Witam, cieszę się, ze do Was trafiłam, ja tez na marzec 2012, choć nie obyło się bez problemów, tydzień temu mój ludzik chciał się odmeldowac i pędzilismy z mężem na izbę przyjęć (tak przy okazji powiem, ze szpital medicover na Wilanowie jest super, jeśli ktoś ma możliwość to polecam), teraz mam areszt domowo-lozkowy niestety - i tylko TV gazety i książki, a ja do pracy po 10 godzin przyzwyczajona, to czuje się jak na odwyku, no i jeszcze w pracy komentarze, ze sobie test ciazowy zrobiłam i od razu na zwolnienie poszłam, i już sama nie wiem co robić to siedzenie w domu mnie wykancza choć w pracy nawet jakbym wrocila to nie mam szans na oszczędzanie się , doradzcie co robić i jak się odnaleźć w takiej sytuacji !
reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Smily play Znikopis kolorowy, średni (1817067842) - Aukcje internetowe Allegro znikopis
WADER 25450 ZESTAW PLAY FARM - FARMA ŚWIAT ZABAW (1808253976) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES FARMA APPLE GROVE - SUPER ZESTAW (1797375662) - Aukcje internetowe Allegro
SMIKI-Samolot+Auto do rozkręcania (638784298) - Publiczne Archiwum Allegro
WADER 25450 ZESTAW PLAY FARM - FARMA ŚWIAT ZABAW (1808253976) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES FARMA APPLE GROVE - SUPER ZESTAW (1797375662) - Aukcje internetowe Allegro
SMIKI-Samolot+Auto do rozkręcania (638784298) - Publiczne Archiwum Allegro
Kasiurek1983
Witam, cieszę się, ze do Was trafiłam, ja tez na marzec 2012, choć nie obyło się bez problemów, tydzień temu mój ludzik chciał się odmeldowac i pędzilismy z mężem na izbę przyjęć (tak przy okazji powiem, ze szpital medicover na Wilanowie jest super, jeśli ktoś ma możliwość to polecam), teraz mam areszt domowo-lozkowy niestety - i tylko TV gazety i książki, a ja do pracy po 10 godzin przyzwyczajona, to czuje się jak na odwyku, no i jeszcze w pracy komentarze, ze sobie test ciazowy zrobiłam i od razu na zwolnienie poszłam, i już sama nie wiem co robić to siedzenie w domu mnie wykancza choć w pracy nawet jakbym wrocila to nie mam szans na oszczędzanie się , doradzcie co robić i jak się odnaleźć w takiej sytuacji !
w pracy olej ich znaiesc zasiwadczenie o ciazy, wypis ze spzitala (ksero) lez i odpoczywaj bo dziecko najwazniejsze - praca jak nie ta to bedzie inna ! a zycia i zdrowia dzieciatka szkoda- jest nas tu pre leżących i tez po takich przejsciach jak ty
- ja w 8 tygodniu lezlam przez 7 dni w spzitlau na podtrzymaniu -poronienie zagrzajace- udalo sie i dzidzia siedzi dalej , duphastop nam jesc, magnez i kwas foliowy, oszczednosciowy tryb zycia najlepiej w poziomie ale przy malym dziecku to nie takie proste - odpoczywaj bo jak sie bobo urodzi to juz nie bedzie spokoju ;]
ps u mnie w prcy to smao mowili ze mam II krechy i z prcy zrezygnowalam - a glupio im bylo jk wypis dalam oczy z orbit wywalili i w sumie bylo im glupio - jakbym nie miala zgrazonej to bym chodzil a tak to sorki - ale i tak wiedzilm ze na liscie do wywlenia jestem haha ot tak polska ;]
przepraszm z brak litery "a"w niekotrych wyrzach ale mi klawiatur w laptopie szwankuje ;/
Ostatnia edycja:
*Doris*
Zadomowiona(y)
AAdka - witaj! Przede wszystkim myśl o sobie i dziecku, a nie co pomyślą koledzy i koleżanki z pracy. Przecież nie będziesz ryzykować, żeby tylko nie gadali. Jedyne wyjście, to przestać się tym przejmować i uznać, że tak musi być.
Mini55
&&&&&
Aadka witaj .
