reklama
inamorate
marcóweczka 2012 :)
agusiakemisia sto lat sto lat
Manta a nad którym leżaczkiem myślałaś?? Ja tam widziałam chyba z 5 i już zgłupiałam
Chrzestni łoooooooooo matko ja jeszcze nie wybrałam
Manta a nad którym leżaczkiem myślałaś?? Ja tam widziałam chyba z 5 i już zgłupiałam
Perelandra
Fanka BB :)
agusia najlepsze życzenia urodzinowe! :-)
Kasiurek1983
ja chce z fishera taki do 15 kg ktory za bujako fotelik sluzy ;]http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-0-18-kg-t4145-i2027055427.htmlagusiakemisia sto lat sto lat
my chrzestnych wybralismy ale ich nie pytalismy
Ostatnia edycja:
Angel.
Zwierzoholik;)
Ciekawe czy do porodu trzeba ściągać soczewki ??
Zapewne każą ściągnąć, bo jakby co to niby do cesarki nie można mieć. Ale w tych wszystkich planach porodu jest punkt, że chcę rodzić w okularach/soczewkach, więc pewnie można sobie wywalczyć;-). W sumie kto tam będzie w oczy zaglądał, czy masz soczewki czy nie. Ja chcę rodzić z soczewkami. Muszę w końcu widzieć, co urodziłam.
Kemisiak
Agusia
Zobacz załącznik 424760
Doris zainteresowałaś mnie tym nowym trendem odnośnie nie odbijania ... A dlaczego to niby się tego nie powinno robić ??
Ojjj fajny dziękuje
Dziękuje dziewczynki za zyczonka !!! Ale rok wiecej ;( wiecej zmarszczek, wiecej rozstepow i przede wszystkim wiecej lat - stara sie robię ;(
Angel a jaki Bujak rainforest? Mi sie podoba z fisherprice 3 in 1 albo fisherprice rainforest huśtawka i tez szukam używanej , bo nowa kosztuje ponad £100 . Szczerze mówiąc jak w dobrym stanie to ja nie mam nic przeciwko
reklama