlam z gabinetu wsiadlam do auta zobaczylam co jest pod wata czy sie leje krew czy nie a tu taaaak bola krwi pod skura sie zebrala ze szok i odrazu trysla doslownie korde przestraszylam sie ale krwotok zatrzymany

naszczescie

ehh jutro wyniki a w czwartek wizyta

ktos ma jeszcze wizyte w czwartek ??
oj to pielęgniarka się nie popisała.... ja kilka razy miałam siniaki na pół ręki niczasami nawet 2 tyg. miałam slad, a ostatnio się udało tak, że nawet malego siniaka nie było, tylko kropka po igle
ledwo bo ledwo ale dopinam sie jeszcze w moje jeansy musze sie wybrac na jakies zakupy i kupic jakies wieksze spodnie chyba jeszcze nie ciazowe chociaz moze... juz sama nie wiem.
nie ma co czekac, brzuszek teraz szybko rosnie, a w ciążowych na pewno będzie Ci wygodniej niz w za duzych normalnych
Dziewczynki powiedzcie mi co ja moge kupic mamie urodziny ?Mam problem.
To zalezy co lubi... może ostatnio mówiła, że widziała cos fajnego? Ja zawsze robie podchody z teściową, gadka szmatka i sama wygaduje sie, co by jej się przydało. A jak nie jestes za praktycznymi prezentami, to może jakiś ładny wazon i bukiet kwiatów?
Ja wróciłam od lekarza, zaraz zdam relacje gdzie trzeba ;-) wyszłam o 8 małą do przedszkola, potem do ośrodka i niedawno dopiero wróciłam... padam, a u trzeba jakis obiad czarować... chyba nie będę sie wysilać tylko machnę spaghetti