reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ja tez miałam i to nie tylko szampana bo wszystkim polewałam, a sama piłam piccolo. :-D

ja znikam.... kolorowych snów zycze dziewczyny.

Ostatnia edycja:
Ej ale cos w psychice jest :-) Jak dziadkowi kupowałam fajki to jakos mi tak głupio było z tym brzuchem fajki kupować :zawstydzona/y: A w sumie przeciez na swieta, imprezke to samo sie alko nie kupi- ale juz widze miny tych sprzedawczyn na taki widok :-)

Jeja ja chce wino kadarkęęęęęęęęę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Angel kup sobie tę kadarkę i się do niej pouśmiechaj przez parę miesięcy :-) ja też chcę kadarkę, a ostatnio zachciało mi się martini ze spritem, cytrynką i lodem mmmmmmmmmmmm

A dzień doberek - wstałam i owszem o 8:00 choć nie śpię od 6:30. Za dwie godziny będę pewnie czuć się jak zombie, bo do wyra trafiłam o pierwszej.

Idę zaraz molestować PLAY'a co by mi telefon uruchomili - wczoraj miała nastąpić zmiana operatora i zapowiadali, że może być doba ciszy no i rzeczywiście wczoraj dead line i echo w telefonie, ale żeby dzisiaj dalej być poza kontaktem to już przesada...

reklama
dzień dobry. ja od 6:30 na nóżkach... w sumie codziennie sie budze o 6:30 ;p
niedawno wrocilam z Lidla:D i jestem tak zadowolona, ze az napisze w zakpowym watku co mam:D

monika - co do spirytu... teraz to jest jakos tak , ze się....za moda idzie w kazdej dziedzinie:p a ja tam nie mam nic przeciw spirytowi, fioletowi i innymi przestarzałymi metodami:D nie lubie biegać za modą... to takie.. nudne, nijakie i w ogole;p - znaczy dla mnie:D

inamorate -ja juz mamie powiedzialam i przeprosilam z gory jezeli w pewnym momencie ja wyproszę. Będzie miala bankowo oczy we lzach, a to to mi nie pomoze:p hyhy... - wszystko wyjdzie w praniu:D

i zas o alkoholu gęgoliły. a fuj! przyjdzie pora na "drinciora"...ale będę się wtedy delektowała moim drinkiem...pomaranczowo, grapefruitowo, cytrynowo, malinowo, limonkowo wódkowym:D to będzie chyba lepsze niz seks. ;o - moze bez przesady:D

Do góry