Kasiurek dzięki bardzo . Super ta farma ale cena ... fiu fiu . Chciałam jakiś drobiazg ale też nie jakieś dziadostwo , dlatego może jedno ładne zwierzątko albo te puzzle . Znikopis to też super sprawa ale dopiero od niedawna mój Borys się tym bawi ;-)
Kasiurek dzięki bardzo . Super ta farma ale cena ... fiu fiu . Chciałam jakiś drobiazg ale też nie jakieś dziadostwo , dlatego może jedno ładne zwierzątko albo te puzzle . Znikopis to też super sprawa ale dopiero od niedawna mój Borys się tym bawi ;-)
Kasiurek1983
Aadka witaj .
acha moj ma taki znikopis ze smyka nie umialam linka dac troche kosztowal ale nie psuje sie tak jak cala reszta ktora mial do tej pory , moj nikopis uzywa od 1,5 roku mniej wiecej na 2 urodziny dostal taki wypsiony z roznymi szmermi bajerami ;] albo jks koszulke kup na wyrost czy sweterek ? ide obiad jesc i szkrab polozyc
Ostatnia edycja:
Perelandra
witaj Aadka
ja tez leżakuję - już 2 razy byłam w szpitalu i mam zakaz pracy; wiem co czujesz, bo ja jestem pracoholikiem i nawet teraz dzwonię do koleżanek kilka razy w tygodniu, żeby się dowiedzieć co i jak, żeby być na bieżąco;-)
Nie ma rady - tv, komputer (czasem) i książki... można się też wziąć za szydełkowanie albo robienie na drutach ale ja jakoś nie mam weny na razie; Dziecko jest najważniejsze i wszelkie komentarze niech sobie mili ludzie wsadzą głęboko, bo każda z tych cudownych koleżanek, łącznie z szefową zrobiłaby dokładnie to samo gdyby była w podobnej sytuacji.
Powodzenia w leżakowaniu musimy się trzymać razem - jeszcze tylko pół roku ;-)
ja tez leżakuję - już 2 razy byłam w szpitalu i mam zakaz pracy; wiem co czujesz, bo ja jestem pracoholikiem i nawet teraz dzwonię do koleżanek kilka razy w tygodniu, żeby się dowiedzieć co i jak, żeby być na bieżąco;-)
Nie ma rady - tv, komputer (czasem) i książki... można się też wziąć za szydełkowanie albo robienie na drutach ale ja jakoś nie mam weny na razie; Dziecko jest najważniejsze i wszelkie komentarze niech sobie mili ludzie wsadzą głęboko, bo każda z tych cudownych koleżanek, łącznie z szefową zrobiłaby dokładnie to samo gdyby była w podobnej sytuacji.
Powodzenia w leżakowaniu musimy się trzymać razem - jeszcze tylko pół roku ;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mata , Bożenka dzięki bardzo . Właśnie chodzi o to że on ma już chyba wszystkie zabawki świata , a i tak nie widziałam żeby się czymś bawił :-) Na puzzle moim zdaniem za wcześnie ... no chyba ze takie drewniane co się zwierzątka wkłada do odpowiednich otworów .
To jest w sumie nie głupi pomysł
Myślałam jeszcze o zwierzątku plastikowym albo pluszowym np słoń czy żyrafa bo podobno lubi zwierzątka ;-)
Puzzle są takie 9 elementowe (chrześnicy na 2 latka kupiła i ukłądała sama )
ADka witaj, pracę olej, ciesz się maleństwem i odpoczywaj ;-)
reklama
Cześć dziewczyny
U mnie leń ogromny, a trzeba się pakować, bo jutro lecimy do Polski ) Cieszę się ogromnie, chociaż pierwszy tydzień spędzamy u Teściów... Może jakoś to przeżyję, chociaż wczoraj z moim M. się ostro pokłóciliśmy o Jego rodzinkę. Wkurzają mnie, bo zawsze jest uwzględniony tylko M. "Kiedy przylatujesz, a kiedy wyjedziesz, a co Ci ugotować, a mamusia Ci pierożki zrobi"... Szału idzie dostać.
U mnie leń ogromny, a trzeba się pakować, bo jutro lecimy do Polski ) Cieszę się ogromnie, chociaż pierwszy tydzień spędzamy u Teściów... Może jakoś to przeżyję, chociaż wczoraj z moim M. się ostro pokłóciliśmy o Jego rodzinkę. Wkurzają mnie, bo zawsze jest uwzględniony tylko M. "Kiedy przylatujesz, a kiedy wyjedziesz, a co Ci ugotować, a mamusia Ci pierożki zrobi"... Szału idzie dostać.